Пазаруване от Amazon - тема №81

• 85 457
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
  • Шумен
Моите пратки от Германия са пристигали винаги с M&BM  Express за седем  работни дни.

# 706
  • София
Мацки, да ви питам, че не става ясно от първия пост на темата - ако поръчам с доставка до България, с Български пощи ли идват нещата в пощата или с някой куриер?
Трябва ми нещо бързо и се чудя дали си струва по-голямата доста доставка и дали бързото ще бъде наистина бързо, а не да се занимавам с превозвачи...
Аз поръчах на 28 януари с директна доставка до България. Дойде на 5 февруари, с UPS. Детска количка, донесоха ми я в нас, но разбира се това удоволствие ми излезе 25 паунда. Но не съжалявам Simple Smile

Нищо не е сигурно.
Скъпи неща съм получавала през Бг-пощи, ефтинини - през упс/дхл и то от една и съща поръчка.

# 707
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0154KT40M/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1
Уникални,получих ги за сина ми.Отговарят си на номера ,меки ,цвета е точно същия , еластана не е много.
Как намирате тези изгодни цени Rolling Eyes Каква е тази Add-on programme?

# 708
  • София
Благодаря, момичета! Ще рискувам, че няма да мога да чакам Габко и техните камиони

# 709
Josepha Не е сигурно че като го поръчаш директно до Бг ще пристигне по бързо. Ако пътува с Бг пощи примерно може да дойде и за 2 седмици. А ако превозвача има примерно по 2 курса в седмица може да дойде при теб и за 7-8 дни. Всичко е много относително.

# 710
  • София
Pantofka_2010, вероятно....Вече поръчах и да видим колко бързото ще бъде бързо

# 711
  • София
В поръчката, а и на последната стъпка преди да платиш, си има дадени срокове за доставка.
Обикновено си ги спазват амазонците.

# 712
Тази плътна блузка Scotch&Soda я има мъжа ми и е чудесна: https://www.amazon.co.uk/Scotch-Soda-Structured-Baumwollesweater … 3AScotch+%26+Soda - размер L, 20.77паунда.

# 713
 Здравейте!
Мерси на девойката, която спомена за намаления киндъл в немския амазон.
Въпроса ми е -защо има 2 цени.
Специално предложение 89 Eur и цена 103 Eur.
Пуснах на празна карта най-ниската цена.
Има ли някаква уловка?

# 714
  • София
Най-ниската цена е с рекламни скринсейвъри, които не пречат и са естетически издържани, доколкото ми е известно.

# 715
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0154KT40M/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1
Уникални,получих ги за сина ми.Отговарят си на номера ,меки ,цвета е точно същия , еластана не е много.

Моля,за реална снимка.
По принцип нямам против да постна снимка ,ама дънките са в София с притежателя им ,и наистина нямам идея кога ще реши да си дойде сина ми.И да си дойде след седмица или две ,най вероятно ще забравя да снимам ,а и цената в амазон едва ли ще е същата.Иначе изглеждат едно към едно със снимката в амазон.

# 716
  • In the land of Never Never
Мацки, да ви питам, че не става ясно от първия пост на темата - ако поръчам с доставка до България, с Български пощи ли идват нещата в пощата или с някой куриер?
Трябва ми нещо бързо и се чудя дали си струва по-голямата доста доставка и дали бързото ще бъде наистина бързо, а не да се занимавам с превозвачи...
То се изписва при поръчката кога ще го получиш, ако е бърза, и ако не е. Поръчах миналата седмица две чанти на веднъж, да спестя от доставката - беше към 15 евро за двете. На другия ден дойде съобщение, че едната ще я доставят отделно, не е била налична, но без разходи за мен. Днес дойдоха и двете, с различни куриери, втората дойде с ДиЕйчЕл. Скъпо вземат за транспорта, но пък са супер точни.
Днес поръчах едно уредче, Weather station, изписа се че ще дойде на 14 февруари - т.е. след седмица. Доставката излиза 12 евро.

# 717
Да, няма гаранция с какво и кога ще пристигнат. С ДХЛ са ми пристигали за седмица до БГ. Сега поръчах до превозвач, че ми даваше 10 паунда доставка.

# 718
  • София
Искам да попитам за продуктите от subscribe and safe - ще ги платя по цената, в момента на поръчката или в момента на изпращането.

Поръчах едни протеини преди няколко дни. Дава ми, че ще бъдат изпратени на 17.02. Но още на другия ден след попъчката, цената скочи с 10 евро и се чудя дали да ги отказвам, защото не са спешни, а ги поръчах само заради цената.

# 719
При първата доставка ще платиш цената на която си ги поръчала, а на следващите доставки ще платиш цената на която са в момента на изпращането.

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 08:58 от Pantofka_2010

Общи условия

Активация на акаунт