Искам да кажа ... (154) през януари 2019

• 238 496
  • 5 432
  •   1
Отговори
# 5 295
  • София
merian64, от 7г. Се следя при него през Доверие и до сега една стотинка не съм платила!!! Показвам картата, пишат ми амб. лист, правят ми изследвания и си тръгвам.

Не споря, аз ходих в Майчин дом и ми обясниха, че могат да ми издадат фактура, но без пари срещу карта не минава. Явно зависи от мястото на прегледа.

# 5 296
  • София
merian64, от 7г. Се следя при него през Доверие и до сега една стотинка не съм платила!!! Показвам картата, пишат ми амб. лист, правят ми изследвания и си тръгвам.

Не споря, аз ходих в Майчин дом и ми обясниха, че могат да ми издадат фактура, но без пари срещу карта не минава. Явно зависи от мястото на прегледа.
Според мен зависи от застрахователната компания.

# 5 297
Нали преди години бях "диагностицирана " с Хашимото, та ми изпращата разни материали. Та вчера е дошно едно ново изследване. В 80% от случаите, Хашимотото е причинено от стомашен вирус ( според моят превод вид червейче). Та хората диагностицирани с това заболяване  биха могли да си направят изследвания, може да се окаже на др место ключът от палатката.

# 5 298
  • До морето
Моля за помощ - имам бутер тесто, маскарпоне и замразени плодове от Лидълските, някой може ли да каже рецепта за някакъв пай. И сметана имам сладкарска.

# 5 299
С температура е дребната, за капак изписаното явно не и понася и повръща...ужас, стиснете ни палми да мине леко

# 5 300
Бохо, чуй сега кака си- с бутер тесото правиш захаринки, пращаш децата у комшиите с една чиния топли сладки. Ти- биеш сметаната, преобразяваш се на плодова салата със плодвете барабар и викаш ТМ да се погрижи за ваксината! За не се разболявате, че от топло идвате! 😂😂🤪❤

Райче, знам че не ти е смешно, но слизам да стисна една палма 😘
Да се подобри детето! Дай на малки глътки Спрайт.

# 5 301
  • София
Нали преди години бях "диагностицирана " с Хашимото, та ми изпращата разни материали. Та вчера е дошно едно ново изследване. В 80% от случаите, Хашимотото е причинено от стомашен вирус ( според моят превод вид червейче). Та хората диагностицирани с това заболяване  биха могли да си направят изследвания, може да се окаже на др место ключът от палатката.

Моля за малко по-подробна информация! Какъв е вида на паразита и с какво изследване се хваща?

Рая, бързо да се оправя детето! Hands Pray

# 5 302
Жаки, стискай квото има. Освен задължителното Тамифлу, изписа банка глюкоза. В Турция така правели до 38, подсилвала, изчиствала вируса...но е ужасна. Дали от нея започна повръщането не знам...но я спрях

# 5 303
Рая, стискам палци бързо да минава!

Мале, как ме ядоса скрипята, направо... Уж съм дзен, уж се въздържам, старая се да поддържам нормални отношения и изведнъж като вземе да ми се зъби от нищото. Ама с такава злоба, че още се шокирам... Не разбирам. Нямаме какво да делим. След скандала лятото е ясно, че не ме харесва, ама и на мен нервичките ми не издържат на кофти подмятания през ден два. Да си пие хапчетата пък, аз моите си ги вземам редовно!

# 5 304
  • София, Младост
Поради липса на палми на близо, Райче стискам палци да се опарвя детето. Глюкозата по принцип действа добре при повръщане. Малко вероятно да е от нея. В момента върлува и вирус с повръщане.

На всички други, помолили за палци, да знаят че ги мисля. Да се отчетат после.

# 5 305
Нали преди години бях "диагностицирана " с Хашимото, та ми изпращата разни материали. Та вчера е дошно едно ново изследване. В 80% от случаите, Хашимотото е причинено от стомашен вирус ( според моят превод вид червейче). Та хората диагностицирани с това заболяване  биха могли да си направят изследвания, може да се окаже на др место ключът от палатката.

Моля за малко по-подробна информация! Какъв е вида на паразита и с какво изследване се хваща?
Вида на паразита ще ти го напиша довечера ( прилежно си го записах на листа с въпроси за докторката ми). Хваща се с изследване на спесимен

# 5 306
Стискам палци, Райче!
Бохо, слагаш на дъното на тава бутер тестото. Боцкаш го с вилица, за да не се надуе и леко запичаш. После добавяш плодовете, но преди това може да ги минеш на тиган с малко захар. Изсипваш върху бутер тестото и печеш отново. Може да си запазила малко от тестото и да го наредиш на ленти, които си минала с жълтък. Изстива, режеш и поднасяш с бита сметана. Това измислих.

# 5 307
Бохо и моята вариация: печеш кошнички от бутер тестото. Запържваш плодовете със захар. Истудяваш сместа и разбиваш с маскарпонето ( последното с дървена лъжица, да не ти се пресече). Пълниш кошничките със сместа и отгоре роза от разбита сметана ( украсена с плодове)
Варианта е да изпечеш тестото на фунийки и да напълниш фунийките

# 5 308
  • До морето
Много благодаря, обаче утре ще го правя. На театър сме били тази вечер. Сега ми звънна свекърва ми да каже, че пътува към къщи. На моето Ъъъъъъ, жената обясни - Ми днес е 30.01. нали сте на театър и аз обещах да гледам децата!

Отивам да се приготвям, че и вечеря трябва да направя, нещо хай левъл като за свекърва 😂

Жаки, какво е захаринки?

# 5 309
Ами, Бутерки, Сълзици? Едни такива навитички със захар поръсени, много ги обичах, като малка. В Лидл има сега ма са квадратни, френски май, бутер нещо пише, ммммм🐷🐷🐷❤

Общи условия

Активация на акаунт