Откраднат живот • тема 72 • в очакване на сезон 7

• 33 426
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
Владо всички го чакаме да сподели нещо, егати 🤬 това ослушване почва да ме съмнява... а бях убедена, че ще участва

# 721
И мен ме съмнява, Ванилия - накрая да не се окаже ,че д-р Карагьозов е отишъл в друга болница ,може и в чужбина - ще бъда съкрушена, особено ако е заминал и с бившата си жена   😞

# 722
Ако е така, това ще е най-малоумното му участие в цялата кариера 😒

# 723
Ах, ти! Аз днес се "кълнях" колко тихо и скромно работи и не се натрапва и в следващия момент виждам поста на Мириел.
Успокоих се! Права съм за този прекрасен човек и актьор.
Не виждам нищо натрапващо и нескромно, ако Велислав сподели за признание, което негов филм е получил. Все пак пишеше и за Вездесъщият.
А и това е признание за целия екип, не е лошо да се казват тези неща, да се вижда какво творят.

# 724
Монев ми заприлича на Рачков на тази снимка. Smile

# 725
Това сигурно им е стаята за почивка Simple Smile

# 726
Хммм, литературни четения ли ще имат?
Ама какъв кекс може да се прави на тоя диван - удобен изглежда Joy

# 727
Взе ми думите, погледа ми първо на дивана се спря 😹

# 728
Народът иска зрелища Joy
А и нали е уж любовен сезон, да наблягат на любовните сцени, и без това не лекуват особено в тая болница Stuck Out Tongue Winking Eye

# 729
Абе Вергов друго място посочи, че ще правят секс, далеч по-неудобно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 730
Ами уж много любов обещаха...
Значи диванчето ще е за утвърдените двойки, а лежанката във фитнеса за кръшкане 😜

# 731
Именно Wink
Трябва място за всички, всичките им проблеми идват от нередовен кекс, Кръстева им го каза Stuck Out Tongue Winking Eye
Че ако е само едно място, трябва график да правят

# 732
Ми да... не помните ли как се сбутаха за любовната линейка?! 😅

# 733
Че какво лошо да има график? Тъкмо ще знаят кой с кого и кога, да не стават грешки Joy

# 734
Перличке, на диванчето на мекичко, че я някой ишияс, дископатия или дискова херния вземе да се обади Joy
Ако е и разтегателен, грешка няма да имат Joy

Дона, ами както в хотели ще слагат don't disturb на вратата Grinning

Още на репортажа забелязах помещението и се чудех дали ще им е стаята за почивка

Общи условия

Активация на акаунт