Момичета, не издържам ...малката е с обърнат режим. Не ми се е случвало с другите деца, умираме за сън, без сили останахме вече. Постоянно реве и иска да суче. Не смея да отлагам кърмене, утре става на 20 дни. Та приемам съвети как да правя режим.
Така е като се оправдавам с кърменето и не се ограничавам.
Въобще не очаквах, даже реших, че е случайно, но после го направи още десетина пъти, направих му и клипчета даже. Не мога да повярвам колко бързо расте детето
Марина е пораснала 700 гр. и сега е 3400, педиатърката каза, че е в норма и си е добре за нея. Аз се радвам, защото е само на кърма, не изобилствам и не я бях теглила и се притесбявах, но значи продължаваме така. Също е пораснала с 2.5 см. Бяхме и на ортопед, гледа й ставите на ултразвук, след месец пак трябва да идем, за да види нещо, но си е добре.
Последните дни при нас се установи нещо като режим, но да видим колко ще се задържи. Аз се възползвах и малко се взех в ръце, успях да чистя, готвя, боядисах се, епилирах се..общо взето по 1 нещо на ден, но е по-добре от нищо

на мен винаги ми е било много трудно да разчитам рецептите на лекарите.
Този път минавам да се похваля 😜 Успях да се наспя !!! 🤪🤪🤪 Вече трети ден се наспивам 😁 Нощем се буди по веднъж хапва и заспива
Преди няколко дни реших да не я “дундуркам” ( както вика майка ми), ами веднага след като хапне да си я оставя в леглото или да я вземем при нас в шезлонга или гнездото и да си “играем“ с нея ( това го правим през деня) и така тя много по-лесно бързо започна да заспива, нощно време се буди само веднъж. Започнах да я храня на почивки, т.е. хапва малко, дигам я на рамо, пак хапва и пак на рамо или ало не я кача на рамо я поизправям леко и се закачам малко с нея и така докато се наяде. Уточнявам - това не ми отнема толкова време, може би около 30-40 мин., а бебка си е хапнала и улорила не само от сукането, но инот закачките на мама и тати, и заспиването ни става по-лесно и спи по 3-4 часа
така успявам да си посля к да свърша домакинската работа вкъщи.
Препоръчани теми