Изпитани сайтове за парфюми - 14

• 114 882
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Уважаеми дами и господа,
Ясно е, че имаше техническа грешка на сайта. Разбираемо е, че искате да се възползвате от нея и получите парфюми по 3лв. Ваше право е да се обърнете към КЗП и платформата за решаване на спорове. НО - отново подчераваме, че Вашите поръчки не са потвърдени. Изрично е посочено, че поръчка се счита за потвърдена само след телефонно обаждане от наш оператор. Не мисля, че някой от поръчалите е получил такова.

Никъде не го пише, вашето твърдение ✌️разбирам само че ще се свържете с нас, за времето на доставка, и пише че е в процес на обработка поръчката

Какво означава за Вас "процес на обработка" ?  А някъде пише ли "потвърдена" ? Разбираме желанието да се възползвате, но...

Вие го казвате ✌️това са вашите правила

# 466
Няма но.... длъжни сте да изпратите направените поръчки и ако не го направите ще получите жалби и оплаквания където трябва, това ви е напълно ясно предполагам.

Кога успяхте да се регистрирате тук по време на обновление на сайта ви и да влизате в ненужни спорове?
Разрешете си получаването на лични съобщения, защото тук тези спорове са спам.

# 467
  • Стара Загора
Няма но.... длъжни сте да изпратите направените поръчки и ако не го направите ще получите жалби и оплаквания където трябва, това ви е напълно ясно предполагам.

Кога успяхте да се регистрирате тук по време на обновление на сайта ви и да влизате в ненужни спорове?
Разрешете си получаването на лични съобщения, защото тук тези спорове са спам.

Регистиран съм от 2010 година. И пак казвам, Ваше право е да сигнализирате където пожелаете.

# 468
  • Стара Загора
Уважаеми дами и господа,
Ясно е, че имаше техническа грешка на сайта. Разбираемо е, че искате да се възползвате от нея и получите парфюми по 3лв. Ваше право е да се обърнете към КЗП и платформата за решаване на спорове. НО - отново подчераваме, че Вашите поръчки не са потвърдени. Изрично е посочено, че поръчка се счита за потвърдена само след телефонно обаждане от наш оператор. Не мисля, че някой от поръчалите е получил такова.

Никъде не го пише, вашето твърдение ✌️разбирам само че ще се свържете с нас, за времето на доставка, и пише че е в процес на обработка поръчката

Какво означава за Вас "процес на обработка" ?  А някъде пише ли "потвърдена" ? Разбираме желанието да се възползвате, но...

Вие го казвате ✌️това са вашите правила

Именно - ПРЕДИ сключването на договора. Ние нямаме сключен договор.

# 469
Момичета, давайте колективна жалба да спретнем ✌️в процес на обработка означава че е приета поръчката ✌️я кажете от колко сайта ви се обаждат лично да ви потвърждават, нещо май, май... Тяхна си е грешката да си понесат последствията ние си искаме парфюмите на показаните цени  както пише в общите им условия ✌️

# 470
Скрит текст:
Уважаеми дами и господа,

Никъде не го пише, вашето твърдение ✌разбирам само че ще се свържете с нас, за времето на доставка, и пише че е в процес на обработка поръчката

Вие го казвате ✌това са вашите правила

Именно - ПРЕДИ сключването на договора. Ние нямаме сключен договор.
Определено имаме.
6) Договорът за покупко-продажба на стока се счита за сключен от момента на заявяването й от Ползвателя чрез интерфейса на ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН на Доставчика.”
(7) За сключването на договора за покупко-продажба на стока, Доставчикът изрично уведомява Ползвателя на посочения от него Основен контактен електронен адрес”.
(Sunglasses Изявлението за сключване на договора и потвърждението за неговото получаване се смятат за получени, когато техните адресати имат възможност за достъп до тях.
(9) Доставчикът доставя стоките на посочения от Ползвателите адрес и не носи отговорност в случай, че посочените от Ползвателите данни са неверни или заблуждаващи.

# 471
Договора се смята за сключен в момента на натискане на бутона, потвърждавам поръчката ✌️ позволете ми да съм завършил юрист моля 😀

# 472
Договора се смята за сключен в момента на натискане на бутона, потвърждавам поръчката ✌ позволете ми да съм завършил юрист моля 😀
Точно така е.
Магазин "За Човека" изпратете поръчките коректно, както са направени. Нямате основание да не го извършите, недейте да шикалкавите, а обработвайте и изпращайте утре. Няма нужда дори да ни уведомявате по телефона, ще очакваме куриерите следващите дни.

# 473
Момичетата са си в правото, а да жертвате доброто си име заради няколко поръчки и проблеми си е ваше право. Репутация трудно се гради, но може да замине в миг.

Blush нещата, които бях сложила в количката в момента са с цени над тези на сефора

# 474
Цитат
нещата, които бях сложила в количката в момента са с цени над тези на сефора
И в моята е така. Изтрих всичко. Smile

Ама като си правите ъпдейти на данните, просто спрете трафика към сайта или забранете поръчките, някой от поддръжката на сайта не си е свършил читаво работата. Пратете евтините поръчки на него да ги "покрие" (компенсира).

# 475
  • Пловдив
Вие наистина ли? Да ви имам претенциите! Парфюми за 3 лева.....то е ясно, че е грешка и няма как да ги получите на тази цена. Пишете си жалбите. Глобата ще е по-малка от вашата алчност. До тук бях с извисенине ви претенции за изисканост. Много е грозно поведението. Сякаш вие сте безгрешни.

# 476
  • Стара Загора
ИЗВИНЯВАМЕ за допуснатата техническа грешка. Отново подчертаваме, че свещено право на всеки е да сигнализира където и на когото сметне за уместно. Обещаваме да не допускаме за в бъдеще такива грешки. И още - на всеки, поръчал продукти от вече актуалната ни ценова листа, ще изпратим подарък - извинение за причиненото неудобство. Екипът на на магазин "За Човека".

# 477
Въпросът е принципен и да сериозно. Грешка не грешка поръчано на тази цена трябва да се достави на нея.

А на актуалните цени не смятам да поръчвам, не са ми конкурентни.
А от това за подаръка ме напуши смях. Това е обичайна практика, а не извинение за грешка.

# 478
  • Стара Загора
Цитат
нещата, които бях сложила в количката в момента са с цени над тези на сефора
И в моята е така. Изтрих всичко. Smile

Ама като си правите ъпдейти на данните, просто спрете трафика към сайта или забранете поръчките, някой от поддръжката на сайта не си е свършил читаво работата. Пратете евтините поръчки на него да ги "покрие" (компенсира).

Младежът, извършил това, ще бъде наказан порядъчно. Но грешката, която е допуснал доведе, до тези неприятни за всички последици.

# 479
Моето не е алчност, аз само пробвах. Нямам претенции към кошницата. Но имам претенции към професионализма. Издънката си е издънка.

А, вие сте писал в това време – да, добре е да обърнете внимание на поддръжката на сайта. Имайте предвид, че евтини професионалисти няма. Казвам го съвсем добронамерено и колегиално. А ако си плащате като пичове и това се случва, директно ги сменям и им искам обезщетение за загубите. Не са виновни потребителите, поръчали на подобни цени, а именно хората поддържащи сайта.

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 20:47 от basila

Общи условия

Активация на акаунт