Бързи здравословни въпроси и отговори – 18

• 48 512
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря. На мен ми е препоръчано на 18-20 ден от цикъла. Thinking

# 301
Здравейте ! Има ли сред вас раждали секцио , които да се оплакват Пт болки ту в ляво ,ту в дясно особено при вдигане на тежко ? И дали изобщо може да е от това?

# 302
Благодаря. На мен ми е препоръчано на 18-20 ден от цикъла. Thinking

Повечето полови хормони се изследват на 3-ти ден от цикъла. Но някои се тестват в зависимост от овулацията. За кой хормон иде реч?
Погледни първия пост на тази тема, ако искаш - много е информативен.

# 303
Здравейте ! Има ли сред вас раждали секцио , които да се оплакват Пт болки ту в ляво ,ту в дясно особено при вдигане на тежко ? И дали изобщо може да е от това?

Аз съм раждала секцио преди 15 години, но съм нямала такива оплаквания. Единствената ми болка е била на разреза, но жестока. Но вътрешно нищо. Върви на лекар. Може и да е нормално. Мен хем след 20 часа ме срязаха, но вътрешни болки съм нямала.

# 304
Гърненце, благодаря. Погледнах я темата--Прогестерон, LH, Естрадиол и Тестостерон. Явно има нещо предвид лекаря след като ги иска на 20ти ден от МЦ.

# 305

Мен при кашляне и стискане ме болеше вляво, почнах физиотерапия...без цветни снимки и тн, просто догадки, че е срастване...но аз имам хронични възпаления и не знам от кое точно е. Може да пробваш.

И моите хормони докторът казва на кой ден да са,  прогестерона го искаше на 21-ви ден.

# 306
  • София
Бях на зъболекар в петък, но венеца между резците ми беше наранен от конец... Та още ме боли - с какво може да зарастне по-бързо.

# 307
# 308
Някой може ли да ме ориентира как протича прегледът при психиатър? Например, той как би могъл да установи дали даденият човек е с клинична депресия? Какви точно тестове провежда?

Също - бихте ли ме насочили за кадърни специалисти в София?

# 309
Някой може ли да ме ориентира как протича прегледът при психиатър? Например, той как би могъл да установи дали даденият човек е с клинична депресия? Какви точно тестове провежда?

Също - бихте ли ме насочили за кадърни специалисти в София?
Д-р Кръстникова, работи в Свети Наум, а има и частен кабинет, в който също работи и с направление. 0888732473
Не чакай, а направо се обади, кажи, че имаш спешна нужда от консултация. Прегледа минава нормално както при всеки лекар: разпитва, слуша, препоръчва. На мен много ми помогна.

# 310
Консултирах се на частно при един доктор. Казах за тази лекота, която изпитвам от две седмици по ръцете,краката, гърба и врата. За ниското кръвно, световъртежите и бронхита със субфебрилна температура(37-37.3) и усещане на изгаряне по гърдите. Не може да ми пусне през здравна каса изследвания, защото на частно съм отишла при него, но каза че според симптомите може да е имунна система, ревматизъм, от самия бронхит да е станало, макар че преди да започна да кашлям първото, което усетих беше тази лекота и липса на мускулна маса, или щитовидната жлеза. Насочи ме само да си пусна АСТ и црп със ЛКК и дкк. Какво друго мога да пусна за да разбера от какво може да се дължи всичко това?

# 311
Мен ако питате, може би сте изкарала грип. Аз, а и всички покрай мен от грипа бяхме без енергия, с виене на свят и т.н. Ужасен грип, още не мога да се съвзема.
След усложнение е станало бронхит при вас. Не ви ли изписаха антибиотици?
Аз едно време като бях с бронхит бях на инжекции.

# 312
Мен ако питате, може би сте изкарала грип. Аз, а и всички покрай мен от грипа бяхме без енергия, с виене на свят и т.н. Ужасен грип, още не мога да се съвзема.

Пих 10 дни антибиотик Зинат още миналата седмица, изписан от личната. Тя дори в болница ме прати, но не ме приеха, а си взеха направлението

# 313
Здравейте!!Имам въпрос къв вас..При изследване за лаймска болест един от показателите IgG е по-висок от нормалното..20..при норма 15..Може ли някой,имал същия проблем да  сподели мнение..Благодаря предварително!!

# 314

Пих 10 дни антибиотик Зинат още миналата седмица, изписан от личната. Тя дори в болница ме прати, но не ме приеха, а си взеха направлението

Ами да ви изпише друг. Явно имате нужда.

Общи условия

Активация на акаунт