Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (82) - януари 2019

• 130 799
  • 1 816
  •   1
Отговори
# 1 755
Гледах онзи ден на Метро бяха на промоция Миражите. Имаше още от старите кутии със сърцата. Аз намерих две сърца и исках трето, че детето ги подари на госпожите в градината и едната остана без.

# 1 756
Ще ходя на Метро като им започнат офертите 2 за 1 - тогава, ако намеря на промоция, ще взема още бисквитки. Така и не намерих цветно сърчице, а ние ги ядем Simple Smile

# 1 757
Преди малко се връщам от кварталния и няма, аман вече.
Да ви кажа, че откакто Акти Фрая пристигна ползвам само него, кукъра замина да зимува, всичко правя в него, картофите стават уникални, зеленчуците също, в момента пека наденички с гъби, заслужава си всяка стотинка този уред за мен, а като се сетя, че ще му платя едни 20 кинта и умирам от кеф, добре че не избрах да играя за миксера, много, ама много съм доволна от София Мел, във всяка игра съм печелила по нещо и то точно това, което искам.Heart Написах си есето.....
Малко не по темата, но можеш ли да споделиш кой модел е акти фрая, че искам да си купя, но се оказаха доста модели със сходни характеристики, а виждам, че си и доволна от него.

# 1 758
Знаеш ли колко го търсих това сърце, 👏👏👏бях убедена вече, че просто никъде и в никоя кутията го няма,просто за да ги купуват.
Имам надежда, не било лъжа.
Честито, да си го носиш със здраве!
Къде беше? Вътре при бисквитките или отвън в кутията?

Ехааа, за втори път в живота печеля и то в рамките на една седмица кутия от Нивеа и сърце от Престиж от една самотна промо кутия.. Grinning
Аз от 3 кутии имам 2 сърца - на майтап. Даже не загледах, че има награда

# 1 759
Разбира се,  FZ710015 се води, но препоръчвам малко по-скъпия, защото има таймер, този няма, само две копчета за настройване на таймера за печене и оn/off, за мен таймера е недостатък, но като изключим това уреда е перфектен, наистина съм много доволна.
Пиши ми ако искаш да снимам уреда и опаковката.

По темата: С второ участие съм във Верея, ура!:joy:

# 1 760
Как се играе във Верея?
Влизах в сайта и нищо не откривам, само разни продукти.

# 1 761
Линк към играта: https://igra.vereia.bg/

# 1 762
Получих си служебната бележка от Тесерум.
Във Верея продължавам да удрям на камък. 🤣 Миналата година ми се падаха много участия за ваучер, но пак не спечелих, така че тази година надежда никаква.

# 1 763
Къде мога да видя печелившите в Дневно от предишните тегления?

# 1 764
Игра с покупка от Елитис:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10156125167427076&id=205770202075
Ако случайно на любовния клан са им свършили запасите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 765
Къде мога да видя печелившите в Дневно от предишните тегления?

Във фейсбук ги публикуват всяка седмица.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2063085993726468& … d=258323620869390

# 1 766
  • Велико Търново
Ако само са правени дарения от тасерум има ли нужда от служебна бележка?

# 1 767
Здравейте,имам пропуснато от 02 930 8675 ... звънях ,но никой не вдига .

# 1 768
  • Велико Търново
Здравейте,имам пропуснато от 02 930 8675 ... звънях ,но никой не вдига .
Това е номера за домакинските дневници.

# 1 769
Това е козметичната награда-изненада, която спечелих вчера (много са бързи с доставката):
Скрит текст:
Парфюмен спрей за тяло с цитрусов аромат и лак и основа на Есенс. Simple Smile

Активиа наистина имат игра, но е с малко награди и много участници. Във Фейсбук е.

Общи условия

Активация на акаунт