Звездни компромати - 391

• 86 681
  • 762
  •   1
Отговори
# 420
  • София-Младост

Той е много зле, затова лекарите го държат в медикаментозна кома. Търсят донор
Доколкото ми е известно при донорството има железни закони и списъци с чакащи, които са под номера. Дано успее да дочака орган.
Това  е при трупен донор.
Иначе, ако отиде някой, който има съвсместимост и иска да даде част от черния си дроб на Ласкин, няма как да го дадат на друг.
Уф, какъвто и да е е гадно...дано успее и този път, а после вече да се вземе в ръце. Гадна болест е това.

Джулия Р., bestnine2018
Скрит текст:

Джулиян Мур и деца
Скрит текст:

Рийз Уидърспуун и семейство
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 31 дек 2018, 15:20 от Ала-Бала

# 421
Нора
Скрит текст:

# 422
Норчето сигурно се е порязала, докато си е нивелирала сисите.

# 423
  • Viena
Тия са куку, 4 нощувки и вечери.. 1390 на човек. 😂 😂 😂

# 424
Интересна статия в 24 часа за трансплантацията на черен дроб. Андрей Баташов също е бил в списъците за трансплантация, но не е дочакал подходящ донор.

Според лекаря доц. Никола Владов (извършва чернодробни трансплантации във ВМА) в интервюто, два въпроса:

- Колко може да се изчаква при спешните случаи?
- Има машина за подпомагане на чеpнодpобните фyнкции, нe те не могат да замеcтят pаботата на оpгана повече от 7 до 10 дни.

- Могат ли да го поддържат в състояние, годно за трансплантация?
- До определн момент. След това настъпва срив и нещата не могат повече да бъдат овладени.

- Всеки пациент, който подлежи на трансплантация, ли може да получи орган от жив и трупен донор?
- Не всеки. Има си строги критерии, които стриктно се спазват. Още повече че по закон се налагат строги лимити. В други страни няма такива правила, но в Европа се изисква пряка родствена връзка, а у нас е до 4-то коляно по пряка съребрена.

цялата статия
https://www.24chasa.bg/Article/688647

# 425
  • Countryside
Мъчно ми е за Ласкин, директен и безпардонен е, с нулева толерантнист към чалги и простотии, но изглежда да е добър човек. Като всеки човек си има слабости, за него това е бил алкохола, моля се да прескочи трапа. Като се сетя какво преживя Алекс след смъртта на майка си, не ми се иска да минава и през загубата на мъжа си. Дано се пребори и се оправи Ласкин, стискам палци! Той май имаше две дъщери, една от Алекс и една от първата си жена, моля се и за двечките да не остават без баща!

Иначе, хич не съм наясно, може ли да му се дари да речем половин черен дроб от жив човек? Нали регенерира черния дроб и донорът да се възстанови и Ласкин да прескочи трапа?

# 426
за 800 леа на вечер в тоя олимп симона трябва да свири /съдейки по микрофона тренира усилено/ и да пее зевс да е барман а хера да се кълчи

# 427
Само на мен ли Норчето на последната снимка ми е като от друг етнос...

# 428
Отвратителен грим на Цецо Андреев.
Професионалният грим не може ли да не изглежда като маска?
Преди много обичах да ходя да ме гримира проф. гримьор за разни поводи. Напоследък обаче, всичко ми стои адски много. Ходя веднъж -два пъти годишно и все не се харесвам.
https://www.instagram.com/p/BsBGYgwFpmz/?utm_source=ig_share_she … hid=1h3qlsgah7bi1

# 429
Katy Perry
Скрит текст:

# 430
  • Rock & Roll feeling ...
Симона ще е пее тая вечерв Олимп Велинград. Скромната сума на куверта е 800 кинта на калпак.
Плащаш 800 кинта и какво .... Симона ще ти пее??!! ...

За съжаление за Ласкин не дават информация какъв тип донор ще е подходящ. Има и някаква специфика свързана с кръвта,така че и това усложнява. А честно казано,дори и да става жив донор и даже да се намери такъв, който съвпада, като гледам народа колко е злобен, кой ще се подложи това заради Ласкин ? Това е не проста операция,продължаваща над 11 часа, за получаващия донор е по тегав възтановителния период, но и за дарителя не е лек. Не знам... не мисля,че има хора,които биха постъпили толкова безкористно за спасяването на един човешки живот,пък бил той и на пияница видиш ли ...  Иначе Дано! Вчера отварям дир-а и виждам снимка на Ласкин,ами за миг потръпнах,че е починал. После видях,че припомнят стара статия.Ама за миг направо... все едно за приятел става дума... Много неприятно.

# 431
Кейти Холмс и Джейми Фокс на почивка
Скрит текст:

Род Стюърд с част от децата си
Скрит текст:

Елтън Джон и семейство
Скрит текст:

# 432
  • София
Цитат на: densi

Какво става с Ласкин?

Липсата на новини е добра новина!

# 433
Ваня Щерева става все по-млада:
Скрит текст:

# 434
Емануела (странни тоалети си подбира за участия)
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт