Декемврийски бебета 2018

• 65 342
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Линията стои и при мен, но корема изчезна. Имам излишни 10кг, не мога да си понасям бедрата и едрото туловище ... Но пък с първите две имах корем и много повече килограми отгоре. Чудя се кога мога да правя упражнения!? Естествено раждане съм. Вчера опитах да се затичам и корема започна да се друса ... Та се е прибрал, но още е разплут.
Момичета, не издържам ...малката е с обърнат режим. Не ми се е случвало с другите деца, умираме за сън, без сили останахме вече. Постоянно реве и иска да суче. Не смея да отлагам кърмене, утре става на 20 дни. Та приемам съвети как да правя режим.

# 181
  • София
Аз линия не съм имала, коремът ми се прибра светкавично, но имам мнооого сланинки отгоре. Имах да свалям 6 кг, но съм качила 1 и вече са 7 Simple Smile Така е като се оправдавам с кърменето и не се ограничавам.

Минавам да се похваля, че моят юнак днес навършва 8 седмици и днес се завъртя за първи път от корем по гръб Stuck Out Tongue Въобще не очаквах, даже реших, че е случайно, но после го направи още десетина пъти, направих му и клипчета даже. Не мога да повярвам колко бързо расте детето Blue Heart

# 182
Здравейте, момичета!  И моята линия стои, пробвах с ръкавица от сезал (не съм сигурна така ли се казва точно) и май поизбледнява като се ексфолира. Иначе килограмите си ги върнах, но корема ми е като желе 😂
Ради от 2 вечери яде към 1 ч и после чак 6-6:30, направо е страхотно.

# 183
Моята линия също стои, но наистина изглежда като мъртва кожа, която с времето да успея да ексфолирам. Само около пъпа за сега имам успех с ексфолирането. Корема ми не се е прибрал напълно, имам 10 см в обиколка на талията да се прибира и сега почвам да нося колан да му помогна. Иначе на килограми вече съм както преди, само плаващите ребра да се приберат, че заради тях почти нямам талия и корема да се поприбере и постегне кожата.

# 184
И ние днес бяхме на консултация Simple Smile Марина е пораснала 700 гр. и сега е 3400, педиатърката каза, че е в норма и си е добре за нея. Аз се радвам, защото е само на кърма, не изобилствам и не я бях теглила и се притесбявах, но значи продължаваме така. Също е пораснала с 2.5 см. Бяхме и на ортопед, гледа й ставите на ултразвук, след месец пак трябва да идем, за да види нещо, но си е добре.Simple Smile Последните дни при нас се установи нещо като режим, но да видим колко ще се задържи. Аз се възползвах и малко се взех в ръце, успях да чистя, готвя, боядисах се, епилирах се..общо взето по 1 нещо на ден, но е по-добре от нищо Grinning
Моята линия на корема също си стои, иначе се беше прибрал още на изписването, ама аз раждах нормално. Но имам 7 килца да свалям, което с това обездвижване няма как да стане сега. Иначе питах лекаря ми на контролния преглед в понеделник мога ли да спортувам и имам разрешение...и се чудя дали да не скокна още утре на танци..ама ще го реша утре. Хем нямам търпение да мога да си позволя време за себе си, хем ми е неспокойно като оставям малката, че чак и угризения се прокрадват Neutral Face

# 185
Аз съм 8 кг отгоре, но честно да си кажа се чувствам добре така, само на корем има още за прибиране .И моята тъмна линия си стои, пъпа ми също е много потъмнял.
От вчера и Лео е по-неспокоен от обикновено.Иска да суче през един час.Ако не го гушкаме не спира да плаче, а на мен на едната гърда мнооого ми намаля кърмата и се притеснявам.
Пия от българския чай за кърмачки, ядки, прясно изцедени сокове и каквото друго прочетох из нета.Гърдите ми се пълнят когато го кърмя, но количеството е  много по-малко от преди.Памперсите си  ги пълни, не се е променило нищо, но се притеснявам да не намалее още повече.
Родих преди 20 дни и ми се струва прекалено рано кърмата да намалява.
Някой с подобен проблем?

# 186
  • София
Може да не намалява, а да се регулира. Щом бебо пълни памперсите и търси често да суче не се притеснявай.

# 187
  • София
Линията стои и при мен, но корема изчезна. Имам излишни 10кг, не мога да си понасям бедрата и едрото туловище ... Но пък с първите две имах корем и много повече килограми отгоре. Чудя се кога мога да правя упражнения!? Естествено раждане съм. Вчера опитах да се затичам и корема започна да се друса ... Та се е прибрал, но още е разплут.
Момичета, не издържам ...малката е с обърнат режим. Не ми се е случвало с другите деца, умираме за сън, без сили останахме вече. Постоянно реве и иска да суче. Не смея да отлагам кърмене, утре става на 20 дни. Та приемам съвети как да правя режим.
Да не са колики? Аз така си мислех, че е обърнал режима, но го наблюдавах 1-2 нощи и установих, че просто са ни хванали коликите. Взехме мурки за тьх и сега спи по-добре.

# 188
Здравейте , днес бяхме на втори контролен преглед от болницата в която родих.Прегледа мина много добре и беше доста обстоен, като изключим чакането всичко беше супер. Преглежда ни д-р Масларска и тя ни изписа едно коремче на а-дерма за акнето което имаме. Ще ви снимам рецептата ако някой реши да го пробва. Simple Smile

# 189
Таз рецепта малко като оня виц, дето аптекар успял да разчете древен текст, намерен в пирамида...

# 190
Да Simple Smile на мен винаги ми е било много трудно да разчитам рецептите на лекарите.
Ето това е крема А - ДЕРМА ДЕРМАЛИБУР + ВЪЗСТАНОВЯВАЩ КРЕМ.
Личната лекарка пък ни изписа бепантен крем а аз преди това почиствах с мицеларен вода. Тя каза да ги редувам и според мен има ефект, понеже преди целите му бузки бяха в пъпки и имаха бели връхчета, а сега за позавехнали. Не са се махнали напълно но завяхват. За сега не мисля да го взимам този крем на а-дерма. Първо ще вида как ще се повлия е от сегашното третиране. Simple Smile

# 191
  • Ловеч
Да не са колики? Аз така си мислех, че е обърнал режима, но го наблюдавах 1-2 нощи и установих, че просто са ни хванали коликите. Взехме мурки за тьх и сега спи по-добре.

Какви са мерките ако не е тайна?

# 192
  • Велико Търново
Здравейте, момичета Simple Smile Този път минавам да се похваля 😜 Успях да се наспя !!! 🤪🤪🤪 Вече трети ден се наспивам 😁 Нощем се буди по веднъж хапва и заспива Simple Smile Преди няколко дни реших да не я “дундуркам” ( както вика майка ми), ами веднага след като хапне да си я оставя в леглото или да я вземем при нас в шезлонга или гнездото и да си “играем“ с нея ( това го правим през деня) и така тя много по-лесно бързо започна да заспива, нощно време се буди само веднъж. Започнах да я храня на почивки, т.е. хапва малко, дигам я на рамо, пак хапва и пак на рамо или ало не я кача на рамо я поизправям леко и се закачам малко с нея и така докато се наяде. Уточнявам - това не ми отнема толкова време, може би около 30-40 мин., а бебка си е хапнала и улорила не само от сукането, но инот закачките на мама и тати, и заспиването ни става по-лесно и спи по 3-4 часа Simple Smile така успявам да си посля к да свърша домакинската работа вкъщи.
За коремчетата и килограмите - когато забременях бях 63 кг, качих 10 кг повреме на бремеността, а сега, почти месец след раждането съм 61 кг, така и не знам от къде ги спадмах тез кг?! Кафявата линия все още си седи и все още имам леко коремче, но без стрии и нацепване Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 яну 2019, 21:20 от Avror4eto

# 193
  • Димитровград
Аз кафява линия нямах. Забременях 76кг влязох да раждам 78кг и ме изписаха 72кг. Коремчето имам леко, но почти се махна.
Режима на бебчетата се регулира от нас. Ако спи го събуждаме да яде, за да може да изместваме часовете за хранене. Примерно ако спи от 18до21 събуждаме в 19:30 да цокне малко държим го будно и го оставяме чак към 11 да заспи или 10 и така с всяко ядене и се променят часовете. Снощи беба като заспа в 20:30 в 03:00 понеже се цедя я събудих за да яде иначе можеше още да откара а това е много за едно бебе.

# 194
  • София

Какви са мерките ако не е тайна?
Поспрях млечните, портокалите и бобовите. Давам Санколик капки, които съдържат анасон, копър и мента. Аз пия по 1-2 чая мента през деня. Пускам антиколик музика от youtube. Държа го в поза самолетче на 45 градуса.Приспивам го по коремче върху мен. Не всеки път всичко това действа, но ги редувам.
Поръчах си и възглавничка с костилки от DM, но още не съм я ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт