Изпитани сайтове за парфюми - 14

• 114 855
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Вие наистина ли? Да ви имам претенциите! Парфюми за 3 лева.....то е ясно, че е грешка и няма как да ги получите на тази цена. Пишете си жалбите. Глобата ще е по-малка от вашата алчност. До тук бях с извисенине ви претенции за изисканост. Много е грозно поведението. Сякаш вие сте безгрешни.
Само да допълня, че тестерите минават във фактурите им на нулева стойност от производителя и са им безплатни, казвам го защото имам спедиторска фирма и им виждам реалните цени, скоро даже показах на Денси фактура на By Kilian  черно на бяло така, че да не ми се говори за алчност🤔

# 481
Въпроса е принципен ✌️и поръчките би било редно да се изпратят

# 482
  • Стара Загора
Вие наистина ли? Да ви имам претенциите! Парфюми за 3 лева.....то е ясно, че е грешка и няма как да ги получите на тази цена. Пишете си жалбите. Глобата ще е по-малка от вашата алчност. До тук бях с извисенине ви претенции за изисканост. Много е грозно поведението. Сякаш вие сте безгрешни.

Ето една поръчка :

Има и по фрапиращи с десетки парфюми в тях.

# 483
  • София
Само да допълня, че тестерите минават във фактурите им на нулева стойност от производителя и са им безплатни, казвам го защото имам спедиторска фирма и им виждам реалните цени, скоро даже показах на Денси фактура на By Kilian  черно на бяло така, че да не ми се говори за алчност🤔

И колко струва един By Kilian по фактура, за да знаем в кой сайт цената е най-близка до доставната?

# 484
  • Пловдив
Срещу какво поръчано количество, тестерите са безплатни. Няма такъв филм като безплатен обяд. Айде сега да ги подаряват тестерите. Рекламата във форума е забранена. Но всички лекичко си затворят очите. Как ли ще реагират реалните скъпи магазини, които се рекламират тук, като агентите им пазаруват без пари онлайн. Малко морал никога не е излишен. Особено в толкова деликатна тема за парфюми. Дръжте се изискано и на висота. Ако искате да продължите да продавате и да ви вярват и занапред.

# 485
  • Пловдив
Само да допълня, че тестерите минават във фактурите им на нулева стойност от производителя и са им безплатни, казвам го защото имам спедиторска фирма и им виждам реалните цени, скоро даже показах на Денси фактура на By Kilian  черно на бяло така, че да не ми се говори за алчност🤔

И колко струва един By Kilian по фактура, за да знаем в кой сайт цената е най-близка до доставната?

Тестерите са без цена...другите не надвишаваха 50€

# 486
Няма по-лоша реклама за който и да било търговец от това, което се разиграва в момента тук. Laughing
Някакъв младеж, хора се били възползвали и пр. Ясно е, че не можете да поемете финансовите последици
от очевидно лошата си техническа поддръжка. Признайте, че сте малки и бедни, а ние ще преглътнем
неприятният вкус от дискусията тук.
Така и не се научиха българските търговци на отношение към хората, които им изкарват хляба.
И на господина обяснявам как се прави бърз кризисен пиар- на направилите УСПЕШНИ поръчки изпращат
стоката, след което стопират всичко спирайки сайта (което и бе сторено), и излизат с официално извинение.
От тук нататък ще бъдате давани за пример точно как НЕ СЕ прави бизнес.  Peace

# 487
https://www.pariteni.bg/?tid=40&oid=214083
Идентичен случай ✌️ нелоялна търговска практика 👌На 100 % спечелени спорове

# 488

Ето една поръчка :

Има и по фрапиращи с десетки парфюми в тях.

Умишлено цитирам, къде е поверителноста при онлайн пазаруване.

# 489
Ех, винаги изпускам подобни "бъгове" по магазините, преди в нотино, сега и в този. Laughing Редно е всички, направили успешно поръчка да си получат пратките на посочените цени. Да, нелепо е Диор и Герлен по 3 лв, но потребителите на магазина нямат никаква вина за грешката, търговецът да си понесе отговорността.

# 490
  • София
  Здравейте!
  Някой знае ли какво става с http://shopping.bg ?
Поръчах един парфюм на Галиано, който го нямаше в другите сайтове и от тогава до сега като опитам да вляза непрекъснато ми излиза надпис, че сайта е под реконструкция 5 дена вече.
Кой е парфюма на Галиано ?

Е този беше парфюма
https://www.fragrantica.com/perfume/John-Galliano/John-Galliano- … oilette-8170.html
само там го намерих, но от тогава ни звук от сайта

# 491
  • София
Да, те не комуникират с клиентите. Наскоро поръчах оттам един тестер и не получих никаква обратна връзка. Дори ред не ми писаха, че го нямат например.

# 492
  • София
Бай Ганьо е жив и никога няма да изчезне. Да удари кьоравото и келепирът са висша цел в живота.

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 00:16 от july1993

# 493
Да, те не комуникират с клиентите. Наскоро поръчах оттам един тестер и не получих никаква обратна връзка. Дори ред не ми писаха, че го нямат например.

Не са само те, дори и "елитни" УЖ сайтове го правят. Аз имах потвърдена поръчка от PARFIMO за тестер на Manifesto - YSL и когато вече трябваше да я получа, след около 2 седмици /вече не помня точно/ ми заявиха, че нямали наличност на този парфюм! Казах им, че е редно да ми изпратят в такъв случай продукт на цената на тестера, в крайна сметка вината беше САМО и ЕДИНСТВЕНО тяхна, а те ми изпратиха като извинение балсам за устни, чийто срок на годност изтичаше на следващия ден, и когато аз се опитах да си потърся правото, те ме блокираха!!! Вместо да са засрамени и да се чудят как да поправят грешката си, те реагират не като авторитетни търговци, а като деца, при това не добре възпитани - това вече е пълната наглост и непрофесионализъм. Такива са повечето български  търговци - некомпетентни тарикати, които гледат само да те прецакат и да минат тънко, ако не дай Боже нещо са сгафили. Думите "ИЗВИНЕНИЕ", "КОМПЕНСАЦИЯ" и т. н. само са ги чували, явно дори не им знаят смисъла и значението!  #Cussing out

# 494
  • София
На мен лично дори и не ми хрумна да поръчвам при тези цени. Дори да си получа продукта за смешните пари, ще ме гложди от чия не особено висока заплата са удържали разликата. И да знам, че всеки си носи отговорност за грешките, но само някой, който никога не е носил материална отговорност за собствените си работни грешки може да му все тая. Интересно ми е ако като ви връщат ресто и теглите пари от банка и ви дадат повече как реагирате. Сигурно е грешка на касиера и се правите на ударени.
Имайте на ум, че при всяка подобна “далавера” разликата е за сметка на служител, най- вероятно, а не на търговец.
Хубаво е човек да си знае правата, но е хубаво и да бъде човек.

Общи условия

Активация на акаунт