Тренировки в домашни условия - 97

• 41 415
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
  • 1st floor
Ама аз ни помня да е ползвала 50 на ръка. За сумо клек мога да си представя една пред гърдите. За суингове с малко въображение-също. На ръка - може би до 25-30 паунда при мъртва тяга. Пак е тежко, но постижимо.
И аз си представих нещо подобно с тия тежести. Мъртвата тяга ще я направя, суинговете и тях най-вероятно. Сумо клековете твърдо не. Това упражнение ми е много трудно, нещо или аз не го правя както трябва, или тазобедрените ми стави не работят като хората.  Mr. Green Но трудно докарвам хубав пълен сумо клек с голяма тежест.

# 211
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Хоп троп, 3-ти ден от 80ДО в историята. Ау много взе да ми харесва тази програма пу-пу да не казвам голяма дума. Въпреки, че сега като кликнах на Ноември на линка и чух гласа на Даниел от ФБ и ми стана едно такова носталгично Grinning Нищо че до преди 3 дни тренирах с тях. Но това видео е от първите им - само Даниел говори, Кели милата се поти. В първи рунд мисля, че изобщо не й се чува гласа.

За тежестите с 2*10кг мога да направя тяга, клек, тръстър (тук по-скоро с лоста), суинг и сумо с една 10кг. Ама толкоз си мога. Аз като цяло гледам да не се сравнявам с треньорите колко ползват.
Започвам с най-тежкото, което си мисля, че мога да ползвам и се е случвало по средата на упражнението да сменя с по-леко. В общи линии вадя всичко като тренирам, за да ми е под ръка от 1.5 до 10кг/ за ръка и докато обясняват какво ще правим аз си намислям какво ще ползвам без да се изхвърлям. Ако пък ми е леко, сменям на по-тежко.

# 212
  • Бургас
80ДО все по-страшно ми се вижда. Joy
Вчера почивка: сек...  ъъъ малко домашно кардио и йога 25 мин.

Ноу фрейм и аз съм ЗА мръснишките разговори. Бяхме се събрали една група в офиса преди няколко години и все за това говорехме. Сега ме е страх, че за манджи и болести ще слушам ...

# 213
Да изясня:
Скрит текст:
-  "Застаряваща лелка" е манталитет. Както "сърдита бабичка". Майка ми е на 70. Може да е "баба", може понякога да е сърдита, но няма манталитет на "сърдита бабичка".

Мръснишките разговори, както всичко друго, зависят от контекста Simple Smile
Днеска ще почивам. Хубав ден.

# 214
Духче не е нужно да се поясняваш Heart
в смисъл, на теб  не ти харесват такива разговори и това си е напълно ок, това че мен или на някой друг  го кефят по никакъв начин не противопоставя мнението ми на твоето или на който и да било. Казвам това, защото понякога в форумната комуникация се получават големи недоразумения, заради липсата на интонация и емоция.
Моят кошмар за комуникационен  контакт са мамашките, чистниците и интелектуалците: бягам с двеста и контактувам само по имейл Joy толкова се напрягам и депресирам. С първите две категории умирам от тъпня, а последната на възвишените интелектуалци, застрашава реално психичното ми здраве, поради свръх концентрация на такива отровни индивиди в семейството, натрупани травми и др. тя темата е много обширна.... Та в тоз живот за мен само спокойствие, сън, силна храна, спорт  2-3 пъти седмично, почти никакви високопарни очаквания от другите и не натоварваща среда, иначе ще ме тръшне депресия и вродената ми  и придобита носталгична меланхолия и съм до там Joy
Момичета, завръщам се за разнообразие два пъти седмично във фитнеса и вдигам тежестите, мисля да правя някоя програма на Брет Контрерас, въпросът ми е вие с какви  2 тренировки бихте допълнили седмицата, без йога, тъй като я правя всеки ден заради гърбът ми и не е опция.

# 215
Непо, дано няма нищо страшно и от утре пак да хванеш гирите! Аз още от падането не мога да стоя на едното коляно. Още има рана. Бе не се контузваме с тези тежести, а при съвсем нормални обстоятелства.

Ноу фреим, на мен продължава да ми е некомфортно да спортувам у нас и гледам 2 пъти седмично да ходя на фитнес или катеря един баир наблизо.

Скрит текст:
Ох, леле, имам си една "застаряваща лелка" в работата, прави ми се на шефка, че представете си мъжът й е шеф, та и тя командори. Заради тази лелка с типичния манталитет ще напусна.

Днес ISO Speed Hammer, нещо малко ми се стори и направих и Абс на Хамър. Въобще ХиЧ ми се струва леко. Ама ще си го правя.
Заминавам на 2-3-4 часа разходка по баирите.

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 17:58 от Jerry F

# 216
  • 1st floor
Бе не се контузваме с тези тежести, а при съвсем нормални обстоятелства.

Хахаха, е моето не е от най-нормалните - загубих в неравностойна битка с хладилника! Joy Joy Joy

Връщам се от зверско обикаляне в мола. Не очаквах, че съм стопила горната половина на тялото - вече спокойно се побирам в 32! ooooh! Долно нищо не съм пробвала, че ме мързи да се разопаковам барабар с ботуши и пр, но там мисля, че държа фронта! Mr. Green

# 217
И при мен горната част пострада, но какво пък.
Вчера 17 км пеша.

# 218
Nepo, пази я няколко дни тази ръка, виж налагане със студено, ако има отток!
Браво за стопяването, то отгоре най-често тръгва, както си знаем Simple Smile

Ама аз ни помня да е ползвала 50 на ръка. За сумо клек мога да си представя една пред гърдите. За суингове с малко въображение-също. На ръка - може би до 25-30 паунда при мъртва тяга. Пак е тежко, но постижимо.
Не на ръка Simple Smile На ръка докарвам до 25, а няколко пъти се изсилих и с 30+ паунда на ръка (13.6078 кг), повторенията бяха 3*10, не беше толкова тежко за краката, но китките и хвата ми не издържат повторенията (нещо, от което и Отъмн се оплаква редовно по време на програмата). Затова и Кети като кляка с тежко го прави със щанга Wink Между другото като ме заболят китките и почна да съскам си слагам дъмбелите на раменете и само ги придържам отпред, в пъти по-лесно е!

50 паунда си ги прегръщам като бебе за сумото и камилите. Суинг не мога да направя с тях. И пак си е до човек кой колко и не е добра идея да си го мерим със съседката Wink Сега си мисля, че само за hip thrusts/bridges съм ползвала 52,5 паунда (23.8136 кг) колкото е максимума на моите дъмбели.
Q: What equipment do I need for 80 Day Obsession?
A: You will need weights: light, medium, and heavy depending on your fitness level. Autumn and the cast use anywhere from five-pound up to 40-pound weights.
Q: My Resistance Loops are different than the ones Autumn and the cast use in the workouts. What do the colors mean?
A: The three resistance levels that Autumn and the cast use are:
Yellow = Light / Green = Medium / Blue = Heavy
NOTE: The Beachbody Resistance Loops are different from the Strength Bands used in Brazil Butt Lift. The loops used in 80 Day Obsession have more resistance.
https://www.beachbodyondemand.com/blog/80-day-obsession-faq
Казвам това, защото понякога в форумната комуникация се получават големи недоразумения, заради липсата на интонация и емоция.
А баш!
Също исках да кажа, че ако чакаме екипировката ни е да е идеална никога няма да стигнем до трениране. Аз помня дори една стара раница, натоварена с книги с твърди корици вместо дъмбел Grinning

Май не съм си изтипосвала писмено целите за следващия цикъл (януари + февруари, гоня 44 тренировъчни дни от 59 общо). Ниски кг с високи повторения, много рядко високи кг, степ, кростренажор, гребане за техника и опитване на различни формати, но не и дълги, изтощителни сесии; много Кети, малко Брет. Между другото в другата група се заприказваха за Брет и им пратих ел.вариант на книгата му за дупета (Strong Curves) и сега си мисля, че е редно и вас да армагедосам, коетo ми напомня да кажа още веднъж мерси на Звезди.
Скрит текст:
Всъщност ето ви достъп до фитнес четивата ми онлайн, утре махам!

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 19:17 от Agent Provocateur

# 219
Хахаха, е моето не е от най-нормалните - загубих в неравностойна битка с хладилника! Joy Joy Joy

Аз в опит да пренебрегна бордюр, при това съвсем трезва. То ако бях подпийнала нямаше да се спъна  Mr. Green

Допълвам 10 км. пеш с малка денивелация - 200 м.

# 220
Агент, благодаря за споделените книги.
Аз утре официално започвам 2019 година. Първата седмица беше само trial. Мисля да подхвана БР. Тя най- добре се вписва във времето, което мога да отделя. Ще допълвам с йога.
Непокорна, бяхме във Велинград този уикенд и едно момиче ужасно приличаше на теб. Дори си мислих да отида и да попитам дали си ти, но ужасно ме досрамя и реших да не изглеждам като психопат Simple Smile

# 221
Агент и аз благодаря за споделеното .

Кайлис, аз също започвам БР от утре. Едва ли ще мога да правя по 6 тренировки седмично и да се водя стриктно по календара, но програмата ми е позната и смятам, че ще ми помогне да се върна във форма.

# 222
Непо, да минава бързо.Аз съм от редовно контузващите се в кухнята-порязвам се, изгарям се.Сръчна домакиня.
За днес ръце и корем от FB, 100 коремни преси и 100 лицеви опори  с почивки.Решила съм известно време да правя старомодните коремни, за да видя как ще ми се отразят.
Джери, браво за разходката На мен ми е ужасно студено тази зима и никъде не ми се излиза, нещо се повредих. А и много ми се яде от студа...
П.п може и аз да почна БР, че отдавна никаква програма не съм правила.Утре ще реша

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 18:27 от Аmanda

# 223
Агент благодаря Heart
Днес първо тичанки с кучо в града, 30мин блогилатес с тийна, че искала да тренира Stuck Out Tongue Winking Eye и час и полови а в балкана с цялото кралско войнство.

# 224
Ще започна и аз да се отчитам отново ☺ Че ми залипсва.

Днес:
40 мин кростренажор
35 мин вдигане на тежести 35,30,25,20,15кг по 100 повторения
Ден 4 от предизвикателството на Йоана

Последните дни се чудя много дали да съчетая 80ДО + 40 мин кростренажор с три пъти седмично фитнес. Време ще намеря трудно, но все пак ще намеря като вкъщи рано сутрин правя кардиото с 80ДО, а вечер фитнес по програмата ми от Кирил Танев. Въпроса е дали няма да изтормозя много тялото си? 

Целта ми е да намаля обиколки- талия, корем и бедра, както и да сваля 5кг.
От седмица съм на режима на Танев и калориите ми са около 1500 на ден.

Общи условия

Активация на акаунт