Форумски липси - 7

• 41 914
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
Лиска е по-късна. Аз като дойдох дразнител беше една Кенга. Ейй, дълго заглъхваше ехото след нея. А тя май после няколко пъти се прероди. По едно време се скубеха с една архитектка. Едната пускаше арх. скици на компютър, Кенга ги драскаше на ръка, ниво 10 годишна. И не можаха да го поделят този вътр. дизайн и не можаха Joy
Обаче по-стари кучета ме информираха, че Кенга лично е съдействала на много съфорумки да се установят в Канада (май беше?) - със съвети, пари и помощ на място. Проклетата Кенга. Мдааа!

# 556
За мен, това, което се случи беше изключително несправедливо, едностранно цензуриране и толериране на конкретни потребители за сметка на други. Проявеното лично отношение от страна на модераторите е отблъскващо.

# 557
Аз Кенга не съм я заварила, но като почнах да пиша, май я свързваха с някакви спорове на тема кърмене. Когато създадоха Алтернативния, се появи там за кратко,ако е същата, а не е съвпадение

# 558
  • Другата България
Не мисля, че си права ....
Ок, нека оставим времето да покаже кой прав и кой крив.
Живи и здрави да сме, тук сме  Grinning, четем се, ще видим колко от заканилите се ще напуснат след....забравих датата, защото както стана ясно, ръководството не поддава на ултиматуми.
Моите прогнози са, че нито една. Peace

Извинявай, каква е идеята на този пост? Да изразиш лоялност към ръководството, да подложиш на съмнение чужда преценка или просто проява на онази така симпатична типично българска черта? И между другото, защо спамиш?
Не смятам, че ти дължа обяснение.
Ако ти смяташ, че постът ми е спам-докладвай го.
Ок, нека оставим времето да покаже кой прав и кой крив.
Живи и здрави да сме, тук сме  Grinning, четем се, ще видим колко от заканилите се ще напуснат след....забравих датата, защото както стана ясно, ръководството не поддава на ултиматуми.
Моите прогнози са, че нито една. Peace
13-ти. Грешиш.
Специално ти ако изчезнеш, ще е жалко. Но ти си знаеш.

# 559
Кенга скоро се реинкарнира, беше изловена и банната.

# 560
Никой няма да си иде, поне това е моето мнение.
И аз така мисля.
Но не разбрах защо е тази трагедия? Ще се срине форумът понеже няколко човека са спрели да пишат ли?

# 561
Срещала съм Кенга из разни теми и на мен ми се видя много разбран човек. Не знам дали е била същата митична съфорумка, която се спряга тук.
Иначе ако прераждането на Шанел е истина, новото й амплоа също много ми допада, макар и да го намирам за доста различно.

# 562
И аз така мисля.
Но не разбрах защо е тази трагедия? Ще се срине форумът понеже няколко човека са спрели да пишат ли?

Ми като не разбираш, недей да пишеш в теми, които не разбираш.

# 563
И аз така мисля.
Разбира се, че не.
Просто няколко души спират да пишат, други съвсем лекинко им се подиграват, трети им симпатизират, четвърти се радват, пети гледат сеир, шести нещо друго. Няма трагедия, чиста  проза.
Форумът, ако се срине и когато се срине, ще е по ред други причини.
П.П. Merri_An, не мога да те спра да мислиш, каквото мислиш. Аз не мисля като тебе Simple Smile

# 564
  • София
Срещала съм Кенга из разни теми и на мен ми се видя много разбран човек. Не знам дали е била същата митична съфорумка, която се спряга тук.
Иначе ако прераждането на Шанел е истина, новото й амплоа също много ми допада, макар и да го намирам за доста различно.
Имаше Кенга, имаше и мама Кенга. Втората е тая с епичните битки в древните времена, когато кърмаческия и храненето с адаптирано мляко бяха в общ подфорум

# 565
И аз така мисля.

Вече и на модератор ли се вживя?

# 566
  • София
Абе, къде е Лиска? Joy

# 567
  • Другата България
П.П. Merri_An, не мога да те спра да мислиш, каквото мислиш. Аз не мисля като тебе Simple Smile
Аз и не искам, говорим си просто.
Различни сме, мислим различно. Peace
Имаше Кенга, имаше и мама Кенга.
Тоест, две различни потребителки са това, така ли?
Аз Кенга я помня само с епичните битки с Андариел, това съм чела или поне само това си спомням.

# 568
Скрит текст:
И аз така мисля.

[/quote]
Вече и на модератор ли се вживя?
[/quote]

А ти на някаква последна инстанция? Бая ще има да попишеш тук преди да станеш интересна някому.

# 569
  • постоянно
Липсва ми  "Не тази вечер Жозефина" Hug

Общи условия

Активация на акаунт