Бебешката количка - цяла наука за второ висше №41

• 61 685
  • 772
  •   1
Отговори
# 120
  • София, България
Elimelihubaveli, изглежда доста добре. Дори и да не е заедно с детето по стълбите можеш да го вадиш от количката и с другата ръка качваш количката. Simple Smile Поне е лекичка доста. Simple Smile А в английските сайтове винаги всичко е по-евтино.
Аз само Peg Perego-то не можах да го намеря никъде, дори и в Италия, да видя цена, иначе бях готова и от чужбина да го взема.

# 121
Здравейте. Виждам, че сте доста запознати с количките и бих искала да ми дадете съвет за количка. Търся количка до 600лв. нова/ не обичам неща втора ръка/ Не държа много на коша за новородено, а на кошницата за кола и от там ми идва проблема в търсенето. Това ще ми е второ дете с първото количката почти не я ползвах, че не искаше стои в нея и го носех с ергономична раница. А пък и количката беше много тежка и едвам се пъхаше в багажника и с раницата изкарахме доста после взех лятна количка и тя ми е супер удобна. Търся нещо по-евтино понеже не знам колко ще го ползвам, ако е като предния път количката остана нова.

# 122
Малко по-скъпа е, но виж Грако Ево.

# 123
  • Стара Загора
Здравейте, искам да взема лятна количка за моето дете, моля за мнения. Нямам определн бюджет, искам да е маневрена, с пълно легнало и да има борд. Ще съм много благодарна за мнения

# 124
  • Варна
Здравейте! Очаквам бебе да се роди края на април и ми е трудно да избера подходяща количка. Проблемът идва от там, че съм без асансьор 3 етаж, имаме кола, но мъжът ми пътува и ще я прибере да не стои пред блока за 2 мес, имам дъщеря на 6г, бабите ми са на 300 км и общо взето сама трябва да пазарувам и т. н.. Тази година дъщерята ще е в 1 клас и естествено аз трябва да я водя в сняг, дъжд на училище заедно с бебето. И сега умувам какви варианти комбинирана ли, може и на старо с някакви леки кошове, като качвам бебето, а после си прибирам количката(голяма схема). Кенгуро/раница може би ще трябва за по-кратки разходки или просто докато вземем каката. Улиците са ни тесни, цяла Варна е разкопана, а аз ще се предвижвам предимно пеша. Гледах на Jane модели, най-вече заради този кош, който е хем за новородено и става столче за кола, но се обърках в многото модели. Моля за някакви предложения, лесно разглабяща се, или шаси и седалка да са по-леки евентуално да качвам заедно с бебето. Дъщеря ми беше зимно бебе и ползвах подарена с кош после направо с лятна. Беше най-елементарната на Лорели за 100 лв, но тежеше 7,5 кг и я вдигах къде ли не отделно пълних големия багажник, но не качвах ежедневно пеш до 3 етаж имаше асансьор. Дъщеря ми се роди почти 4 кг, момчето, което очаквам предполагам и то ще е едричко и към годината детето ще е около 12 кг. Като цена около 500, склонна съм и на старо, пък по-нататък лека лятна. Извинявам се за дългия и объркан пост. Благодаря предварително.

# 125
На Jane комбинирания кош е супер тежък, поне за мен и не го препоръчвам. За това си взех Jane Muum 3in1, там са три отделни коша. Зимния е лек и съч качвала количката с бебе 8 кг до втория етаж. С подходяща техника не е трудно.

# 126
  • Г. О.
За пролетно бебе какъв вариант е по-удачен според вас - количка 3 в 1 със зимен кош или лятна количка, която става за новородено?

# 127
Моето търсене приключи, намериха ми лятна количка в Турция тяхна марка.
Струва 140 лв и ще ми я донесат безплатно, когато идват насам. До 22 кг е с покривало за крачета и дъждобран.

# 128
Здравейте! Очаквам бебе да се роди края на април и ми е трудно да избера...

Защо не помислиш върху варианта Maclaren XLR? Взимаш желязна лека количка, която е с достатъчно големи гуми, за да върви и на сняг. Подходяща е за по-едри деца, защото е достатъчно широка и висока. Можеш да и монтираш мек и лек кош за новородено, ако държиш все пак на него. Той е значително по-лек от стандартните кошове.

Ето малко видео https://youtu.be/UUuW419CzRc

И двете можеш да намериш добре запазени втора ръка.

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 16:18 от jj okocha

# 129
  • Пловдив
Моето търсене приключи, намериха ми лятна количка в Турция тяхна марка.
Струва 140 лв и ще ми я донесат безплатно, когато идват насам. До 22 кг е с покривало за крачета и дъждобран.
Ще споделиш ли коя е марката и как изглежда количката?Често ходим на разходка до Турция.Поне да я потърся на живо за себе си.

# 130
Тази само, че без коша за новородени 440 лири =137 лв
Скрит текст:
+ коша за новородени е 560 лири =175 лв

# 131
За пролетно бебе какъв вариант е по-удачен според вас - количка 3 в 1 със зимен кош или лятна количка, която става за новородено?
Моето бебе го чакам края на май, началото на юни, аз смятам да си купя 3 в 1. Държа да си има кошче за новородено. Смятам, че ще е по-удобно и по уютно за бебето. Simple Smile

# 132
  • София, България
Понеже аз имах същата дилема, накрая взех 3в1... Първо защото в началото бебетата се чувстват по-комфортни като са на по-тясно и затворено, второ защото не знам какво ще е времето Май месец и дори и лятото има моменти, в които духа и е по-хладно (особено като е някое по-студено лято като миналото, говоря за София Simple Smile ) и трето защото такъв си беше комплекта с количката. Grinning

# 133
Здравейте, имам 2 питания? Първо къде във Варна може да се поправи или замени предна гума за детска количка? И търся лятна количка -до 150 лв , да има легнало положение, да е лека ,маневрена , сгъване тип чадър, и висока за високи родители и бебе също? И в никакъв случай с пампащи гуми! Може и да не е нова но запазена за момче. Моля за мнения?Благодаря!

# 134
  • София
Здравейте! Очаквам бебе да се роди края на април и ми е трудно да избера...

Защо не помислиш върху варианта Maclaren XLR? Взимаш желязна лека количка, която е с достатъчно големи гуми, за да върви и на сняг. Подходяща е за по-едри деца, защото е достатъчно широка и висока. Можеш да и монтираш мек и лек кош за новородено, ако държиш все пак на него. Той е значително по-лек от стандартните кошове.

Ето малко видео https://youtu.be/UUuW419CzRc

И двете можеш да намериш добре запазени втора ръка.
Подкрепям за Макларъна, ако не държиш бебето да гледа към теб. Случайно видях, че новият модел вече е с цяла дръжка - https://www.youtube.com/watch?v=jGk51gok6z0.

Общи условия

Активация на акаунт