ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 501

• 38 465
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  Здравейтее в последният ден от годината  .  Да посрещнем  весело новата!   Simple Smile  Пожелавам   на мен и на вас най - вече Здраве !    Praynig     Нови наждежди за по - добър свят и живот !  Flowers Four Leaf Clover
 Наздраве ! Wine Glass

зад кадър - ама как се натръшкали на първата снимка   Joy
Евернол е голям шемет

Това ли ни чака през 2019 сватба с мишока  ooooh!   Хазал каза  не мислят затова и Ранини се подхилкваше на новината . След НИ  ще си почине   едва ли ще се впусне веднага в проект .
  Стилиста е Руткай  дано избере хубава рокля  .   Ще е гротесно  такава нежна жена до тоя   .Човека я подкрепи в тежки моменти    .   Това е важното не красив или грозен . Макар че ни боде очите мишо .

този левент   нема начин да не е сред гостите и то специалните . Ще вдига наздравици .
  Може да не я правят шумно ако изобщо има сватба   Rolling Eyes

сакото е на Кристиан Диор

два пъти на корицата на   това списание    Ve Tanrı Erkeği Yarattı || 2014/◇ И Бог Создал Мужчину / / 2014
 Pink Motel’de Randevu || 2019  . Не е през 2019 срещата , защото е снимано когато беше в ЛА есента на 2018 .  Интервюто ще излезе януари месец .

момичета  не се сещам   кога е давала това интервю ?   Трябва да е ново  не е старо ?   За испанците е репортажа
https://twitter.com/KubraRana_/status/1075187578910007298

родителите изпращат старата година   .  Нашия ще  празнува със съкровищетУ   нема нужда да ми се тъпанчи оная   като и знам номерата ще намекне че е с него . Дано я разкара и мирясаме  . Лоша съм но    кО да прайм.   Гони си кариерата   ще видим  по - нататък  . Везните в любовта са иди ми , дойди ми   така съм чела .  

нова  с приятели  Peace

https://twitter.com/bizimhikayedizi/status/1078366613924208642
 Сашо  с мустаци   на Ети лошо ще и стане не  понася такива  .    За прикритие са мустаците  нали инсценираха катастрофа   .

лайкове от фотографа Мерт Алас и колегата Ръза
 Ча иска да направи сесия с Мерт но доста му е тлъст хонорара .  Като жъне успех с Протектора   някой ден може да  работи с него .

Цитат
Известный итальянский блогер Roberto De Rosa,пишущий так же для VOGUE ,Elle и другого глянца о стиле жизни, моде и путешествиях ,не остался равнодушен к новому фото Чагатая прокоментировав его : WOW.
 мъжете не остават безразлични към Чачовата красота и обаяние
https://vk.com/cagaulusoy?z=photo-128333062_456281793%2Falbum-128333062_00%2Frev
снимка на блогъра

няма как да не отбележим улова на годината  - рибата меч   Animal Tropical Fish след него почнаха го имитар и си мерят рибите   Joy

упражнява  се    за ролята  у дома
  Премиерата и конференцията на проекта  2018  Party

иииии..... шокааа   Shocked  на който се  пулихме   остави папараците да го снимат със гаджето   newsm09

https://vk.com/cagaulusoy?w=wall-128333062_154262

Последна редакция: пн, 31 дек 2018, 21:03 от femmi2

# 76
  • Пришълец
Честита Нова година, момичета Hug Да сте живи и здрави, много щастливи и успешни.
И все така за разтоварване в делниците и в очакване на празниците, позитивно настроени и добре информирани да продължавате да поддържате темичката. Радвам се, че попаднах в нафталина, а впоследствие и тук Heart Eyes

Феми, обобщила си основното около Чачун през изминалата година. Успешна беше за него, определено. Grinning
Снимка, за която се пише, че е отпреди 2-3 дни

Мишока с Хазал ще се взимат официално, а Laughing Ами щом се обичат.... Вярно е, че е неприятен на външен вид, но щом Хазал през последните пет години от живота си е с него явно има защо. Ако се окаже вярно, че таз година булка, догодина може и люлка Mr. Green

Отблизо Mr. Green

Mr. Green

Laughing Heart Eyes

Последна редакция: вт, 01 яну 2019, 18:58 от Маргарита Н.

# 77
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Последната снимка ме разтапя.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За Новата година -
здраве до амина,
шарени торбички, пълни със парички,
и гърненце с мед -
да е на късмет!!!

БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ, МОМИЧЕТА!

# 78
  • Варненска клюкарка
Честита Нова Година! Да е здрава ,мирна и плодородна за всички Hug

Колко много снимки, за мен не останало какво да донеса освен тази Crazy

Хазалинда и Мишо целите у щастия, добре че не ни се налага да гледаме и Чачо с любимата така, че много ще ни дойде  hahaha

Преди малко се върнахме от разходка край морето, но снимките станаха по десетина МБ и не мога да ги кача ooooh!

И гледам сте пропуснали поздрава Laughing

Последна редакция: вт, 01 яну 2019, 12:54 от Беллора

# 79
 Честита  НГ !  Мирна  ,  здрава и щастлива !

За нашите патрончета да е здрава и успешна  . За вас също мили дружки Hug

Марги   от нафталина   нема измирисване  Joy      Стигнаме до епизодите в хижата  .  Фера като пита спали с онази , Емо гузен не му се говори .

поздрав с фемирчетата  Heart Eyes

отива му белият цвят  преди често носеше бели ризки ,  тениски  сега йок

докосване  Heart Eyes

наринах  от първа стр.  

рошльо  Crazy

компанията отиде в къщата на Корай се подиграват на  селското момиче  . Гюлсюм ква хрисима беше . Промени се   и подведе по акъла на Сахер  #2gunfire

Обобщих , но пропуснах в Рим -  гифката е на нашата Марги

тук е като детенце   радващо се  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 01 яну 2019, 14:00 от femmi2

# 80
...
И гледам сте пропуснали поздрава Laughing

Белл  Hug, мерсииии! Вярно  Embarassed, в залисията пропуснах поздрава ни.
Феми  Hug, чуден фемирски поздрав!  Heart Eyes

# 81
  • Варненска клюкарка
Гледам дивана на Хазал и се чудя колко животни се виждат налягали там, з или 4 само кучета ли са или и някоя котка newsm78

ПП Снощи бяхме у зълва ми и техния котарак още не може да дойде на себе си. Снощи докато гърмяха навън буквално плачеше от ужас, беше се скрил под масата, а после докато ние висяхме по терасите се напъхал под някаква завивка и повече не мръдна оттам Laughing

Последна редакция: вт, 01 яну 2019, 13:00 от Беллора

# 82
  Бел  и на теб  Hug   Мерси за поздрава
 отдавна им датира приятелството с Джейда Дювенджи

се самоцитирам .Наистина не се сещам  затова ви питам .

Цитат
момичета  не се сещам   кога е давала това интервю ?   Трябва да е ново  не е старо ?   За испанците е репортажа
https://twitter.com/KubraRana_/status/1075187578910007298

Последна редакция: вт, 01 яну 2019, 13:39 от femmi2

# 83
  • Варненска клюкарка
Фемо не го знам това за което питаш интервю ли е какво ли, за пръв път го виждам, а може да е откъс от нещо ново, което предстои да излезе Peace

Хазалинда  с какви рогИ се е закичила Laughing

Въпоросът за тази снимка преди два дни е дали Ча не е заминал за някъде си, защото момичето прилича на стюардеса newsm78

Мишовата работа стана "откъдет' е жената, оттам е родата" или сам си ходи, или с на Хазалинда приятелите, а преди години беше обратно, тя с въздъртите му алкохолизирани  приятели, но от години не съм я виждала край тях...'Любов.... Mr. Green

Последна редакция: вт, 01 яну 2019, 13:37 от Беллора

# 84
На диванчето са кучета и май не са всичките. Не виждам и другата котка, че тази рошавата не е единствената ѝ.
Вярно,  Мишо все е на Хазал с родата и приятелите.  Laughing

И на мен ми прилича на стюардеса момичето от последната снимка, но пък фонът зад тях не ми прилича на летище.

# 85
  • Варненска клюкарка
Проф, на мен пък с малко въображение ми прилича на нещо като кухнята на самолета, или зоната разделяща икономичната от бизнес класата, но наистина не знам, твърде малко се вижда  Thinking
То и приятелите му са си хванали пътя- Гинчо е в САЩ, Лабумски с Тубата са във Венеция жълтурите ги бяха пратили у Париж, но не познаха, та като нищо и Ча да е хванал някой път. Вчера пък мярнах някаква снимка на Дуда лигавеща се нещо с баща си но кое откога е 33uu
Скрит текст:

# 86
  • Пришълец
Цитат
Много я харесвам тази снимка Laughing Heart Eyes

# 87
2016 - 2019  

Маргиии Сашо ти носи маргарелки   само , че е с мустак   за прикритие

черно - бели

Kissing HeartYumYum

Цитат
Проф, на мен пък с малко въображение ми прилича на нещо като кухнята на самолета, или зоната разделяща икономичната от бизнес класата, но наистина не знам, твърде малко се вижда  Thinking
То и приятелите му са си хванали пътя- Гинчо е в САЩ, Лабумски с Тубата са във Венеция жълтурите ги бяха пратили у Париж, но не познаха, та като нищо и Ча да е хванал някой път.

Възможно е  да са мислили за Париж   сега е опасно заради сблъсъците и протестите .Решили са да е във Венеция  . Предполагам само .     Рускините казват , че е нова   снимката с Дуда  с техните е празнувала . Гинчо е в ЛА   Ча  няма проекти , вторият сезон лятото ще се излъчи  .  Той обмисля проектите си възможно е  да е излетял за там .

Ако беше сложил фото къде  празнува нямаше се чудим   .  От снимката със стюардесата се вижда малко  .

Последна редакция: вт, 01 яну 2019, 19:59 от femmi2

# 88
  • Варненска клюкарка
Heart Eyes

# 89
Дано излязат още с черната ризка   . Както каза Надето гледаме под опаковката  Yum Стайлинга дялкаме .

Правихте ли Новогодишна баница с късмети ? По Коледа  и преди това правихме  та за НГ си купихме торта . Какъв ликьор от орехи  набарах по магазините . Дали сте опитвали но с майка обичаме такива питиета .

Общи условия

Активация на акаунт