Пазаруване от Amazon - тема №81

• 85 455
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Яке Vero Moda , доста размери и цветове са на 16 евро
https://www.amazon.de/gp/product/B07D45CC9W/ref=ox_sc_saved_titl … R8XB7XF&psc=1

# 721
# 722
Бански на O'neill- 7.83£ https://www.amazon.co.uk/O-Neill-Womens-Bikini-Halter/dp/B078216 … mp;th=1&psc=1

Имат доста други модели на цени между 8-15 £

# 723
Това 44 б на кой размер отговаря?

# 724
  • София
Как намирате тези изгодни цени Rolling Eyes Каква е тази Add-on programme?
Това са артикули с по-ниски цени, които не могат да се купят, ако не са част от поръчка минимум 20 лири/евро/ за стоки, продавани от Амазон.

# 725
Може ли някой да ми препоръча ,трябват ми обувки или чехли за работа по възможност бели? С не много дебела подметка ,освен че прекарвам цял ден на крак  често ми се налага да стоя на пръсти .Ще ми се да са с мемори стелка .Гледах Oxypas ,хвалят ги ,обаче мненията за номера са противоречиви....няма да уцеля .

# 726
  • Варна
Получих едно яке на Desigual. Харесах го и мерих в реален магазин декември но там нямаше никакви намаления. Благодаря на дамата която ме подсети за официалния сайт, поръчах го от там с 50% намаление.
Много съм доволна, имам черни и сини якета, сега реших да е червеното.Simple Smile Повече от доволна съм.

От немския амазон получих тази пътна чанта на Титан. За съжаление, въпреки размерите които са дадени, нещата които нося и заради които я купих не се побират вътре на практика. Писах и обясних защо искам да я върна, от България и те отново ми върнаха парите. Сега ще я подаря, че ми е кофти ... .
И тази мъжка чантичка Samsonite получих пак от немския склад като горната, тя си е ок и ми харесва много.

Чакам няколко неща от френския склад, пътуват и нямам търпение вече.Simple Smile

# 727
  • ВАРНА
Има ли някаква марка или къде да търся да правят тениски с готини надписи - от типа " Help me I`m blond " ? Знам,че във Варна има в Мол Варна студио където печатат надписи,но незнам доколко са трайни при пране, предпочитам фабрични сякаш ...

# 728
# 729
Мацки, искам да сменя едни обувки към немския амазон със същите, но по-голям номер. Минах през формата за replaces and refunds като им писах и съобщение че искам да се генерира етикет от Бг. В отговор ми пратиха автоматично етикет от адреса на превозвача в германия..
Въпрос- как е по-лесно-да искам replace? Или чисто връщане и нова поръчка за новия номер?
И ..Мярна ми се наскоро линк към чата им, но сега не мога да го открия и моля за линка.

# 730
  • София
Не съм чувала за случай, при който Амазон да правят замяна на недефектна стока. Това, което ти предлагат е да върнеш неуцеления артикул и да си поръчаш нов.

# 731
  • София
За обувките обикновено казват, че тъй като са различен номер, трябва да си направиш нова поръчка. Поне моите впечатления са такива от преди няколко години.

# 732
Формата изгежда така:

Аз вече подходих по другия начин-връщане и нова покупка. Но ми генерираха етикет от склад на превозвача, въпреки че писах да е от Бг. Затова моля за линк към чата

# 733
# 734
Платих тези https://www.amazon.de/Pataugas-Damen-AUTHENTIQ-Combat-Boots/dp/B … 9463031&psc=1, но ще ги изпратят на 14.02 и имам време да ги откажа/празната карта ми я блокираха/. Взела съм 1 размер по-големи, знам че са умалени, но дали е достатъчно само 1 размер? Цената беше много прилична. Моля, някой който е носил обувки на марката да каже мнението си.

Общи условия

Активация на акаунт