Нуждая се от добър ендодонт в София

• 12 584
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
В крайна сметка, се оказа, че добър зъболекар с достатъчно опит също успява да се справи. Моята зъболекарка беше категорична, че зъбът не е за вадене. След няколко месеца лечение успя да спаси 5-ти зъб въпреки кривите канали и прелекува 6-ти.

# 16
В крайна сметка, се оказа, че добър зъболекар с достатъчно опит също успява да се справи. Моята зъболекарка беше категорична, че зъбът не е за вадене. След няколко месеца лечение успя да спаси 5-ти зъб въпреки кривите канали и прелекува 6-ти.
Може ли да споделите контакти?

# 17
Зъболекарката ми не е в София и не съм сигурна, че ще бъде от полза. Ако въпреки това се интересувате, ще ги дам.
Иначе, хирурзите и ендодонтите, които ме консултираха и препоръчаха операция за изваждане като единствен изход, бяха от специализирана клиника в София.

# 18
Благодаря за отговора! Мисля, че би било полезно да споделите и името на зъболекаря ви, и името на клиниката и за други, които търсят информация Simple Smile.

# 19
Зъболекарят ми е д-р Пролет Колева. Практикува от много години, лекувала съм и друг сериозен проблем със зъб зъби при нея още преди двайсетина години. И тогава и отне месеци след работата на "специалисти" в реномирана клиника, но пак ми спаси зъба - първи горен.
Клиниката е ЕО Дент.

# 20
Здравейте!
📌Казвам се Мария и съм студентка в 5 курс по дентална медицина към Медицински университет- София.
📌Предлагам БЕЗПЛАТНО дентално лечение на деца между 5-18г възраст. Услугите са представени по долу.
📌Лечението се извършва под абсолютния контрол на лекари-преподаватели със специалност детска стоматология! А атмосферата е пригодена така, че децата да се чувстват спокойни и обгрижвани. Принципът ми на работа е след всяка манипулация детето да бъде поощрявано с малки подаръци, които съм приготвила за него.
📌За възрастните също предлагаме дентално лечение на символични цени:
-лечение на кариеси, пулпити, периодонтити
-почистване на зъбен камък, лечение на пародонтити
-екстракция(вадене) на зъби
-изработване на протези, коронки, мостове.

Ще се радвам да Ви бъда полезна, а и Вие на мен! Заповядайте при нас!

# 21
Здравйте, може ли малко повече информация за цените?

# 22
Здравейте, трябва да посетя ендодонт,защото имам проблем с предния зъб,който обаче е изграден и въпроса ми е по време на лечението без зъбче ли ще стоя?Правил ли е някой такава процедура,за да ми каже дали има някаква алтернатива?

# 23
Колебая се др.Кафелов ли да избера или друг ендодонт с малко по-ниски цени,понеже имам 3 зъба с грануломи.
Държа да работи под микроскоп.
Ще се радвам някой да сподели отзиви.
А как става плащането при др.Кафелов?
Наведнъж ли иска сумата или може на части?
В колко посещения горе долу прелекува 1 зъб с гранулом и евентуално незапълнени докрай канали или неоткрит канал?
Би ли казал,ако вижда,че не се налага прелекуване?

Консултирахте ли се с него? Бихте ли споделили впечатлението си? Имам проблеми със зъб, който вече има проведено кореново лечение, но моят ендодонт държи първо да извадим мъдреца, понеже имало вероятност той да причинява дискомфорта. Обмислям второ мнение

# 24
Препоръчвам с две ръце Др-Чурлинов!

# 25
Здравейте , нуждая се от помощ и препоръка за ендодонт за град София.
На последен зъб е необходимо кореново лечение, бях на зъболекар, отвориха зъба, но тъй като е последен няма място в устната кухина и зъбът е близо до гърлото, и зъболекарят каза, че не може да вкара пилите за почистване на корените, най- малката била 2 см. Настоява за вадене.

Има ли някой информация конкретно за доктор Йовчев какви са цените за ендодонтско лечение на канали?

Моля някой ако има подобен опит да ми пише.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 16:57 от Криси6

Общи условия

Активация на акаунт