Звездни компромати - 391

• 86 711
  • 762
  •   1
Отговори
# 330
Стига с това не го заслужава. Да, нито Александра, нито децата им го заслужават. Но това се отнася и за близките на хиляди болни в тази държава. Не е изключение семейството на Ласкин. А е поредното.
Да уточня - никой не заслужава да страда.
Всеки заслужава съдбата си, болките и страданията си, когато сам си ги причинил и предизвикал.
Нали се сещате, че цирозата и унищожението на черния дроб от пиене, не става за един ден или една седмица. Много дълго време преди сегашното състояние, черния дроб на алкохолика започва да дава признаци на увреждане. Сигурен съм, че преди години още, лекарите със сигурност са го предупредили какво го чака, ако продължи да пие като смок. Ако беше спрял навреме, нямаше да се стигне до това положение.
Има клиники за лечение на алкохолизъм, има много програми, има клуб на Анонимните алкохолици - всеки който действително желае да се спаси от убийствената зависимост към алкохола, може да го направи, избора е голям.
Всеки умира от нещо, Ласкин си е избрал да умре от алкохола. Това си е негов, личен избор и всеки достоен мъж, трябва да може да носи последствията от собствените си избори. Нека не го съжаляваме, нека не го оплакваме - той не е прост човек и е знаел какво прави, знаел е, че се самоубива с алкохола, но това е положението.

# 331
Съжаленията са за Александра и дъщерите му.

Върховната простотия от Джугани 😁 Татуирала си Naydenov’s princess,  много ми е неудобно да го напиша,  ама между гърдите. 😂

https://www.instagram.com/p/Br-bHBVhTcy/?utm_source=ig_share_she … hid=18768hwonl8xf

# 332
Ужасно груб коментар написано от човек за друг човек, ето това отношение никога няма да разбера.

# 333
И за на мен е  доста грубо. Преди всичко сме хора.

# 334
Съжаленията са за Александра и дъщерите му.

Върховната простотия от Джугани 😁 Татуирала си Naydenov’s princess,  много ми е неудобно да го напиша,  ама между гърдите. 😂

https://www.instagram.com/p/Br-bHBVhTcy/?utm_source=ig_share_she … hid=18768hwonl8xf
Ама между предните ли?  Whistling

# 335
Аз пък винаги съм ненавиждала хора, които умишлено вредят на здравето си. И още повече - това си чист егоизъм - да знаеш, че може да лишиш детето си от бащинска грижа, да оставиш млада жена вдовица заради грозен порок. Такива хора изобщо не заслужават съжаление.

# 336
Мариана Векилска неслучайно се тунингова така в последно време. Напълни устните, изрисува си вежди и заприлича на надуваема кукла. И изведнъж тази работа в Европейската комисия... Усещам намесата на някой господин.

# 337
О, има логика....освен кризата на средна възраст!

# 338

Дали след няколко месеца няма да има друга тату сесия и да покриваме тази с нова тип "Only God can judge me" и подобни...

# 339
всяка крава трябва да се маркира и джулигани глигани не е изключение

# 340
И аз гледах Пулев, но не мога да преценя дали е наистина мъдър или говореше заучени фрази.
Надявам се това да е първото и последното съвместно интервю на Мон Дьо и Ива, защото тя определено не става за негов партньор. Той се справя отлично и сам.
Тя тази Ива за какво става, освен за закачалка в телевизията. Или за табуретка. Може и статуя. Не разбирам въшливите от пари, които вместо да си харчат милионите, натискат да работят в телевизията. Боже, що не спрете да мъчите хората, бе?!

# 341
  • До морето
Ми иска да е известна жената, бе. От малка иска да е известна! Това е най-известната кметска щерка в историята на  България. Още навремето се прочу с безкрайните си напъни да се показва навсякъде, хем нито фейсбук имаше, нито инстаграм. Обаче как друсаше кючеци по масите в Син Сити,  днешните инфруенсърки могат да си изядат петите от яд Simple Smile

# 342
всяка крава трябва да се маркира и джулигани глигани не е изключение
то бива, бива злоба ...
имам чувството, че някои хора си разнообразяват сивото ежедневие с хейт (нареждане,обиждане) на други хора (хора,които по никакъв начин не са ги засегнали)

# 343
Иронията към определени персони винаги има причини, не се опитвайте да ги поставяте под знаменател "хейт за разнообразие".
Точно тази особа с вид на крава се опитва да демонстрира превъзходство над някои хора. В ББ караше например Уош да й връзва обувките. И ред претенции, които никак не съответстват на клоунския й вид.

# 344
Галена (пола тип Флинтстоун 🤭)
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт