Обсъждане на имотни обяви-7

• 46 732
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
Може ли линк, понеже размерите не се разчитат?

# 601
Може ли линк, понеже размерите не се разчитат?
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c14981441785153 … k=4cwkid&f1=1    “Описаният апартамент 3/в жълто/е на ет. 1 кота + 60 см e със западно изложение на дневната и 1-та спалня и 2-рата е на север, баня с тоалетна и склад/, който може да 2-ра тоалетна и Г-образно антре със застроена площ 67. 03, 76. 29 кв. м с общи части + 30. 90 кв. м земя.”  https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c149814417851533&slink=4cwkid&f1=1

# 602
Кофти оферта. Първи етаж, ама много нисък. Размерите и аз не ги виждам добре. Маломерен тристаен.

# 603
Уловката е,че задължително ти продават и 30 квадрата земя, от което цената скача.
Иначе не можах да видя размерите на стаите, сигурно са по 9 квадрата.
Ето оферта на същата фирма, само че с акт 16 - http://pav-bg.com/prodazhba/zhilishtna-sgrada-florance-kv-krasto … eksandar-brazicov
Ап.4 - застроена площ 73 кв.м, продава се задължително с полянката отпред 30 кв.м. и хоп-цената удря стотарка за партер.

# 604
Не случайно са останали непродадени.

# 605
за апартамента в Дървеница, стаята е една - това значи според мен около 35кв ЗП и другото ОЧ, т е холо-кухно-спалня. Не е практично, дори за под наем бих избрала по-добро.

# 606
Аз лично се ориентирам към малокалибрен апартамент макар че сме двама възрастни и две деца. Живеем в панелка - две стай, хол и кухня. Искам да направим инвестиция за живеене на място с наистина най необходимото. Малко ми е писнало от многото вещи, които се съхраняват в многото пространство. Но мога да направя компромис и за по голямо жилище
От друга страна не бих направила компромис с квартала. Търсено място дървеница или мусагеница на пешеходно разстояние от метростанция. Вече имаме апартамент в младост 4 и на Дондуков. Мога да кажа доста суперлативи и негативи за районите.

# 607
Кофти оферта. Първи етаж, ама много нисък. Размерите и аз не ги виждам добре. Маломерен тристаен.
Има свободни със същите размери и разпределения на горните етажи. Естествено, че 67 м2 тристаен е маломерен. Точно такава е и коментараната панелка с преправена на спалня кухня. Явно не си прочела какво коментираме.

# 608
Уловката е,че задължително ти продават и 30 квадрата земя, от което цената скача.
Иначе не можах да видя размерите на стаите, сигурно са по 9 квадрата.
Ето оферта на същата фирма, само че с акт 16 - http://pav-bg.com/prodazhba/zhilishtna-sgrada-florance-kv-krasto … eksandar-brazicov
Ап.4 - застроена площ 73 кв.м, продава се задължително с полянката отпред 30 кв.м. и хоп-цената удря стотарка за партер.
Тук не коментираме цени на градинки и тем подобни, а това дали има ново строителство с подбни разпределения и размери като това на панелките.

# 609
Има, но е рядко срещано и с цена почти като нормален тристаен (като това на партера за 100 к). А е важно какви са размерите на стаите, да не са 2х8 и 1х15, другото коридор и тераси.

Моля ви, няма дума в множествено число, която да завършва на “й”. Като видя “стай”, всичко ми се обръща!

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 15:59 от Анонимен

# 610
Може ли това недоразумение да се предлага на такава цена?
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15450714845308 … k=4cychm&f1=8
Изприщвам се като видя гледката от "луксозното" жилище. към съседната фасада на три метра.

# 611
под "зелени площи"  в този затворен комплекс са 1 дърво и 5 храста...

# 612
  • София
Това няма как да вземе Акт 16 без измазан таван, без измазана стеба, разпердушинена Ел инсталация. Айдо, за интериорните врати и радиаторите направиха вратички, ама това е скандално да има акт 15 изобщо....

# 613
Има, но е рядко срещано и с цена почти като нормален тристаен (като това на партера за 100 к). А е важно какви са размерите на стаите, да не са 2х8 и 1х15, другото коридор и тераси.

Моля ви, няма дума в множествено число, която да завършва на “й”. Като видя “стай”, всичко ми се обръща!
Рядко срещано е, защото повечето хора предпочитат да имат холокухня с нормални размери вместо малка кухня и малък хол.  Това на партера е по-скъпо заради собствения двор. На по-горните етажи е било по-евтино. Стаите са подобни на панелките. Плюс това понякога особено в сграда с охрана ми се струва доста приятно човек да има собствен двор. Създава усещане подобно на къща, но е доста по-евтино. .

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 20:37 от Анонимен

# 614

Това на партера е по-скъпо заради собствения двор. На по-горните етажи е било по-евтино. Стаите са подобни на панелките. Плюс това понякога особено в сграда с охрана ми се струва доста приятно човек да има собствен двор. Създава усещане подобно на къща, но е доста по-евтино. .
Като видя такъв апартамент се сещам за сериала "Новите съседи" и постоянно падащите предмети и хора от горе. Иначе много би ми харесало ако градината е от страна на която няма тераси/прозорци.

Общи условия

Активация на акаунт