Форумски липси - 7

• 41 916
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Е, тъй де, ще си ходим, ама да си изокаме поне преди това.

# 541
  • Другата България
Никой няма да си иде, поне това е моето мнение.

# 542
  • София

Поголовното сигнализиране срещу този и онзи, за щяло и не щяло, затрупващо модераторите, прави трудно адекватното отреагиране, особено когато децибелите на донасящите са доволно високи.
Значи аз съм в топ 3, за награда за мир. Simple Smile
То чек@@жия ли не бях, воайор, стар ерген дет си търси мома и пр. и пр. И жена и педеруга и още кво, не се сещам вече. Joy

# 543
  • Наблизо
И мен никой не ме е ругал на лични,а съм тук повече от 10 години.Кръстосвала съм шпаги често,но пък дори и след отявлени караници с някои потребители,сме намирали пак общ език.
С Даун сме спорили в соц темата и там абсолютно не можех да се съглася с мнението й,но в други теми ми се е струвала иначе приятна.

# 544
Не мисля, че си права, повечето хора, които се включиха отдавна са уморени от тона, с който много често се води дискусията тук. То и затова така ескалира точно този случай - заради лицемерието, че наказаха точно потребителка, която, макар и с изцепки, е на светлинни години от бруталиите, които се размятат редовно. На никого не адвокатствам, те сами ще си кажат другите, но поне моето усещане е че писането тук стана повече напън, отколкото удоволствие.
Никой няма да си иде, поне това е моето мнение.

# 545
  • Варна
Добре де, защо не попитате директно модератори и администратори за конкретен потребител? Аз лично на такива брутализми, които да си просят бан не съм попадала, явно не пиша в толкова размирни теми. Така че за мен това вашето са общи приказки. Като имате нещо конкретно предвид просто го докладвайте.

# 546
  • Другата България
Не мисля, че си права ....
Ок, нека оставим времето да покаже кой прав и кой крив.
Живи и здрави да сме, тук сме  Grinning, четем се, ще видим колко от заканилите се ще напуснат след....забравих датата, защото както стана ясно, ръководството не поддава на ултиматуми.
Моите прогнози са, че нито една. Peace

# 547
Някои може и да си отидат, някои - не. Като гледам колко са пристрастени към форума, доста се съмнявам Simple Smile Макар че след няколко 10ки хиляди публикации, може би е разумно и полезно за самите тях да си дадат почивка.

# 548
  • София
La Sombra, че аз не съм се обявила против модерирането, а против сигналите. Защото не спомагат за по-добро модериране очевидно, а му пречат. Вместо да си четат подфорумите, модераторите броят сигнали. При едно добро желание ще модерират всичко и без сигнали и форумът ще свети, а ако предпочитат да си клатят краката и да "модерират" колкото и както колегите им из споменатите новинарски сайтове... то сигналите няма да подобрят положението.
Не съм гледала един модератор за колко подфорума отговаря, но не виждам никакъв проблем да си следи новите публикации на дневна база и да си модерира, без да чака да му докладват. Сума потребители тук успяват да прелистят целия форум два пъти за един работен ден, без това да им е работата.

# 549
Месечинке, къде и как да попитам защо не баннахте Пенка за онова, дето вече го изтрихте? Нали е очевидно, че щом е изтрито, значи е видяно, а щом е видяно и не е преценено като за бан, какъв е метода да коментираш нещо с модератор? Това е, решението е тяхно, не преговарят с терористи, толкова.

Птица, преди две страници дадох конкретен пример с конкретен потребител. Очевидно, доказателствата са заметени отдавна, повече от наблюденията си не мога да предложа.

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 17:21 от GatoNegro

# 550
Няколко потребителки вече споделиха, че са отнасяли питането си относно ругаещата Гичка и защо не е банната, но отговор не са получили.
Начинът, по който приключи темата за Даун мисля че е показателен за отношението на админите към въпросите на списващите тук.

# 551
Темата стана за "замитане", голям спам. Но днес поне ще ви оставят спокойно да ги плюете, че да не напуснете форума групово. Stuck Out Tongue Winking Eye
Не съм я чела Лиска, но много ми липсва. Disappointed Relieved

# 552
  • София
Защо да е спам?
Баннатите и доброволно напусналите са си липси отвсякъде.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 553
Живи и здрави да сме, тук сме  Grinning, четем се, ще видим колко от заканилите се ще напуснат след....забравих датата, защото както стана ясно, ръководството не поддава на ултиматуми.
13-ти. Грешиш.

# 554
Не мисля, че си права ....
Живи и здрави да сме, тук сме  Grinning, четем се, ще видим колко от заканилите се ще напуснат след....забравих датата, защото както стана ясно, ръководството не поддава на ултиматуми.

Извинявай, каква е идеята на този пост? Да изразиш лоялност към ръководството, да подложиш на съмнение чужда преценка или просто проява на онази така симпатична типично българска черта? И между другото, защо спамиш?

Общи условия

Активация на акаунт