Спам тема (Нова Година със стари ку...купонджии) от 02.01. до когатo... примерно до 31.01. 😜

• 85 980
  • 4 019
  •   1
Отговори
# 3 870
мили другарчета, не съм само аз мод в тоз форум, с метли има още четирима, давайте по-ясно въпросите и като напишете пост, проверявайте дали сте го публикували, щото понякога недоразумения има Simple Smile

# 3 871
мили другарчета, не съм само аз мод в тоз форум, с метли има още четирима, давайте по-ясно въпросите и като напишете пост, проверявайте дали сте го публикували, щото понякога недоразумения има Simple Smile

Начи, първо да кажа: изобщо не знам как се оправяте само 4 човека с 300 000 луди.

Второ да кажа: НЯМА ДРУГ, БУБЕ! САМО ТИ СИ! НИКОЙ ДРУГ НЕ ПРИЗНАВАМ!

# 3 872
общо петима сме

бел, Heart Eyes Flowers Hibiscus

# 3 873
От толкова йедене , едно малко да ви почерпа за храносмилане. С кафенце и пура...за тия дето употребяват тютюневи изделия.

# 3 874
  • Euskal Herria
ЗАЩО БЪЛГАРИНЪТ ПИЕ РАКИЯ?
Отговорът на този въпрос от векове е закодиран в името РАКИЯ - съставено от думи от старобългарския речник:
„РА“ - означава слънце, Бог, владея;
„КИ“- вътрешна енергия;
„Я“ - аз.
Обобщено, става:
„АЗ ОВЛАДЯВАМ ВЪТРЕШНАТА ЕНЕРГИЯ“.
Забележка:
Това се наблюдава при по-малки количества.
При по-сериозна консумация, енергията става много голяма и допринася за развитие на фолклора.
Тогава думата „ракия“ има друг прочит –
„Вътрешната енергия овладя мен“.
Разликата между двата превода е около 500 грама...
Наздраве! 🙂🥂

# 3 875
  • Тра-ла-ла
Ъ, що така отшумях?
Отговарях на пост на Джулая. Вярно, емотикони и глупост, ама нали..... Flushed
Чак такава пунктуалност в правилата и аз не я разбирам. Като в гестапо Trollface Човек може да развие страхова невроза и паник атаки Joy

# 3 876
Яна , то и да пиеш значи лингвитични умения тряа да има човек. Все по сложно става...човек да се напие.

# 3 877
  • над кукувичето гнездо
То, с метли из форима са много повече народ, но им е малко по-друг модела

Дрого, една плиска всоп от четири години и нещо стои в шкафа и почнах в десерти да я слагам, че за друго не става (не, че за това става). Тази опитвал ли си я и пие ли се изобщо?

# 3 878
То има и има плиска. Ако говориш за обикновената 5 г , да не е върхът на сладоледа за някои десерт с алкохол е 6+ , но тази 15 г е друга работа. Да пил съм , страхотна е , препоръчвам , но в умерени количества , че мое на старобългарски да почнете да говорите.

Иса , то каквото и да е , ако е отворено за 4 г...е изветряло. Хвърляй я.

# 3 879
  • Euskal Herria
Яна , то и да пиеш значи лингвитични умения тряа да има човек. Все по сложно става...човек да се напие.
Ама друго си е все пак човек да поназнайва, някак така, по-културно се напиваш Wink  Simple Smile
Едно е "Напил си се кат` свиня", друго е "Вътрешната енергия те е овладяла", нали?  Smile

# 3 880
Ай, малко да разведря обстановката с пури Mr. Green

Скрит текст:
Flowers Eggplant

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 14:35 от Kiki.mora

# 3 881
Яна то едно пиене стана като джедайска среща. Wink

Тия в СО продължават да си мерят сютюените и да си броят една на друга ...стотинките. Само ги чета отвреме на време , ама мое ли постоянно да смяташ на другия доходите , за какво му стигат и за какво не.
Че и лимит се слага колко трябва да изкарва мъжът , евентуално да се замислели дали могат да си позволят да родят от него. Божеее аз съм на няколко хилядарки назад от изискванията...ко шъ прая ...не знам.

Кикооо , таз втората снимка...много скрит еротичен заряд има...бръже да я махаш...тамън почнах да си оправям съня. Wink Stuck Out Tongue

# 3 882
  • Euskal Herria
Айде, Кика разпали въображението на мъжката аудитория с тия фотки Wink !

# 3 883
  • над кукувичето гнездо
Дрого, бутилката е пълна и не е изветряло, защото само съм дегустирала и се отказах. Vsop е 7-годишно, но Слънчевия бряг, дето си го купувах едно време от Баба Яга в Студентски за 2,30, беше по-хубав от тоя бълвоч дето са го наляли за 7-годишно. И ми е чудно дали 15 става, щом за 7 години не са успели да му дикарат вкус на бренди.

# 3 884
Яна , не го е разпалила , продължава да го подклажда...вече умишлено май....хем изрично я помолих да не го прави.

Общи условия

Активация на акаунт