Бебешката количка - цяла наука за второ висше №41

• 61 696
  • 772
  •   1
Отговори
# 135
Привет, мамчета. Като майка изгледала 2 деца, сега ми се налага да търся пак количка. С баткото бях с маг ингланд.. Мн тежка количка, с малката купих Хаук Малибу 3в1 ползвана, доста маневрена беше, удобна и не мн тежка. Понеже от децата си всичко раздавам, сега ще търся на ново да взимам. Не искам скъпа количка, защото не виждам смисъл за няма и 1г ползване да дам сума ти пари. Така или инапе после, ще се взима колело триколка или лятна количка лека. Та чудя се за нещо до 300лв. Дали да си взема Лорели, Чиполино, Мони (харесах 1 модел Гала май беше) нова или да заложа на 2-ра ръка пак Хаук, виждам че Куини по-стари модели има, Чиполино, Чико... Виждам и нова марка Kikka-boo, но нямам отзиви за нея. Това, което търся е да е маневрена, с голям сенник, да събира повече багаж и да се сгъва лесно. Харесвам по-високите колички, но това е по-скоро за външен вид. Чакаме лятно бебе, така че май трансформиращ кош е най-добре. Кола нямаме, но пък май ми се иска да има кош за кола (макар, че не е задължително). Вие какво бихте ми препоръчали?

# 136
Здравейте, мнение за Gusio Carerra?

# 137
Здравейте, някой може ли да ме посъветва за модел за лятно бебе с бюджет около 1000лв? Доколкото разбирам важно е да е маневрена и лека, но май все харесвам разни гигантски модели. Загледах се по един модел на maxi cosi nomad на mutsy също ми харесва един модел, но май някой писа че не ги препоръчва наистина си е сложна тази наука Grinning моля за съвет

# 138
  • София
Имах Mutsy Nexo - много маневрена и удобна. Като кг само не е от най-леките.

# 139
Те и bugaboo изглеждат доста големи и тромави отстрани, а са страшно леки и маневрени. Иначе кумата ми това лято си взе на  gb количка и е доволна. Спада към категория лека и маневрена количка. Grinning Но не знам кой точно модел е и цена. Но със сигурност е под 1000.

# 140
Ако може маите с Mutsy Evo и Mutsy i2 Urban да споделят мнение. По принцип съм чувала много добри отзиви за Mutsy като цяло, но някой казват, че кошовете са ниско разположени и не са удобни на високи хора, а мъжа ми е 2 м.

Като цяло съм си определила бюджет около 1500 лв. за количка, ако може да ми препоръчате нещо, което е добро за тези пари.

# 141
  • София
Преди доста време сравнявах моделите на Mutsy, но сега през телефона едва ли ще си намеря мнението.

# 142
  • Пловдив
До скоро имаше из английските сайтове голямо намаление на Cybex Priam, заедно с кош за новородено и стол за кола Cloud Q излизаше към 1500 лв. Което общо взето е уникална цена, тъй като зависи и от десена де, но може да надхвърли 3000 лв. за комплект, а количката е една от най-добрите на пазара, да не кажа най. Идеална е за високи хора. Това като препоръка от мен, не знам дали си я виждала и дали ти харесва, но определено си заслужава (ако все още я има някъде и разбира се ако си склонна да поръчваш от чужбина).

# 143
  • Бургас
Ако може маите с Mutsy Evo и Mutsy i2 Urban да споделят мнение. По принцип съм чувала много добри отзиви за Mutsy като цяло, но някой казват, че кошовете са ниско разположени и не са удобни на високи хора, а мъжа ми е 2 м.

Като цяло съм си определила бюджет около 1500 лв. за количка, ако може да ми препоръчате нещо, което е добро за тези пари.
Преди няколко дни купихме Easywalker с допълнителни адаптори за повдигане на коша.  Двоумих се между Mutsy I2 и Easywalker, но надделя втората. По-лека и по-маневрена ми се стори. Средата на февруари излиза и нов модел, но аз нямам търпение да чакам .

# 144
Привет, момичета! Ние чакаме първото си дете в началото на юни и започнахме лека-полека да се оглеждаме за количка. Като цяло сме доста неориентирани, но засега най-добро впечатление ни направи  Cam Tasky. Моля за мнения - здрави ли са тези колички, удобни ли са за бебето и за майката?

# 145
Мами, моля за съвет за лятна количка.
Искам да е лека, да пада гръбчето и да има голям сенник.
Бюджет до 200лв.

Благодаря предварително!

# 146
До скоро имаше из английските сайтове голямо намаление на Cybex Priam, заедно с кош за новородено и стол за кола Cloud Q излизаше към 1500 лв. Което общо взето е уникална цена, тъй като зависи и от десена де, но може да надхвърли 3000 лв. за комплект, а количката е една от най-добрите на пазара, да не кажа най. Идеална е за високи хора. Това като препоръка от мен, не знам дали си я виждала и дали ти харесва, но определено си заслужава (ако все още я има някъде и разбира се ако си склонна да поръчваш от чужбина).
А кои са тези сайтове ebay и amazon? Изобщо наистина кои чужди сайтове правят добри намаления специално зо колички?

# 147

Mutsy наистина не са удобни за високи хора. Считат ги висок клас, но аз лично не съм много съгласна. Освен това не са и никак леки.
Имаш чудесен бюджет. Препоръчвам ти да видиш в RAYA TOYS в момента има намаление на Cybex balios s (2018), 3  в 1 - около 1300 лева, но е без аксесоарите, с тях тъкмо ще ти се върже 1500/1600. Количката е изключително маневрена, лека, удобна и красива.
Другото което силно препоръчвам е peg perego ( виж в prima papa). Малко по-скъпи са, но зa моделите oт 2018 също може да се вместиш до 1700 лева - те са 3 в 1 и вървят заедно с всички аксесоари.
Позволявам си да ги препоръчам тъй като в момента двете ми най - близки приятелки ги ползват. Аз също трябва да купя количка след 2,3 месеца и с моя мъж се спряхме на peg perego - има доста предимства и екстри.

# 148
Аз, след като Пег Перегото на кумовете ни се прецака, преди да направи годинка детето не ги заглеждам изобщо. Случая им сигурно е 1:1000, но все пак съм вече скептична към марката. Може и на Jane и Cosatto да погледнеш моделите също. Иначе в чужбина наистина има много добри отстъпки, може да видиш на място в магазин даден модел дали ти пасва, а след това да си го потърсиш и поръчаш отвън.

# 149
Mucunka85 прегледах Cybex balios s и наистина излгежда много добре, но не е ли малко тежка? Шасито 11.2 кг + кош 5 кг. + бебе става около 25 кг. Имам чувството, че няма да мога да я вдигам изобщо. По принцип имаме асансьор, но има и 10-12 стъпала докато стигна до него.

Общи условия

Активация на акаунт