Изпитани сайтове за парфюми - 14

• 113 710
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Аз чакам поръчка от makeup.bg по всяка вероятност утре.За пръв път поръчвам от тях.  Известиха ме по мейл за наличието на парфюм който бях забравила че следя. Доставката е като на парфимо долу-горе. Когато поръчваш има възможност да отбележиш дали искаш да ти звънят или не. Звъняха ми, комуникацията е на ниво. Като пристигне аромата ще кажа как е.
Получих. Парфюма е наред(Ателие Колон). Опаковане- идеално. Пак ще поръчвам от тях.
Басила, поръчвай смело Grinning

Последна редакция: вт, 12 фев 2019, 11:50 от Chocolat_

# 691
няколко пъти прочетох добри отзиви за makeup.bg - да го добавя ли в първия пост?
/нямам личен опит с този магазин/

# 692
Аз поръчвах няколко пъти козметика от там. Много са любезни и всичко си беше наред. Парфюми не съм поръчвала, но не бих се притеснявала за качеството Simple Smile.

# 693
Simple Smile И аз още нямам впечатления, но ще поръчам близките няколко дни и ще споделя после. Магазинът е полски, доколкото виждам от инфото. Офисът явно е в Пловдив. Всичко ми изглежда съвсем легално и не виждам причина да се маймуносват, още повече, че магазинът е част от верига магазини makeup и в други страни.

# 694
  • Пловдив
Пловдив е меката на ментетата.
 Редовно митницата унищожава цели тирове (без камионите) с фалшиви парфюми и козметика. За пари, алкохол и други субстанции изобщо не ми се коментира, а и не е тази темата.
Сайтът няма посочен физически адрес в Пловдив, а само телефон(или поне аз не видях). Регистрация в чужда държава, както е модерно напоследък. Тези са ми най-съмнителни 🤦♀.
Надявам се всичко с поръчаните продукти да е наред. Може аз да съм прекалено мнителна, но изобщо не толерирам гаражната търговия.

# 695
  • на брега
Въпрос към момичетата получили тестер   Parlez-moi d’Amour Eau Fraîche от Парфимо.
С капачка ли е?

# 696
Моят е без.

# 697
  • София
Сутринта в новините казаха за голям интернет магазин бил затворен от ГДБоп - http://parfiumbg.com/ от Варна имали огромно количество фалшиви парфюми били подготвени над 117пратки да пускат.

Преди близо 2 години им бях писала във фейсбук страницата, за да ги попитам как предлагат парфюм, който не съществува ( измислен екскузив на ТФ) . Те ме блокираха веднага. Подадох жалба в КЗП и след 2 месеца ми пратиха писмо, че сайтът е понесъл санкции. Сега виждам какво сте публикували тук и много се радвам, че са ги затворили!

# 698
  • Шумен
Пловдив е меката на ментетата.
 Редовно митницата унищожава цели тирове (без камионите) с фалшиви парфюми и козметика. За пари, алкохол и други субстанции изобщо не ми се коментира, а и не е тази темата.
Сайтът няма посочен физически адрес в Пловдив, а само телефон(или поне аз не видях). Регистрация в чужда държава, както е модерно напоследък. Тези са ми най-съмнителни 🤦♀.
Надявам се всичко с поръчаните продукти да е наред. Може аз да съм прекалено мнителна, но изобщо не толерирам гаражната търговия.

Поръчвала съм няколко пъти от сайта, определена марка козметика и всичко е било повече от точно.Вярно е, че нямат физически адрес в България , ама те и обувки.бг нямат например, а сайтът  си  е повече от читав. Никой не кара някого да поръчва насила.

# 699
На мен makeup.bg не ми прилича да е гаражен магазин. Твърде скъпа е направата на сайта, за да продават ментета – няма смисъл.
А и аз нямам нищо против гаражните магазини стига да ми предлагат качествена стока. Не ме интересува дали офисът им е в гараж, в апартамент или кафене.

# 700
  • Исперих
няколко пъти прочетох добри отзиви за makeup.bg - да го добавя ли в първия пост?
/нямам личен опит с този магазин/

Имам три парфюма от тях и са ок.

# 701
  • Sofia
Елинор май ще разочароват с намаление за празниците.. Neutral Face
Следя ги като орел, ама ни вест, ни кост.

# 702
Току що изпрасках една поръчка в makeup.bg, /много подстрекателски ми действат темите и доста зле на портфейла/, но не с парфюми, козметики разни, веднага ми звъннаха за потвърждаване, любезна млада жена, и ми съобщиха, че изпращат поръчката.Та засега - доволен! Simple Smile

# 703
  • Бургас
И аз да изкажа позитивно мнение към makeup.bg . 2 поръчки от там без забележки!

# 704
Копирам си поста от другата тема:
Здравейте.Относно сайта Makeap:През януари поръчах оттам термо защита наTiji на цена по-ниска отколкото е по принцип.Реших ,Че е на промоция ,поръчах го ,обадиха ми се за потвърждение и всичко беше супер,докато не го получих.Пробвах го ,нищо общо с това ,което трябва да бъде,реших ,Че е случайно и отново ефект -коса като метла.Проверих срока на годност,естествено беше изтекъл,свързах се по тел.казаха ми ,Че ще ми се обадят,проведохме една безсмислена кореспонденция,изпратих въпросния код,показващ,че срока е изтекъл и от тогава никакъв отговор.Това беше преди около две седмици.Според вас ,какво да направя-да ги чакам ли още или да подам жалба до КЗП?

Общи условия

Активация на акаунт