Бебешката количка - цяла наука за второ висше №41

• 61 420
  • 772
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
И аз пег перего ще взима Simple Smile. Най ми допадна от всичко което гледахме. Спряла съм се на това

Цената е висока и си мисля за по евтината материя евентуално, номпък това направо ми взе очите и много го харесах Simple Smile

# 91
И аз пег перего ще взима Simple Smile. Най ми допадна от всичко което гледахме. Спряла съм се на това

Цената е висока и си мисля за по евтината материя евентуално, номпък това направо ми взе очите и много го харесах Simple Smile
Много е хубава, не знам от къде мислите да я взимате, но във Вис виталис са с нови цени, естествено нагоре. При официалният вносител са доста по-ниски.

# 92
  • Sofia
Точно това с розовото, което харесах е една цена навсякъде и не го намалят Sad. Хубавото на ВИС Виталис, е че над 1500лв дават 11% намаление на всичко в магазина, та това ми е варианта за намаление Simple Smile. Иначе в Прима Папа има мн  намаления,но тази точно не е Sad.

# 93
Curlly, ние от миналата седмица сме собственици на точно тази количка от прима папа. Имаше отстъпка на някои неща в сайта, но точно тази количка не беше намалена. Жената с която си комуникирахме по телефона сама предложи да ни направи 15% отстъпка и ние я платихме. Понеже ще раждам март, се разбрахме да ни доставят количката началото на март и от тогава да започне гаранцията.

# 94
  • Sofia
И аз сега се връщам от магазина и също ми направиха оферта от 15% намаление Simple Smile. Другата седмица мисля да мина да капарирам това розово съкровище 🤗.

# 95
О супер Blush, количката е бижу направо, дано да е и толкова качествена колкото и красива Simple Smile

# 96
Точно този модел на Пег Перего ми показваха в Дундьо. Страхотна е, но ще взема нещо по-тъмно. Вече  почти съм сигурна, че ще е Пег Перего марката, но все още не съм се спряла на категорично на модела и цвета. Само с почистването все още се чудя какво ще правя и това е причината все още да не съм се сдобила и аз с количка.

# 97
Може ли, дамите от София да ми препоръчат добри магазини за бебешки колички в града? След около месец ще имаме ходене натам и бих искала да разгледам колички и ергономични раници.

# 98
Може ли, дамите от София да ми препоръчат добри магазини за бебешки колички в града? След около месец ще имаме ходене натам и бих искала да разгледам колички и ергономични раници.
Малечко, Вис Виталис, Friends, Дундьо, Бебе Маркет, Моето бебе(на ботевградско), може би Хиполенд, Прима папа😊

# 99
Бих допълнила и Кидо в Ринг мол.

# 100
Averoom, магазинът на вносителите на Муци, Томи типи и т.н.

# 101
Детски свят -http://detskisviat.com Младост 4 , полските Buba и Zippy, от миналата година са основен вносител на Cosatto.

# 102
За първи път ви чета и имам чувството, че пишете на чужд език Neutral Face
Ние лятото, дай Боже всичко да е наред, ще се сдобием с „двойка кебапчета”, както казва ММ. Знам, че има време, но искам да разгледам и реша възможно най-рано. Нищичко не разбирам и ще разчитам на ваша помощ. Искаме нещо евтино, защото почти всички други разходи ще са по две. От към цени предпочитаме втора ръка, но ако има нещо изгодно ново, супер. Дайте общи съвети - дали едно до друго да са бебетата или едно зад друго...

# 103
Може ли да ми препоръчате сайт в от където пращат количките без да платите доставка или където има намаления. Търся лятна количка до 25 кг.

# 104
Благодаря на всички за препоръките! Че във Варна, като за немалък град ми се струва, че хич не се предлага особено разнообразие от марки и модели.
Kikair, вчера като погледнах сайта на Вис Виталис видях, че за поръчка над 80лв няма доставка, но със сигурност има и други.

Общи условия

Активация на акаунт