Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 49

• 21 022
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Пуснах клипа и първото, което видях, беше кой първи тръгна към колата Heart (тц, не беше Марио) и после директно най-добрата секс сцена (нали нямате съмнение, че говоря за под душаJoy

Егати кефа! Моски, злато си! Kissing Heart

# 76
Ей така...за Моски и за всички в компанията Wink

# 77
Ей така...за Моски и за всички в компанията Wink

Това момче нямаше ли една татуировка отзад на гърба ?

# 78
Имаше...но защо са я замаскирали, не мога да кажа

# 79
  • София
Имаше...но защо са я замаскирали, не мога да кажа

🤬🤬🤬🤬🤯🤯🤯🤯🥶🥶🥶🥶🥶

Забрави моето име.

Майчето е права, обичам го този с големия гръб. Ама без Вера на него, защото съм силно ревнива 😡😱

# 80
Здравейте и честита Kоледа!
Дона, благодаря за темата и Mоски, на теб за клипчетата! Hа мен, това развитие на сюжета, леко ми поизпари вълнението около Mарио и Зорница, но ще видим какво са ни подготвили за пролетта.
Роси, доколкото разбрах от репортажа, сред дарените от Диана картини в Пирогов са и илюстрациите за третата книжка, така че може би се е отказала да работи по нея.

# 81
🤬🤬🤬🤬🤯🤯🤯🤯🥶🥶🥶🥶🥶
Забрави моето име.

Майчето е права, обичам го този с големия гръб. Ама без Вера на него, защото съм силно ревнива 😡😱
Не съм те забравила. Твоето име не се вижда, защото е другаде, до сърцето
Извинявай за лошото качество. По-късно ще ти я покажа в по-добър вид Wink

# 82
  • София
Злати, и аз така разбрах, подарила е рисунките, за това и мисля, че се е отказала от трета книжка, поне на този етап. А и нали пише сценарий, едва ли работи по два текста едновременно.

# 83
Леле, човек трябва да внимава къде ви чете. Скандализирах хората на опашката в Кауфланд 🤭😱😂.
Ох този с големия гръб и аз се нареждам за него 😊🤗.

# 84
Роси, не си ли хареса татуировката? Или припадна от кеф? Flushed

Дрийми, да видят в Кауфланд какво значи гръб!

# 85
  • София
Харесах си, можеш ли да си представиш, че не съм.

Гледам последото клипче от Моски, но ми забива нещо и се ядосвам.

# 86
Роси, ама ти си го свалила и въпреки това ти забива? Странна работа Thinking

# 87
  • София
Мне, това ми е другата драма. У нас сме сноби, разбирай, мъжът ми е сноб и имаме само iOS . Съответно не мога да го сваля без iTunes, съответно ми се отваря онлайн само. Та да си знаеш от сега, че ще те моля да ми ги пратиш пак по някое време, след 3-ти Януари, когато се добера до старомодното Леново.

# 88
Аз да кажа...със същия проблем като Росита съм и ще моля след празниците да ги качиш пак, за да ги сваля с Уиндоуууууус Kissing Heart

Пък ти си знаеш, че си злато. И спагети ще ти направя Kissing Heart

# 89
хахаха, снобкииии, снобки Joy
Като се доберете до някоя машина за простолюдието, свирнете, ще ви ги кача отново Joy
Доне, точно сега режа сцената с тортите и червеното вино и си мисля колко очарователно-нескопосан е Марио - купува червено вино за торта, реже спагетите, не може да различи сватбена рокля от костюм Joy

Общи условия

Активация на акаунт