Всяко твое включване е леко агресивно.
Клизма в повечето случаи при естествено/нормално раждане се прави в МД.Ако е тръгнало от вкъщи раждането и пукането на мехура и бебето излиза няма време за клизмата.
Посетете и друго място и пуснете спермограма. Сега съм бременна в четвъртия месец, като бебето си стана абсолютно нормално. Успех и стискам палци
Посетете и друго място и пуснете спермограма. Сега съм бременна в четвъртия месец, като бебето си стана абсолютно нормално. Успех и стискам палци
Въпреки голямата натовареност докторите са добри и знаят какво правят, за разлика от тези във Варна (по мое мнение). Имам и много познати със сериозни проблеми, които вече имат успешни инвитро бебенца благодарение на доктор Бойчев 
Въпреки голямата натовареност докторите са добри и знаят какво правят, за разлика от тези във Варна (по мое мнение). Имам и много познати със сериозни проблеми, които вече имат успешни инвитро бебенца благодарение на доктор Бойчев 
Доволна съм до тук от отношение, условия, добре върви до тук, пък ще видим какво ще стане
Инжекциите ми са Гонал и Цетротид
При д-р Юдова съм
Тутракан - чувала съм добри отзиви, но мин. година, юли месец, като се обадих за Л.Бойчев имаше свободен час за декември
Не ми се чакаше толкова, а и съм си казала, че ако тук не стане ще отида в София, Щерев, но се надявам да се получи и тук
Успех, където и да отидете
Доволна съм до тук от отношение, условия, добре върви до тук, пък ще видим какво ще стане
При д-р Юдова съм
Тутракан - чувала съм добри отзиви, но мин. година, юли месец, като се обадих за Л.Бойчев имаше свободен час за декември
Не ми се чакаше толкова, а и съм си казала, че ако тук не стане ще отида в София, Щерев, но се надявам да се получи и тук
При д-р Юдова съм
И на мен не ми се чакаше за Тутракан, но в крайна сметка във Варна само загубих 1 година и повече, доста средства, да ходя по доктори клиники и процедури... Просто да бях изчакала няколко месеца за Бойчев... Но отново казвам, че това е мое мнение, а и тук е малко въпрос и на късмет с докторите. Имам и познати които са недоволни от Тутракан. Въпрос на нагласа и доверие към докторите.