Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (82) - януари 2019

• 130 798
  • 1 816
  •   1
Отговори
# 1 770
Сега попаднах на това http://talanti.eurofootball.bg/ - не е игра, но е някаква програма, с която подпомагат млади спортни таланти, състезават се по някакви критерии, ако спечелят биват подпомагани в спорта. Дано да ви е полезно

# 1 771
Може ли някой , който е пода ел.декларация с ПИК да ми пише. Не знам  къде се прикача служебната бележка, или само се въвеждат данните от нея? Благодаря

Благодаря, готово е ! Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 15:53 от milena_dyakova86

# 1 772
Това е козметичната награда-изненада, която спечелих вчера (много са бързи с доставката):
Скрит текст:
Парфюмен спрей за тяло с цитрусов аромат и лак и основа на Есенс. Simple Smile

Активиа наистина имат игра, но е с малко награди и много участници. Във Фейсбук е.
От къде спечели козметичните неща?😁

# 1 773
От Фейсбук, от тази игра (тя приключи): https://www.facebook.com/dodisinternational/photos/a.19284197085 … ype=3&theater
Хубав сайт - често имат безплатна доставка и пращат малки подаръци с поръчката.

# 1 774
Може ли някой , който е пода ел.декларация с ПИК да ми пише. Не знам  къде се прикача служебната бележка, или само се въвеждат данните от нея? Благодаря
Писах ти, но обърках, не в дясно, а в ляво

# 1 775
  • Под Слънцето
От последното теглене на маргарини Бела получихте ли си картите? Тел. номер ме реже " играта приключи на 14.01." и толкоз... Няма как да се свържа да питам.
Картата от 1-во теглене я получих на 8-мият ден..

# 1 776
От последното теглене на маргарини Бела получихте ли си картите? Тел. номер ме реже " играта приключи на 14.01." и толкоз... Няма как да се свържа да питам.
В петък получих картата от последното теглене.

# 1 777
  • Под Слънцето
В петък получих картата от последното теглене.

Благодаря за инфото. Хм . От агенцията твърдят,че всичко е разпратено. В Лео няма нищо за мен от тях..

# 1 778
  • при късмета
Някой консултира ли се в КЗЛД за тесерум?

Още един код на орео, безуспешно

# 1 779
Здравейте пробвах да въведа код на Орео ,а ми дава невалиден код .къде да пиша .сигурна съм че го въвеждам правилно.

# 1 780
Днес сутринта успях да намеря време и изпратих декларацията. От около 10дни съм я попълнила, но не ми се занимаваше да сканирам бележки до снощи. Само 1ч след подаването имах имейл че мога да платя. Добре че НАП ми е на 5мин от работа и като си тръгнах минах и нямаше хора, платих си данъка- 160лв. Даже и да нямаше отстъпка много по-удобно е електронно само се въвеждат данните и всичко си смята, няма да четеш ситните букви и да прелистваш приложенията и да се търсят счетоводни услуги.

# 1 781
  • София
Днес минах през новото Лили, много съм доволна. Още преди да маркират нещата ми дадоха два ваучера за - 15 % при следващо посещение. Важат от 05.02 до 05.03.2019г. Дадоха ни и тези подаръци.

После въртях колело и се падна Лили 1, не можаха да ми обяснят какво точно значи това, управителите отговаряли за тези награди, та в крайна сметка им казах да ми кажат какво друго има и да ми дадат друга награда. В крайна сметка взех това:

И балони също взехме за детето:

# 1 782
Пак е игра с бърз кредит, но някой може да има интерес:
https://crediyes.bg/643-2/
И TBI имаха някаква, но не обърнах внимание. Като цяло чакам нов месец и нови игри.

# 1 783
Нова игра на Ева.
www.eva.bg/games

# 1 784
Капи ще стартират нова кампания от 2-ри февруари.
"Създай спомени с любимия " - при закупуване на две малки бутилки сокове Капи
ще се тегли скреч карта.
Наградите са рамки за снимки / на снимката изглеждат доста добре/, а втората награда не
успях добре да видя - беше нещо за телефон.

Общи условия

Активация на акаунт