Avon IX

• 14 591
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
Color Trend

# 106
Аз пак да похваля Anew Retroactive...още от тийнейджърка имам гадни мимически бръчки по челото, а откакто родих, комбинацията лекции по цял ден и после бебе ужасно ме изморява, не си доспивам и това ми се отрази много зле на кожата, вместо една плитка бръчка се сдобих с три дълбоки и дълги:sick: А съм само на 22 #Cussing out Знам, че не е хубаво толкова рано да се ползват такива продукти, но челото ми изглеждаше поне на 30. От известно време ползвам тази серия , от 6 месеца редовно. Не съм се вглеждала много в бръчките, щото ме депресират, но вчера се загледах и установих че са се свили! По плитките почти са изчезнали, а най-дълбоката вече е доста мъничка. Не вярвах, че има ефект от кремчета, но явно има!!! Simple Smile Така че, който се чуди, да знае, че действа!  bouquet

# 107
  • Бургас
Емичка, радвам се за теб и дано ефекта обаче не ичезне след като спреш да ползваш продукта. Аз съм много доволна от една мостра на крема коригиращ дълбоки линии и бръчки, но пораздителния ефект изчезна известно време след като спрях да си мажа челото с него.
чак утре ще си вземам поръчката и просто тръпна от нетърпение вече .... а има ли недоволни от новия лосион ССС за сатенена кожа? имам поръчани 5 и не ми се ще да има много разочаровани клиенти Thinking

# 108
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Емичка, радвам се за теб и дано ефекта обаче не ичезне след като спреш да ползваш продукта. Аз съм много доволна от една мостра на крема коригиращ дълбоки линии и бръчки, но пораздителния ефект изчезна известно време след като спрях да си мажа челото с него.
чак утре ще си вземам поръчката и просто тръпна от нетърпение вече .... а има ли недоволни от новия лосион ССС за сатенена кожа? имам поръчани 5 и не ми се ще да има много разочаровани клиенти Thinking

Моята сестра каза, че е супер - аз имах 3 поръчани и нямам оплаквания!!!

# 109
И при мен няма недоволни. Даже и аз ще си го поръчам следващия път, засега съм на Johnson's Holiday skin и имам още половин шишенце.

# 110
  • Севлиево
Днес си получих крема Summer Face Cream SPF 15 (от последната страница на каталог Sunglasses, но имам въпрос: не мога да разбера датата, която е написана отдолу на крема е дата на производство или годен до тази дата. Може ли някой да помогне? Не е ли редно това да бъде написано изрично?
Благодаря

От този крем съм много доволна. Аз съм със слънчева алергия, но откакто се мажа с кремчето нямам зачервявания, пъпчици и сърбежи. Горещо го препоръчвам!

# 111
Днес си получих крема Summer Face Cream SPF 15 (от последната страница на каталог Sunglasses, но имам въпрос: не мога да разбера датата, която е написана отдолу на крема е дата на производство или годен до тази дата. Може ли някой да помогне? Не е ли редно това да бъде написано изрично?
Благодаря

От този крем съм много доволна. Аз съм със слънчева алергия, но откакто се мажа с кремчето нямам зачервявания, пъпчици и сърбежи. Горещо го препоръчвам!

А сега се сещам нещо:
този крем само за лице ли го ползвате? Мазали ли сте си ръцете с него, на мен ми излизат от слънцето пъпчици по ръцете..... newsm78

# 112
Nad tab, вчера ти пуснах по мейла снимки на нетната, но още не виждам да си ги сложила - дали въобще си ги получила?

Забравила съм  Embarassed
Добавих я към каталога...
Стр.1Стр.2

Аз пак да питам, пък може някой да ми отговори. Кога може да се поръчва от тази нетна оферта? И до кога?

# 113
Nad tab, вчера ти пуснах по мейла снимки на нетната, но още не виждам да си ги сложила - дали въобще си ги получила?

Забравила съм  Embarassed
Добавих я към каталога...
Стр.1Стр.2

Аз пак да питам, пък може някой да ми отговори. Кога може да се поръчва от тази нетна оферта? И до кога?
Сроковете за поръчка на нетни продукти са същите както от редовната брошура за твоята зона и град

# 114
  • София
.... а има ли недоволни от новия лосион ССС за сатенена кожа? имам поръчани 5 и не ми се ще да има много разочаровани клиенти Thinking

Аз имах в предишната поръчка 1 брой поръчан и план за следващата - още 2 броя (единият - за мен), но момичето от първата каза, че не било доволно - станало на петна  #Crazy и аз вместо да го върна, го оставих за себе си, а й върнах парите. Ми - много съм доволна - в петък, събота и неделя вечер се мазах след баня и в понеделник вече си бях като цункана от слънцето и не ме беше срам от бели крака. Според мен - тя не е била нанесла добре лосиона, защото той толкова леко тонира (но тя пък е супер бяла), че не може да се отрази така! Пък и най-вероятно не го е нанесла след овлажняващ лосион -а при нея трябва да е задължително при автобронзанти, че иначе жадната кожа попива на момента докато разнесеш. Другата ми колежка с втория лосион ми заяви, че направо ще пробва да го нанесе без лосион, но ми каза след 2 дни да не го правя - получила 1-2 петна, но при нея не се виждат от самолет - тя е по-тъмна и от мен. Абе общо взето - добре е да попреговорите с клиентките си как се борави с тези лосиони, за да няма изненади!

# 115
  • София
Между другото, май го има този момент с петната с лосиона ССС.
Аз вярно че не съм ходила много години на плаж, ама не съм чак толкова бяла по мое мнение. При първото нанасяне става добре, поне при мен! Като се намажа за втори път на следващия ден и стават жълтеникави петна! И за себе си поне открих, че трябва да го нанасям веднъж на няколко дни.
А това за овлажняващ лосион преди него, не го знаех. Все пак не пише че е автобронзант, ама знае ли човек, явно си е пак на този принцип, ама с по-слабичко действие  newsm78

# 116

Сроковете за поръчка на нетни продукти са същите както от редовната брошура за твоята зона и град
[/quote]

Благодаря, това е ясно, но аз не разбрах за най-новия каталог ли е тази нетна  ooooh!, та затова питах. Понеже моята дистрибуторка сега е на море и ме беше страх да не я изпусна, а тя принципно винаги ми я показва тази брошура и аз мога да й поръчвам от нея.

# 117

Благодаря, това е ясно, но аз не разбрах за най-новия каталог ли е тази нетна  ooooh!, та затова питах. Понеже моята дистрибуторка сега е на море и ме беше страх да не я изпусна, а тя принципно винаги ми я показва тази брошура и аз мога да й поръчвам от нея.
[/quote]

Да това е нетната оферта за 9 кампания, от която още не сме почнали да работим. При нас върви в момента втора поръчка на 8 кампания

# 118
За новия лосион -SSS-аз съм доста мурганва -нанасям го без друг овлажняващ крем-до сега проблем не съм имала с петна,но тази неделя бях на сватба на открито-толкова дъжд ме наваля-всичко се размаза-направо от капките дъжд кремчето ставаше бяло по кожата-все едно не съм го разнесла хубаво-иначе принципно съм доволна от него.Даже и ми мирише приятно.Ползвам го почти всеки ден.

# 119
За мен мазането с лосион преди бронзата действа точно обратното - ставам на много петна.
Затова вече мажа само лактите и коленете.

Общи условия

Активация на акаунт