Бебешката количка - цяла наука за второ висше №41

• 61 706
  • 772
  •   1
Отговори
# 150
Като цяло сме доста неориентирани, но засега най-добро впечатление ни направи  Cam Tasky. Моля за мнения - здрави ли са тези колички, удобни ли са за бебето и за майката?

Също съм се ориентирала към Саm. Допадат ми, а и проучих от приятели, които преди години са ползвали - хубави били, така че добър избор.
Широка е седалката и достатъчно дълга, маневрена количка. Няма да прочетеш много мнения тук за тях, но това не ги прави лош избор, особено ако не ти се дават 2000 лв за количка, без значение по дали нямаш възможност или смяташ за лудост подобна инвестиция.
И още нещо, Tasky e намалена в момента.

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 10:44 от _Soul_

# 151
Ние взехме Cam, но серията Dinamico.
Tasky нямат пълно легнало положение на коша 6+ и гумите им са малло по-малки, а и шасито не ми изглеждаше много стабилно.
Dinamico имат и пълно легнало, и големи задни гуми, голям сенник, голям багажник и хубаво, шаси.
Шасито + всеки един от кошовете стига макс 13кг. Мисля 11.5кг излизаше шаси с коша за новородено, изключително маневрена 👍

# 152
  • София
Някой има ли наблюдения над тези колички (опитах се да копирам линк от бгхлапета, но не излиза):

HAUCK RAPID 4 PLUS TRIO SET - БЕБЕШКА КОЛИЧКА 3 В 1

HAUCK ATLANTIC PLUS TRIO SET - БЕБЕШКА КОЛИЧКА

# 153
  • София, България
Cam Tasky и на нас не ни направи особено добро впечатление шасито.. Мъжът ми я побута само в магазина и хич не му хареса начинът на разпределяне на тежестта върху шасито. Аз изобщо не разбирам, но той категорично каза, че няма да позволи да возим детето вътре Grinning Не че той много разбира от бебешки колички, де. Sweat Smile Просто наблюдения и лично мнение. Dinamico изглежда много по-добре Simple Smile 

# 154
Cam Tasky и на нас не ни направи особено добро впечатление шасито.. Мъжът ми я побута само в магазина и хич не му хареса начинът на разпределяне на тежестта върху шасито. Аз изобщо не разбирам, но той категорично каза, че няма да позволи да возим детето вътре Grinning Не че той много разбира от бебешки колички, де. Sweat Smile Просто наблюдения и лично мнение. Dinamico изглежда много по-добре Simple Smile 

Може би за това е намалена сега,а динамикото не..

# 155
Някой има ли наблюдения над тези колички (опитах се да копирам линк от бгхлапета, но не излиза):

HAUCK RAPID 4 PLUS TRIO SET - БЕБЕШКА КОЛИЧКА 3 В 1

HAUCK ATLANTIC PLUS TRIO SET - БЕБЕШКА КОЛИЧКА
Нямам опит с количките , но май втората ми изглежда по-добре. Имате ли определен бюджет и някакви предпочитания?

# 156
Надали за това е в намаление taski sport.
Миналата година по същото време пак е била в намаление. Явно вносителят си има регулярно намаление, а и  taski fashion е бил в намаление средата на февруари.
Eдиният ми избор за сега е cam taski fashion, разликата е в плата и екстрите на коша за новородено. А дали него ще купя като дойде време не знам. Гледах я в магазин, супер маневрена и лека ми се стори. Сега е намалена taski sport.

# 157
Mucunka85 прегледах Cybex balios s и наистина излгежда много добре, но не е ли малко тежка? Шасито 11.2 кг + кош 5 кг. + бебе става около 25 кг. Имам чувството, че няма да мога да я вдигам изобщо. По принцип имаме асансьор, но има и 10-12 стъпала докато стигна до него.

Цялата количка заедно с коша или седалката е около 11.2 кг. Лека е и се усеща лека като я буташ. 🙂

# 158
В магазините на лъскавите плочки и танк ще върви лесно. Гледайте наистина леки и компактни колички, освен ако не искате след няколко месеца да търсите отново.

# 159
Mucunka85 прегледах Cybex balios s и наистина излгежда много добре, но не е ли малко тежка? Шасито 11.2 кг + кош 5 кг. + бебе става около 25 кг. Имам чувството, че няма да мога да я вдигам изобщо. По принцип имаме асансьор, но има и 10-12 стъпала докато стигна до него.

Шасито съм го вдигала в магазина и беше доста леко. Водят ги от най-леките колички. В сайта виждам, че пише 11,2 с опаковката - може би не става въпрос само за шасито. Най-добре е на място да ги видиш.
Причината поради която се спрях накрая на peg perego е, че новите модели имат специална стапенка за изкачване на стълби и буквално това става с една ръка - не повярввак като пробвах - е с бебето най-верочтно ще е една идея по-трудно, но все пак. Освен това не е необходимо да слагаш допълнителни адаптори при смяна на различните кошове и седалки - щракват директно на шасито. При cybex е с адаптори.

# 160

Шасито съм го вдигала в магазина и беше доста леко. Водят ги от най-леките колички. В сайта виждам, че пише 11,2 с опаковката - може би не става въпрос само за шасито. Най-добре е на място да ги видиш.
Причината поради която се спрях накрая на peg perego е, че новите модели имат специална стапенка за изкачване на стълби и буквално това става с една ръка - не повярввак като пробвах - е с бебето най-верочтно ще е една идея по-трудно, но все пак. Освен това не е необходимо да слагаш допълнителни адаптори при смяна на различните кошове и седалки - щракват директно на шасито. При cybex е с адаптори.
А каква е тази степенка?

# 161
Относно сравнението между модели на CAM в магазина имаше поне още 2 модела, които бутах, но taski бе най-лесен и маневреността и някак си с по-малко усилие. Разликата в кг между тях бе около килограм, ако не се лъжа, но на единият бяха помпащи и определено е по-тромаво движението.
За съжаление там нямаше Пег перего/която е по-тежка/, за да мога да сравня вече между 2 колички

# 162
Аз давам идея и с Cosatto Giggle 2, ако харесвате триколки.
Е, тя определено е лека Simple Smile
Въпросът с количките е до личното усещане и просто някои от от тях са ти по-симпатични от други Simple Smile

# 163
Момичета, аз да попитам по-запознатите дали през февруари се очаква намаление на колички и главно cybex balios s. Много съм я харесала с двата коша. На "черния петък", а и след това на намеления не я поръчах. Беше ми рано и не я бях видяла наживо. Сега се чудя дали да купувам или да следя още месец-два (с толкова разполагам) за намаления.

# 164
  • София, България
Не знам от кой град сте, но Март месец ще има Бебемания в Интер експо център, а покрай нея имаше много намаления и в другите магазини, защото се конкурират. Примерно Дундьо не участваха на Бебемания, но бяха пуснали 30% отстъпка точно в двата дни на изложението, защото на изложението даваха много добри отстъпки, включително и на щанда със Sybex Simple Smile имаше и е Balios S, аз я гледах и много ми хареса, но Пег перегото надделя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт