Откраднат живот • тема 72 • в очакване на сезон 7

• 33 753
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Амбър, еми тогава вече са били решили да съживяват горката женица. А на мен по някакъв странен начин ми липсва лудото Верче  Grinning. За вибратора го е измислил същият гений  дето и за бубите и пръцкането Joy

Мириел, може и да не я видим Илиева, защото тя беше нужна да се върти около Захариев, тъй като ги нямаше Галя и Албена.

# 601
  • София
Те са едно поколение, всички са родени през 70 години на миналия век.
Визирам Вергов, Карамазов, Юруков и Духовникова.
Съвсем нормално е да имат общи постановки, филми, сериали, а и да са приятели.

Относно хумора на чичо ви Юли на мен ми харесва.
Душата не остарява.

# 602
  • Там,където се събуждам щастлива.
Едно е да си едно поколение и да се познаваш с някого и съвсем друго целенасочено да бъдеш поканен за работа, защото се познаваш (си приятел) на някого.  От вчерашното интервю на Яна Титова се разбра защо е (ще е) режисьорка на Откраднат живот. Ами...приятелка е на Павел Веснаков. Подобни неща ми остават горчив привкус.

Едно е и да имаш изтънчено чувство за хумор и друго плоско. Вергов има второто и затова не мога да му понасям някои плоски шегички, които явно се котират добре. Признавам, че добре усеща и угажда на част от публиката.

Гледах рекламното клипче за тенис на Т. Духовникова и Койна Русева (ако е бъркам втората). Набиващ се начин на говор и все си мисля, че дъх не им стига и през носа трябва да говорят. И ми е толкова набиващо се ушите, че прави Духовника да изглежда и звучи винаги еднакво. Жалко.

# 603
И аз гледах днес епизода по Диема. Липсва ми Доц. Банков от 4 ти сезон. 
Вергов ме кефи, забавен е дори когато се лигави. Обаче на Доц. Банков никак не му отива и няма да го харесам този полу Вергов/ полу Банков от 6 ти сезон, пък каквото ще да става. 

# 604
  • София
Калинка, Яна Титова очаква второ дете. Изненанадана съм, че е режисьор в този сезон на сериала.
Иначе аз харесвам работата и.

А клипчето е с Теодора и Нина Николина Simple Smile

# 605
Говорили сме си и друг път - малка държава сме, повечето ни актьори са роднини, състуденти или ученици на по-възрастните, в последствие работят заедно, ами нормално е да поддърждат приятелски отношения и да се въртят едни и същи лица в продукците, не знам защо се учудвате.
То и в останалите сфери е така - журналисти, лекари, адвокати и т.н., навсякъде са навързани като свински черва.

# 606
Калинка, Яна Титова очаква второ дете. Изненанадана съм, че е режисьор в този сезон на сериала.
Иначе аз харесвам работата и.

А клипчето е с Теодора и Нина Николина Simple Smile

Тя докато роди и ще минат снимките на този сезон. Wink Аз не казвам, че не харесвам работата й. А, че някъде там може да има друг, който не познава Веснаков и няма да има шанс.

Нина Николина значи и тя имитира този начин на говорене....Койна го има и тя и затова помислих, че е тя. Ами...

Ванилия, не, не е нормално. В родата ми има много хора, които са в тази гилдия и това, което се говори не е розово.

# 607
Едно е да си едно поколение и да се познаваш с някого и съвсем друго целенасочено да бъдеш поканен за работа, защото се познаваш (си приятел) на някого.  От вчерашното интервю на Яна Титова се разбра защо е (ще е) режисьорка на Откраднат живот. Ами...приятелка е на Павел Веснаков. Подобни неща ми остават горчив привкус.

Да не би да върнат Александър в такъв случай? Laughing

# 608
Сори, в бързината не съм се изразила както трябва - нямах предвид, че е нормално и хубаво, а че е обичайна практика както в много други съсловия.
Мисълта ми беше, че се говори за връзкарство и приятелските кръгове, сякаш се случва единствено при артистите, а не че е много готино.

# 609
В България много се афишира с кой какво и как.

Аз Александър го харесвах.  Беше меланхоличен, но за мен и героят му беше такъв. Така, че си пасваха. Може и да го върнат. Те са се върнали в България, което само доказва, че тази професия предимно в собствената си държава може да се реализира. Холандски актьори също имат цели за Америка, но с изключение на една актриса, другите нямат успех.

# 610
Аз не смятам, че ще върнат Сашко.
Моите впечатления са, че не успя да се хареса на публиката, затова и набързо се ориентираха да развият другите истории, а тях с Бибето ги пратиха в 9-та глуха и накрая хванаха самолета. Като гледам нямаше особен отзвук при напускането им (за разлика от други), така че не мисля, че ще има особен интерес към връщането му.

# 611
За съжаление връзкарството и приятелското съдействие са характерни за всички съсловия у нас и това продържава и няма никакви изгледи да се прекрати.
Преди известно време гледах документален филм за Холивуд и имаше интервюта със световно известни актьори. Те до един независимо, колко са известни и талантливи се явяват на кастинг за определена роля. Задължително! Никой не получава роля само с покана. Няколко актриси споделиха, че се явяват за определена роля, но не ги одобряват и им предлагат друга, второстепенна и те приемат без обиди  и трагеди.

В ОЖ са ясни, кои са в близкия кръг на продуцента и жена му. Те не крият. Та и специални роли са писани за определен човек. А някои и гаджетата си доведоха и са в главни роли. За жалост всяка телевизия разполага с набор от продуценти и актьори и това е положението.

Сашо няма да го върнат. Ясно не беше харесван от публиката. Нямаше живот и енергия в него. Отпуснат, муден, с лоша дикция. Имаше и някои недостатъци, които като актьор би трябвало да отстрани.

# 612
Абе, не сме само ние - и там стана ясно как се избират актриси....

# 613
Господин Х и морето да не е адаптация на друг сериал/филм/книга? Малко така ми се стори, но ми изглежда интересно. Харесвам Калин. Relaxed

# 614
  • София
Тука не става въпрос за шуробаджанащина, никой не е на никого брат, кум или сват.
А за талантливи актьори, които са и приятели.
И аз имам бивши колеги, с които с удоволствие бих работила отново и ако имам възможност ще го направя.
Щото са кадърни хора.

Общи условия

Активация на акаунт