Приказката за стария козел и младата върба, ама наистина...
Ча към този момент се променяше във всяка серия но тък в 49 ми беше особено красив, почти колкото в 2 3/4 Е някои кадри ще са от серията довечера, ама аз така съм им объркала реда на първа страница та както са там...

За големи като размер гифки ползвам postimage, ама ето нА вместо, което трябва виждаме каката. Между другото и в твоя пост я имаше. Случвало ми се е и Филип Тотю вместо гифки да гледам на първа страница
Пак ще пробвам след малко, че бяха хубави тези, които искам да покажа.
Иначе да, сещам се за Филип Тотю и как започнах да разцъквам 2-3 браузъра през нова и стара версия на мамата както и през телефона
Сещам се и за поста на една другарка от друг двор преди 2-3 години, който Профа ни посочи и там нещата бяха за 18+ даже няколко плюса ама не заслужаваше да и покажем какво се вижда в поста и, само се посмяхме

Приказката за стария козел и младата върба, ама наистина...
Ча към този момент се променяше във всяка серия но тък в 49 ми беше особено красив, почти колкото в 2 3/4 Е някои кадри ще са от серията довечера, ама аз така съм им объркала реда на първа страница та както са там...

имало е и по-лошо от шивашкия метър Рори, но да се надяваме, че ще е стилна булка.
Докато Руткай през събитие но все пак има попадения 
Хората се женят през май-юни, септември...
Препоръчани теми