На нашата мома не ѝ правиха снимка, на първия преглед педиатъра ме накара да я кърмя за да може да я преслуша добре. Изписаха ли му сироп за кашлицата? Малката е с антибиотик, сироп за кашлица, капки Коларгол и от вчера с две противоалергични защото като започне да кашля няма спирка и е пресипнала. В понеделник трябва да я заведем пак, дано се оправи до тогава.Съншайн
с баткото поне знаем как да действаме, обаче с малката се видяхме в чудо, въпреки че бяхме постоянно на телефона с педиатъра. Определено беше още по-стресиращо че са празници и има само дежурни лекари и не знаеш ако се наложи в каква навалица от болни ще попаднеш. В нашия град буквално е епидемия, всички са болни, детските отделения са пълни. Педиатърът ни каза че има много бебенца до 5 месеца болнички като нашата дребосъчка.И ние сме само на кърма и се надявам неспането и стреса да не се отразят на количествата... Педиатърът постоянно се ядосва че го докарахме до бронхит с родено голямо доносено бебе изцяло на кърма, смятайте колко е заразен и гаден този вирус

Витамини давам саво вит Д, аз пия Пренатал и кърмя...
За малко да падне, защото го оставих за половин минута да го наглежда баща му, но той още по- малко от мен го очакваше. Тъкмо на три месеца и половина.
Явно за група дет не съм в нея.