Бързи здравословни въпроси и отговори – 18

• 48 474
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, За вътрешни и външни хемороиди само Цикатридина свещички ли стават ?
Препоръчаха ми руски беластизин, но не ги намирам .
Освен проктогливенол , какво друго действа ?
Вярвате ли на ефекта от антифлегмин ??

# 451
Проктогливенол обезболява, цикатридина е малко скъп, но на мен ми действа отлично, но той не обезболява. Ползвам и антифлегмин, но съм малко мнителна доколко е безопасен.
Най голям ефект имам от детралекс за пиене...височка доза...и цикатридина

# 452
Здравейте! Изследванията на детето са добри.Личната ме смъмри малко,че цял месец не съм пускала Пкк и Дкк. 
Vici 75 ,тази ниска температура я вдига не всеки ден. Друг лекар изрази мнениее детето постоянно настива.Защото и си кашля леко сутрин.
Препоръките са отново да си го следя.Трябвало да "израсте "  подуването на възлите и малко ниските неутрофили.

Дали да не опитам с хомеопатични капки?

# 453
Личното ми мнение е, че лекарите бойкотират противовирусните препарати. В събота отидох на дежурен, бях съвсем в началото на грипа, спокойно можеше да ми изпише нещо, вместо това ми написа рецепта за хранителна добавка. Надявам се да не направя усложнения и да стигна до антибиотик. Днес личната каза, че е късно. Трябвало е в събота да го почна. Сега ще караме симптоматично и аз ще стискам палци, да не се усложнят нещата.

# 454
Решението-купувате си Тамифлу и Авирон рапид сам-самички.

# 455
Услужливата аптекарка поиска рецепта. Grinning А аз се върнах с рецепта за хранителна добавка. Joy

# 456
Намираш си и се сприятеляваш с аптекарка,и си готова.Аз имам такава от 2004г. Simple Smile

# 457
  • София
Днес проверявах за Тамифлу в една аптека. Срокът на годност му беше до 2027 г. Така ако не се наложи да се използва (дано не се) може да стои доста време да има човек.

# 458
Консултирах се с позната пулмоложка.
При първи симптоми веднага Тамифлу 2по1 таблетка.

# 459
Здравейте!!Имам въпрос къв вас..При изследване за лаймска болест един от показателите IgG е по-висок от нормалното..20..при норма 15..Може ли някой,имал същия проблем да  сподели мнение..Благодаря предварително!!
Здравейте каква е цената на изследването?По какъв повод го правихте вие?

Здравейте!Цената на изследванията е 50лв.Отидах,защото имам болки в ставите и костите..Това ме подтикна да си пусна изследвания и се оказаха положителни...!

# 460
didka-moni, щом всичко е наред приеми го така. Но не е излишно да продължиш да се насочваш към търсене на добър хематолог. Дори и ако трябва в друг град да се отиде, вървете. На колко често трябва да се следи това състояние, не казаха ли? Примерно на месец, на два.....То нека си е добре детето, но и консултация със специалист не е излишна.

# 461
Момичета, За вътрешни и външни хемороиди само Цикатридина свещички ли стават ?
Препоръчаха ми руски беластизин, но не ги намирам .
Освен проктогливенол , какво друго действа ?
Вярвате ли на ефекта от антифлегмин ??
Антифлегмин при мен не действа.
Цикатридина супозитори + Ултрапрокт крем е най-доброто за мен, но второте вече не се внася.
Прокто синалар - крем също е много добър, набавям си го от Гърция, но и тук може да се купи по сайтовете.
Детралекс по схема 3дни 3х2 и 3 дни 3х1  при сериозно състояние , комбинирано с крем и супозитори

# 462
А как се храните докато имате хемороиди и след като се излекувате от тях ?
Тестени, захар и млечни са ясни че се избягват .
Плодове приемате ли?
На мен сега ми наложиха само суровоядство и то главно от зеленчуци / тъй като бобови и ядки ми предизвикват газове, а плодовете- или до запек / или диария ме водят / .
Меса и млечни - забранено .
Яйцата пък образуват жестоки киселини.

А спортувате ли или увеличено движение е достатъчно ?

Извинете но за пръв път се сблъсквам с това и е адско некомфортно .

# 463
Фибри!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Това е спасението,като цяло за чревното здраве.

# 464
Интересно... На ММ "Цикатридина супозитории" изобщо не му помогнаха. Остана крайно недоволен, а ги взехме с голям оптимизъм. От други (по-евтини) кремчета и мазила е имало ефект при него.

Общи условия

Активация на акаунт