Има истина и в думите на Ботев- Не ти що си в небесата боже, а ти що си в мене боже, в мен в сърцето и в душата...
В крайна сметка всеки има собствено разбиране , виждане за нещата и усещане.Преди време аз самата също не вярвах в този тип тъмни сили и така наречените магии за какво ли не , но всъщност ,когато по някаква причина се е наложило да се сблъскаш с тези неща и си видял как нещата се променят и спират тези притеснения ( дали мисловни , местени вещи , намиране на чужди предмети и т.н ) след помощта на хора които се занимават с разваляне на магии,но наистина , не от тези ,които взимат един куп пари за сушени детелини и си играят с психиката на хората, човек се замисля , че наистина има лоши хора ,които могат единствено с такъв тип методи да ти навредят и започваш да вярваш , че все пак съществуват,но е много важно ( не само финансово , а и от всякакъв тип естество ) да се попадне на подходящ човек ( аз имах този късмет ,след изхарчени доста пари на вятъра по шарлатани и лъжци) , който наистина е наясно с тези разваляния на магии.Изпаднах в прекалени обяснения , но в крайна сметка , пожелавам все по-малко хора да им се налага да се занимават с ходене при хора за разваляне на магии и да не се пресмиваме на тези , които вече са изпадали в такива положения, никога ,никой не е застрахован от нищо.Въпрос на опит