Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (82) - януари 2019

• 130 885
  • 1 816
  •   1
Отговори
# 1 515
Някой да е спечелил участие в теглене за ваучери от Верея? Кога ги теглят тези ваучери? На страницата им има обявени само тези, които са спечелили чаши.

# 1 516
Аз имам 3 засега, надявам се на още. Smile

# 1 517
Някой да е спечелил участие в теглене за ваучери от Верея? Кога ги теглят тези ваучери? На страницата им има обявени само тези, които са спечелили чаши.
Предполагам, че тогава:
"Всички печеливши ще се обявят на страницата в секция "Спечелили" на 01.02.2019 г."

# 1 518
Поръчах си намалени неща от Озон и днес взех пратката - добавили са ми едно ДВД подарък - Време за мъже )) Даже не знаех, че дават подаръци, интересно дали е просто с рекламна цел?
И аз искам да пиша за козметика, но не за бяла; нещо по-интересно като разни холограмни, сини, металически и подобни гланцове, червила, сенки, хайлайтъри... Не съм тинейджърка, но обичам ексцентрични неща (дори да не ги нося, обичам да ги купувам от време на време)...

# 1 519
Момичета, не знам дали коментирате тази игра на Верея: http://m.vereia.bg/campaigns/view/ay-specheli-s-vereja-au-oficia … ila-na-igrata-47/
Защото до този момент аз знаех само за тази, която е във ФБ. Пак изостанала... 😃

# 1 520
  • sofia
Момичета, не знам дали коментирате тази игра на Верея: http://m.vereia.bg/campaigns/view/ay-specheli-s-vereja-au-oficia … ila-na-igrata-47/
Защото до този момент аз знаех само за тази, която е във ФБ. Пак изостанала... 😃
   Тази е била от 2016 година 😉

# 1 521
Озон много често дават подаръци, може би всяка втора поръчка ми е с нещо дребно за подарък. През годините са давали мини-пъзелчета, различни фигурки, кодове за уча.се /това при поръчка на учебници и уч. тетрадки/ и може би най-често различни дискове. Аз също се радвам на подаръците, много мил жест, че си им клиент.

# 1 522
Аз скоро се регистрирах, със сигурност ще поръчвам по нещо от време на време - харесва ми, че правят разпродажби и имат безплатна доставка, освен това си опаковат нещата много стабилно Simple Smile

..::Only.One::.. , това е актуалната игра на Верея, но е с прекалено малко награди:
 https://igra.vereia.bg/play/success?key=_5c404d2f3e65b3.71405853

# 1 523
  • София
Днес трябва да изтеглят първите победители от играта на "Мерси".

# 1 524

Това е моята книга от Розали.

Във Верея участвам от време на време като се сетя, но до сега само късметчета ми се падат.

# 1 525
На мен само 3 пъти от началото на играта ми се падна да се запиша за ваучер.

# 1 526
При поръчка от Озон с промо код clashers има 10% процента отстъпка на игри и други джаджи. Не знам дали важи и за други неща.

# 1 527
Хорааа, получих съвсем изненадващо кутия на Нивеа. Изобщоне бях погледнала от печелившите ли съм, най-накрая и аз спечелих нещо! Минавам само да се похваля Grinning
Може ли снимка какво са пратили този път ?

Много се радвам, защото от край време съм си фен на марката, продуктите им са хубави и с удоволствие ще си споделя мнението в социалните мрежи.

# 1 528
  • София
И аз съм с 3 регистрации за ваучер от Верея, за сега чашата ми се изплъзва

Кутията на Нивея изглежда много добре. Честито!

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 17:15 от ssark

# 1 529
  • Вестерос
Поръчах си намалени неща от Озон и днес взех пратката - добавили са ми едно ДВД подарък - Време за мъже )) Даже не знаех, че дават подаръци, интересно дали е просто с рекламна цел?
И аз искам да пиша за козметика, но не за бяла; нещо по-интересно като разни холограмни, сини, металически и подобни гланцове, червила, сенки, хайлайтъри... Не съм тинейджърка, но обичам ексцентрични неща (дори да не ги нося, обичам да ги купувам от време на време)...
Oт няколко години все пращат без значение стойността на покупката, я двд, я албум за стикери, я пъзел, на позната пратиха 1 ви брой от комикса на the walking dead.

Общи условия

Активация на акаунт