Изпитани сайтове за парфюми - 14

• 114 910
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
https://www.parfimo.bg/calvin-klein-downtown-eau-de-parfum-za-jeni-90-ml/ Момичета , според вас има ли нещо нередно тук?90 МЛ. за 35.30 , много изгодно ми се струва ? :Д

# 406
Нормална му е цената с отстъпка, просто много са раздули основната цена и намалението от 63% Joy

# 407
https://www.parfimo.bg/calvin-klein-downtown-eau-de-parfum-za-jeni-90-ml/ Момичета , според вас има ли нещо нередно тук?90 МЛ. за 35.30 , много изгодно ми се струва ? :Д

Парфюмът си е евтин дори по фри шоповете. Явно не е от най-търсените, но според мен не е лош.
Едва ли има нещо нередно, просто тук я няма надценката на физическите магазини.

# 408
Май имам нужда от помощ Grinning. Поръчах още 2 парфюма от Парфимо. Единият постоянно го слагах и махах от кошницата. При последната поръчка точно, преди да я пусна, го изхвърлих. Хареса ми на вид и реших все пак да видя как мирише. Ееее, влюбих се! А вторият е между другото Grinning. Надявам се вече след тази поръчка да се спра.

# 409
Кои ти грабнаха сърцето Simple Smile ?
Май имам нужда от помощ Grinning. Поръчах още 2 парфюма от Парфимо. Единият постоянно го слагах и махах от кошницата. При последната поръчка точно, преди да я пусна, го изхвърлих. Хареса ми на вид и реших все пак да видя как мирише. Ееее, влюбих се! А вторият е между другото Grinning. Надявам се вече след тази поръчка да се спра.

# 410
Венера козметикс най добрия сайт за качествени парфюми

# 411
Защо?

# 412
  • Пловдив
Мога да ти кажа, че правят понякога паралелен внос и може да се попадне на некачествен парфюм😉

# 413
Мога да ти кажа, че правят понякога паралелен внос и може да се попадне на некачествен парфюм😉

Astravera, Вие кой препоръчвате? Може и физически магазин в Пловдив, ако знаете някой.
С Венерата нямам издънка, но до сега ми ги е взимала позната, която зарежда от тях (но вече не е опция). Не знам откъде да купувам.

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 11:54 от Мау Мау

# 414
  • Исперих
Моля за мнения за този сайт https://zachoveka.com/promotion и по- точно за TOM FORD BLACK ORCHID EDT 100ML ЗА ЖЕНИ ТЕСТЕР, ако някой се е възползвал от промоционалната оферта  ! Ще съм благодарна , ако има отзиви , благодаря !

# 415
Моля за мнения за този сайт https://zachoveka.com/promotion и по- точно за TOM FORD BLACK ORCHID EDT 100ML ЗА ЖЕНИ ТЕСТЕР, ако някой се е възползвал от промоционалната оферта  ! Ще съм благодарна , ако има отзиви , благодаря !
Сайтът има магазин със същото име от 20 години в Стара Загора.

# 416
Въпросът не е към мен, но все пак ще споделя мнение - нали темата е за всички нас, за да ни е полезна/. Моите любими, /защото са проверени чрез поръчки от мен/ сайтове са вече 5, като на първо място по коректност, лоялност и отношение към клиента са Венера Козметикс. Дори току-що получих смс от Еконт за доставка, която очаквах да пристигне най-рано в понеделник. Помолих за замяна на 1 парфюм с друг и получих много адекватна и бърза реакция от тях, както винаги, вече 4-та година без нито 1 проблем, благодаря им! Другите ми любими и изпитани сайтове са notino.bg, parfum-bg.com, elfragrance.bg & elinor.bg. Всички са много коректни, предлагат оригинални парфюми и комуникацията е на ниво, препоръчвам! Peace

# 417
  • Пловдив
Потвърждавам!

# 418
  • Исперих
Ако има някой , който  скоро е купил тестер на Calvin Klein Euphoria EDP 100ml за Жени БЕЗ ОПАКОВКА от  Венера козметик, моля да сподели мнение за продукта и ако може да напише бач код на продукта ! Благодаря !

# 419
Аз също поръчах няколко парфюма и малки тестерчета от Парфимо на 31.1. това ми е 3-4 поръчка и всичко е било точно до сега, ще пиша и като дойде последната Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт