Изпитани сайтове за парфюми - 14

• 114 938
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
  • Козлодуй
А откъде може да се купи тази Фара? Правя втори опит да поръчам от официалния сайт, но не ми искат парите тия хора и това си е...

# 211
  • София
А откъде може да се купи тази Фара? Правя втори опит да поръчам от официалния сайт, но не ми искат парите тия хора и това си е...

Аз съм го купувала от Ausliebezumduft. Иначе го има и в новия сайт на Campomarzio70.

# 212
  • София
Таис, като написа, че искаш фурми и се сетих за един много хубав парфюм с фурми, но без индийско орехче,  https://www.fragrantica.com/perfume/Brecourt/Farah-12115.html .
Благодаря, Века Simple Smile Този го заглеждам любовно от доста време, нотките са точно по мой вкус. Ти тествала ли си го, как стои?

Farah-та я има и в Jovoy Paris, но доставката много оскъпява.
https://www.jovoyparis.com/en/oriental/493-farah.html

В сайта на Кампомарцио70 пише, че има магазин в София. Дали може да се тества парфюмът?

# 213
Да може, аз оттам го тествах и купих бързо преди години. Разкош е! Но е много сладък, накъртващо за хора необичащи сладки парфюми. Иначе фурмите се усещат разкошно.

# 214
  • София
Да може, аз оттам го тествах и купих бързо преди години. Разкош е! Но е много сладък, накъртващо за хора необичащи сладки парфюми. Иначе фурмите се усещат разкошно.
Благодаря! Аз звъннах до магазина, мацката беше много мила. 50 мл са 135 лв., но в момента нямат наличност, а 100 мл. е 200 лв. Бил сладък, фурмите и канелата се разгръщали най-добре. Вече знам какво ще си купя некст тайм Blush

# 215
  • София
Таис, тествала съм го в Кампомарцио на пл.Света Неделя. Много хубав парфюм, но не бих го определила като накъртващо сладък.За мен е сладък, гушлив и може би секси, особено в студените дни.

# 216

Принципно от тук, но в момента няма наличност https://www.campomarzio70sofia.com/brecourt-paris

Сайтът на марката http://www.brecourt.fr/ в момента е бъгнат. не начислява пощенски разходи, данък, без значение колко далечна държава въведеш. Затова ти дава грешка.

# 217
  • София
Skybye, на мен ми казаха, че има 100 мл, а 50-тицата не е налична. Сутринта това.

# 218
  • До сърцето...
.... Аз поръчах от официалния и нямах проблеми, даже носих кутията, барабар с парфюма в офиса, че колежка искаше да тества.....
Не знам защо са ти пратили нещо подобно, но аз лично съм много доволна. Защо не пишеш на официалния сайт и защо мислиш, че вината е тяхна?
Не съм писала тук от вчера, извинете ,че не отговорих.
Сайта, от който поръчах, се съгласи да ми приеме сета обратно. Но моето лично мнение е, че това е дело на някой (гастърбайтер) от фирмата-производител или дистрибутор (т.е. подмяната, поради незнаене, умора, яд, знам ли и аз), просто не мога да си представя, че някой ще седне да разопакова, опакова и прочие усилия за някакви си 5 мл и не толкова много пари. А и марката не е като да кажеш известна и скъпарска... Малшанс просто, но на мен се падна...
Мисля, че Таис е абсолютно права - трябва да се поръчва от официалният сайт!!

# 219
  • София
Радика, добре че са го взели обратно! За коя марка казваш, че не е скъпарска? Rania J. не е и от най-евтините, за съжаление. Аз ще повтарям поръчката като изпръскам - не ми се дават много 250 лв. за 50 мл, но се пристрастих към Амбре Луп-ето. Ужас, ужас. Иначе ги има и в Jovoy Paris, но там пък е 215 евро за 100 мл.

# 220
  • До сърцето...
О, тя не е евтина - Rania J., но на колко е известна като хубава нишова марка? Не е като Memo, Roja, Creed, by Kilian ... тия, по-известните на широкия пазар.

# 221
  • София
О, тя не е евтина - Rania J., но на колко е известна като хубава нишова марка? Не е като Memo, Roja, Creed, by Kilian ... тия, по-известните на широкия пазар.

От тях по-малко, съгласна съм. Съседката ми, жена на 50+ и също парфюмен фен, я знаеше само по име, не е тествала. Смя се като й казах, че съм поръчала на сляпо след четене в любимия ми парфюмен блог и във фрагрантика. Абе на кафкаеск имам доверие и щом пише за марката, значи я бива. Заради нея си поръчах и Араби на Серж.

ПП. Ти успя ли да тестваш нещо? Моите виали са Rose Ishtar и Lavande 44. Розата много ми хареса - повече от Mancera, усещам я по-наситено. Lavande 44 пръснах еднократно, от чисто любопитство - една от нотките, които мразя е лавандула. Ако някой го иска, с радост подарявам.

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 22:49 от Tаис

# 222
  • До сърцето...
И на мен  Rose Ishtar много ми хареса, а аз не съм (ама хич) розоман и нямаше никога сама да я избера за тест. Толкова нежен, а иначе с характер и присъствен, много, много ми допадна. Ако не беше тоя негатив от поръчката, с удоволствие щях да се я отстрелям.
Сутринта като се събудих, още ме радваше. Слабо, но се усещаше, а на моята кожа рядко се задържа толкова аромат.

# 223
Дами, темата за парфюмни впечатления е друга. Simple Smile

# 224
Здравейте, Fragonard от официалния сайт ли поръчвате или нещо съм пропуснала в гугъл и обичайните заподозрени сайтове от първия пост?

Общи условия

Активация на акаунт