Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (82) - януари 2019

• 130 809
  • 1 816
  •   1
Отговори
# 1 695
Изтеглени са печелившите от Дневник
https://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2019/01/28/3381641_koi_spech … /?ref=home_layer2

Аз с нищо не мога да се похваля 5:0 за Орео и 2:0 за Белвита

# 1 696
...
Току що получих съобщение от Спиди, нещата от Чупа пристигат утре
В кое теглене спечелихте?
Първото

# 1 697
Аз спечелих в 5 теглене а нямам смс

# 1 698
С риск да бъда линчувана Grinning искам да попитам, след подаване на данъчната декларация, данъка веднага ли може да бъде платен по интернет или се появява по-късно за плащане? Все си мисля, че миналата година веднага ме отвеждаше за плащане, а сега - не.

# 1 699
На мен ми пратиха имейл с потвърждение, а и в самия сайт на НАП като влезеш с ПИК и цъкнеш на данъчната декларация пише статус "Одобрена" и че трябва да се плати до края на месеца, за да се възползваш от отстъпката.
Победителите от Canyon:

https://m.facebook.com/notes/canyon/%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0% … 2355832527809436/

# 1 700
Имам въпрос за talk panel-а: абонамените за списания за какъв период са? Мъча се да събера точки за детския National geographic, да знам дали си струват усилията.

# 1 701
За по една година са.

# 1 702
Супер! Благодаря Simple Smile

# 1 703

Ехааа, за втори път в живота печеля и то в рамките на една седмица кутия от Нивеа и сърце от Престиж от една самотна промо кутия.. Grinning

# 1 704
  • София
Аз се чудя от "Дневно" наградите как идват? От какво печелят те, че раздават?

# 1 705
Мъжа ми скоро беше купил Мираж и имаше прозрачно сърчице. Имам вече две, но съм ги прибрала, не ги нося.😄

# 1 706
  • София
Преобърнах целия шкаф с документи, но не намирам служебна бележка за тиганите на София мел от пролетната игра. Тези, които сте спечелили тигани, имате ли бележки? Ако имате, мога ли да помоля някоя добра душа да ми изпрати една сканирана бележка със заличено име и ЕГН!  Praynig

Иначе 30-те лв от Била се "разрешиха" от само себе си. Датата на издаване на бележката е от май 2018г, а пише, че е за придобити доходи през 2017 година, т.е. не е за тази година, за да ги вписвам в декларацията. С корекции на стара декларация не ми се занимава, а ако някой толкова опре до тази бележка, ще се разправям, че за сума от 30 лв. не се плаща данък. Отделно, че служебната бележка е без ЕГН. Simple Smile

# 1 707
  • Елхово
Преобърнах целия шкаф с документи, но не намирам служебна бележка за тиганите на София мел от пролетната игра. Тези, които сте спечелили тигани, имате ли бележки? Ако имате, мога ли да помоля някоя добра душа да ми изпрати една сканирана бележка със заличено име и ЕГН!  Praynig

Иначе 30-те лв от Била се "разрешиха" от само себе си. Датата на издаване на бележката е от май 2018г, а пише, че е за придобити доходи през 2017 година, т.е. не е за тази година, за да ги вписвам в декларацията. С корекции на стара декларация не ми се занимава, а ако някой толкова опре до тази бележка, ще се разправям, че за сума от 30 лв. не се плаща данък. Отделно, че служебната бележка е без ЕГН. Simple Smile
пиша ти на лично и ти пращам бележка за тиганите

# 1 708
Някой ако има бележка за четка за зъби от Орбит, може ли да ми изпрати и на мен едно копие.

# 1 709
  • in Wonderland
Някой може ли да ми каже как се публикува клип в спаркса?

Общи условия

Активация на акаунт