ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 501

• 38 658
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Варненска клюкарка
Марги Лидия къде с Шукрю, и за нея писаха но просто с едно допълнение "и Лидия" но помислих че е грешка или аз не съм разбрала, защото ги мързи да пишат- често пишат от телефони и се изразяват се с 1-2 думи  ooooh!

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 10:19 от Беллора

# 166
  • Пришълец
Бел, в някакъв филм мисля, че беше. Минах инфото отгоре-отгоре преди време... Запомнила съм обаче, че и тя им е обща. Mr. Green
След Делибал тази всъщност не се е спряла, ама колко от проектите й се броят за успешни не знам Whistling

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 10:25 от Маргарита Н.

# 167
  • Варненска клюкарка
Бел, в някакъв филм мисля, че беше минах инфото отгоре-отгоре преди време... Запомнила съм обаче, че и тя им е обща. Mr. Green

Въъх 'начи то Гизема, Бенсула, Лидия, Айча, Сера...Вярно пази Боже да не е споменатата за следваща- разцъках сгрешила съм името не Серен, а Селин Шекирджи, ей тая в скрития

Скрит текст:

Досега само специалната колежка се е изплъзнала от Шукрю. И Ханде Субашъ, но тя нещо  не е много в актьорско обръщение, предпочита да пее, ама щом и той се е разпял значи нищо не се знае... hahaha

Да взема да потърся с какви други е играл Шукрюто че нещо с Ча са влезли в цикъл с тези колежки, може да позная за следващата, само дано не е тая горе че много страшна наистина, за нея писаха че била като настъпана жаба.

# 168
  • Пришълец
Да не дърпаме дявола за опашката hahaha Стигат ни толкоз колежки на Шукрюто, че те едни страшни останаха - споменатата Селин, Ханде Доандемир също... Както казах стигат ни досегашните hahaha

Joy

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 11:36 от Маргарита Н.

# 169
  • Варненска клюкарка
Малее Марги какво си донесла hahahaПриказката за стария козел и младата върба, ама наистина...

Пък аз тъкмо се сетих че не съм отразила любимия ми нафталин снощи tooth Ча към този момент се променяше във всяка серия но тък в 49 ми беше особено красив, почти колкото в 2 3/4 Е някои кадри ще са от серията довечера, ама аз така съм им объркала реда на първа страница та както са там...

и това мърдащо Heart Eyes

Странно но адресите на първа страница продължават да излизат като http без s аз го добавям в адреса допълнително ooooh!

# 170
  • Пришълец
Бел, нашия пак по-добре спрямо дъртия козел на Хазар Mr. Green

Тук ли са вече, тези дни не съм гледала.
Цитат
Heart Eyes

Да пробвам да сложа още мърдащи Heart Eyes:
Скрит текст:

# 171
  • Варненска клюкарка
Аа ама що го криеш, я какъв е хубав Heart Eyes

Другото Сахерлита ли е, виждам 3 еднакви нейни снимки newsm78

Марги те от първа страница не са изчезвали, сигурно не ги виждаш защото си през таблет и мобилна версия, макар че аз през телефона ги виждам. Само не съм обръщала внимание дали мърдащите се виждат 33uu

Виж в момента съм на компа и не ти виждам аватара Peace

# 172
  • Пришълец
Не съм се изразила както трябва Laughing На първа страница се виждат кадрите, имах предвид дотук ли са стигнали по Диема фемили, че напоследък пропускам. Хубави фемирски моменти Heart Eyes

Бел, не, не е Сехер ooooh! За големи като размер гифки ползвам postimage, ама ето нА вместо, което трябва виждаме каката. Между другото и в твоя пост я имаше. Случвало ми се е и Филип Тотю вместо гифки да гледам на първа страница Crazy Пак ще пробвам след малко, че бяха хубави тези, които искам да покажа.

Аватара аз си го махнах, ще търся нещо по-подходящо Laughing

# 173
  • Варненска клюкарка
Марги, до снимките в поста ми са стигнали сериите, тази вечер ще е момента от гифчето, втора част на 49-та серия Peace
Не разбрах в моя пост какво има, нещо излишно ли е newsm78 Иначе да, сещам се за Филип Тотю и как започнах да разцъквам 2-3 браузъра през нова и стара версия на мамата както и през телефона hahaha Сещам се и за поста на една другарка от друг двор преди 2-3 години, който Профа ни посочи и там нещата бяха за 18+ даже няколко плюса ама не заслужаваше да и покажем какво се вижда в поста и, само се посмяхме hahaha

Чакам гифките smile3539

Хаканчо на четвърто място в някаква класация сред 25 други заглавия все фентъзи
https://www.sinefesto.com/the-protector-game-of-thronesu-tahtindan-edebilir.html

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 15:53 от Беллора

# 174
  • Пришълец
Скрит текст:
Малее Марги какво си донесла hahahaПриказката за стария козел и младата върба, ама наистина...

Пък аз тъкмо се сетих че не съм отразила любимия ми нафталин снощи tooth Ча към този момент се променяше във всяка серия но тък в 49 ми беше особено красив, почти колкото в 2 3/4 Е някои кадри ще са от серията довечера, ама аз така съм им объркала реда на първа страница та както са там...

и това мърдащо Heart Eyes

Скрит текст:
Странно но адресите на първа страница продължават да излизат като http без s аз го добавям в адреса допълнително ooooh!
Не е излишно Бел, просто изпробвах няколко пъти и веднъж се вижда гифче, друг път не. Може би само при мен е така Laughing

Размазаха се

Скрит текст:

# 175
# 176
Последните две гифки са от вчерашната серия.
При мен не всичко дето сте писали, че трябва да мърда, мърда, но пък съм от телефона.
Каката с бомбето коя е. Изглежда сякаш позната, но не се сещам от къде.
След тоалета на Хазал с шивашки метър за коланчето, направо ме е страх да гадая каква ще и е булчинската рокля. Дано майка й да има по-добър вкус от нея и да се намеси успешно.
Бързането със сватбата може и да е по молба на майка й. Първата година с диагнозата рак на гърдата майка ми беше решила, че й е дошъл реда сещате се. После се оказахме с проблем при детето и повече не е споделяла такива мисли, но вероятно защото фокуса на притеснение се измести.
Последно не знам какво гледах от НИ, но се беше вталила в сравнение с началото на втори сезон, което според мен изключва бебе.

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 16:20 от Рори72

# 177
  • Варненска клюкарка
Марги, аз пък ще го извадя от скрития текст, друго много любимо, снощи вече мина.

Наде нали, Хазалинда изглежда красива и щастлива, а на Сонга не и давам 40 години Wink

Питам се дали спечените любовни сцени на Хазал и Бурак от последните серии на НИ имат общо с бъдещата и сватба. Първия сезон хич не и пречеше да се раздава с колегата, а и тогава си беше с Мишо, защо сега така 33uu

ПП Рори, на мен ми заприлича на една одъртяла, напълняла и намацана Сахерлита, но Марга казва че не е 33uu

# 178
  • Пришълец

След тоалета на Хазал с шивашки метър за коланчето, направо ме е страх да гадая каква ще и е булчинската рокля.
Joy имало е и по-лошо от шивашкия метър Рори, но да се надяваме, че ще е стилна булка.

# 179
  • Варненска клюкарка
Ако булката я приготвяше Илка щях да очаквам стайлинга и с ужас, но е Руткай. Илка няма ни една добра визия за Хазал, преобладават облизани прически и ботички Sick Докато Руткай през събитие но все пак има попадения Crazy
Рори и аз клоня към майка и, още повече че сватбата е и в делничен ден, в града, а не изнесена някъде
 извън. Можеха да изчакат финала на сериала който както се казва се задава зад ъгъла, но не, сватба през февруари, кой прави сватби през зимата ooooh! Хората се женят през май-юни, септември...

А наскоро видях Лидийка препасана с шивашкия метър все едно го беше свила от Хазал hahaha

Общи условия

Активация на акаунт