Откраднат живот • тема 72 • в очакване на сезон 7

• 33 464
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Че не могат да компенсират скучния сценарии за всички е ясно. Не става само да наредиш десет човека и да ги оставиш да красят екрана.

За Галето аз още с първия й пост относно старта на снимките, който въпреки че беше стара снимка от предните сезони, точно с някакво психично заболяване го асоциирах.
Но пък в нейни сторита гледам, че все е в гримьорната и я гримират хубаво, което не предполага зловещ и изстрадан вид, ама не се знае занапред....

# 631
Ванилия, Ралица беше пуснала стори първия ден как и оправят косата и накрая в репортажа я дават с вързана коса Grinning

Е дано Галя не е изперка нещо, вероятно просто ще си хока Захариев Joy

# 632
  • Разпиляна във въображението
Имат трета възможност да покажат до какво може да доведе депресията, неудовлетвореността. Първите два пъти се провалиха яко - Наталия и Лора. Ако тръгнат в тази посока дано от третия да успеят.

# 633
Барби, нямам предвид, че участващите са зле, като актьори. Напротив това са  доказали се артисти, но има и други талантливи, които много рядко виждаме на екран. Голяма част от младите актьори, които влезнаха в сериала са приятни и дават заявка за по-нататъшни успехи, разбира се, ако им се даде шанс в бъдеще. За съжаление, някои от тях много бързо ги "напуснаха".   В последните сезони от продукцията заложиха на известни, доказали се имена от т.н. "приятелски кръг" на продуцента и участващите вече актьори. Добри са, харесвам ги, но прави впечатление. Може би не си чела темата, но още преди  година, тук в темата  "предсказвахме", кои актьори ще се включат в следващите сезони  и така стана. LaughingLaughing

За гаджетата са написали, а за написана специална роля, Милошевица го каза.
Мисля, че на всички е ясно, че е така. Аз Теодора я харесвам като актриса, но де що има филм и сериал - тя е там. Това за написването на ролята ми е прекалено - а и си личи, че я пришиха като кръпка. То и тя си го каза - предложили са и роля, в която ще играе с Юлиян, тя затова се е съгласила. Лично мен доста ме подразни това. А и не ми допадат Виктор и Виктория като двойка хич.
Че не могат да компенсират лошия сценарий си е така, имах предвид, че целта им явно е да задържат зрителския интерес заради популярните лица, за сметка на не толкова интересния сценарий.
Галя и според мен ще я изкарат психически нестабилна, не случайно предния сезон, когато се появи в болницата отиваше на психолог.

# 634
Мисля, че на всички е ясно, че е така. Аз Теодора я харесвам като актриса, но де що има филм и сериал - тя е там. Това за написването на ролята ми е прекалено - а и си личи, че я пришиха като кръпка. То и тя си го каза - предложили са и роля, в която ще играе с Юлиян, тя затова се е съгласила. Лично мен доста ме подразни това. А и не ми допадат Виктор и Виктория като двойка хич.

За Карамазов ставаше дума - ролята му е специално писана за него Wink
Къде я намесихте Теодора.....

# 635

За Карамазов ставаше дума - ролята му е специално писана за него Wink
Къде я намесихте Теодора.....
За Карамазов не знаех. За Теодора знам, че ролята е писана за нея. По-скоро, че дълго време са търсили подходяща роля за нея, което според мен си е същото.

# 636
Че не могат да компенсират лошия сценарий си е така, имах предвид, че целта им явно е да задържат зрителския интерес заради популярните лица, за сметка на не толкова интересния сценарий.
Галя и според мен ще я изкарат психически нестабилна, не случайно предния сезон, когато се появи в болницата отиваше на психолог.

Значи като почнете така да си преиначавате нещата както ви е угодно...

От къде знаеш, че ролята й написана за нея?
Теодора каза, че са й предлагали много пъти да участва с различни образи, но й е харесала историята на Виктория и затова е приела. Партньорството с Вергов е било просто плюс, ако е искала да играе с него, отдавна щяха да я включат.
Ако не беше приела, друга щеше да играе Виктория, тя така или иначе е била замислен персонаж.

А Карагьозов и създаден специално заради Карамазов.
Кой знае и другите какви договорки имат и как са попаднали в сериала, ама защото си мълчат и не се коментира участието им...

На мен ми е любопитно примерно Бакърджиева кой я бута, защото и тя мина де що има филм и сериал, а според мен не блести с кой знае какъв талант и харизма.

# 637
За съжаление това не може да компенсира липсата на идеи у сценаристите, защото иначе гледаш актьор с опит да търка пода цял сезон.

Залагам на сътресения при Пешо и Галя, както и при другите де Grinning:

Галя определено гледа лошо, при тях любовта няма да лекува ,ами ще избие в някаква патология си мисля.

Относно приятелските кръгове и лансиране на  едни и същи актьори - първо изборът у нас не е голям, второ си е балкански манталитет и не можем да избягаме. Нормално е талантливи, красиви, харизматични актьори да са най-търсени ,а и те искат да работят активно като са на гребена на вълната. Единствено ме притеснява мен като зрител, че когато ги гледам едновременно или в малък отрязък от време в различни образи ,някак ми се размива героя, не може да ми влезе под кожата персонажа, става малко шизофренично положението Simple Smile Все пак те не могат да постигнат много осезаема разлика във външността, а и нали уж трябва да се потопят в образа, особено като става дума за сериал.

# 638
Имат трета възможност да покажат до какво може да доведе депресията, неудовлетвореността. Първите два пъти се провалиха яко - Наталия и Лора. Ако тръгнат в тази посока дано от третия да успеят.
Те пък кога са успели да покажат някой проблем като хората? Все ги избива на крайна драма или липса на правдоподобно представяне Joy

# 639
Важното е да заформят драма, пък социалното послание, на което толкова държат, отива в 9-та глуха.
Поне да не дават такива високопарни претенции.

# 640
  • София
Ванилия, взе ми думите изпод пръстите. Теодора каза, че не за първи път са и предлагали участие, но тя е отказвала. Сега са дошли при нея с готова история, която е почувствала много близка и за това е приела. А партньорството с Вергов е било бонус. Тя неведнъж е споделяла кои са предпочитаните партньори, с които да играе и никога не го е крила - Вергов, Карамазов, Пенев, Юруков.
А и наистина не разбирам, защо героинята на Духовникова отнася такъв хейт?!

Сценаритите имат един голям проблем - много добре заплитат драмите и интригите. Обаче се сгромолясват в опитите си да ги разплетат или да покажат тяхното решение и излизането от проблема. Обикновено набързо претупват историята или изнамират някоя болест, която да оправдае безумното поведение на героите. Ще рече човек, че всички са болни или с пцихични отклонения..

# 641

Значи като почнете така да си преиначавате нещата както ви е угодно...

От къде знаеш, че ролята й написана за нея?
Теодора каза, че са й предлагали много пъти да участва с различни образи, но й е харесала историята на Виктория и затова е приела. Партньорството с Вергов е било просто плюс, ако е искала да играе с него, отдавна щяха да я включат.
Ако не беше приела, друга щеше да играе Виктория, тя така или иначе е била замислен персонаж.

А Карагьозов и създаден специално заради Карамазов.
Кой знае и другите какви договорки имат и как са попаднали в сериала, ама защото си мълчат и не се коментира участието им...

На мен ми е любопитно примерно Бакърджиева кой я бута, защото и тя мина де що има филм и сериал, а според мен не блести с кой знае какъв талант и харизма.

Grinning Спокойно само. Това съм чела, това пиша. Каквото ми е угодно? Нямам изгода от нищо, което се случва в сериала, нито имам някакви кой знае какви предпочитания към актьорите. Не желая да споря с никого, както и да е.
За Карамазов за пръв път чувам, че му е писана ролята за него.

# 642
Хах, въобще не съм се притеснила, споко 😃

След като твърдиш нещо, би трябвало да можеш да се обосновеш.
Дай да прочетем и ние, щом си чела.

В противен случай са си точно лични интерпретации и свободни съчинения.

# 643
Според мен Виктория отнася хейт, защото не грабна с любовната история между нея и Банков и зрителите не им повярваха.
Духовникова е добра актриса, но определено тази роля в ОЖ някак си издиша и олеква и самата актриса покрай ролята и. Това е мое мнение, разбира се.
Лигавщините и в личен план с Вергов и Карамазов не ме интересуват, но като се пренасят и на екран част от тези отношения не се приемат добре. Същото мога да кажа и за Вергов. Харесвам го, но майтапите му в последно време не ме кефят и не отиват на възрастта му. Когато близо 50-годишни започнат редовно да се държат като 18- годишни не е готино и олекнат някак си.

# 644
Хах, въобще не съм се притеснила, споко 😃

След като твърдиш нещо, би трябвало да можеш да се обосновеш.
Дай да прочетем и ние, щом си чела.

В противен случай са си точно лични интерпретации и свободни съчинения.
Чела съм това, което каза rosi_ta, не знам къде. Явно аз го интерпретирам по друг начин, както казваш. Останала съм с такова впечатление, че главно заради партньора е приела. Но самия факт, че няколко пъти са и предлагали роля, аз го тълкувам, че са търсили роля за нея (каквото всъщност беше първоначалното нещо, което исках да кажа), а не се е явявала на кастинг за тази роля. Нищо против Духовникова нямам, напротив, харесвам я като актриса. Мнението ми съвпада с това на TsvetelinaP - не можа да ме грабне просто героинята, която играе.

Общи условия

Активация на акаунт