Декемврийски бебета 2018

• 65 344
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • Ловеч
Линията стои и при мен, но корема изчезна. Имам излишни 10кг, не мога да си понасям бедрата и едрото туловище ... Но пък с първите две имах корем и много повече килограми отгоре. Чудя се кога мога да правя упражнения!? Естествено раждане съм. Вчера опитах да се затичам и корема започна да се друса ... Та се е прибрал, но още е разплут.
Момичета, не издържам ...малката е с обърнат режим. Не ми се е случвало с другите деца, умираме за сън, без сили останахме вече. Постоянно реве и иска да суче. Не смея да отлагам кърмене, утре става на 20 дни. Та приемам съвети как да правя режим.
Да не са колики? Аз така си мислех, че е обърнал режима, но го наблюдавах 1-2 нощи и установих, че просто са ни хванали коликите. Взехме мурки за тьх и сега спи по-добре.

Какви са мерките ако не е тайна?
Поспрях млечните, портокалите и бобовите. Давам Санколик капки, които съдържат анасон, копър и мента. Аз пия по 1-2 чая мента през деня. Пускам антиколик музика от youtube. Държа го в поза самолетче на 45 градуса.Приспивам го по коремче върху мен. Не всеки път всичко това действа, но ги редувам.
Поръчах си и възглавничка с костилки от DM, но още не съм я ползвала.

Охх повечето от нещата ги правя,с разликата,че сме на АМ а не кърмя,ама пак ефект сериозен не виждам..Затова попитах🙂

# 196
  • София
А, не, нищо ново не съм открила Wink
За съжаление Simple Smile

# 197
Линията стои и при мен, но корема изчезна. Имам излишни 10кг, не мога да си понасям бедрата и едрото туловище ... Но пък с първите две имах корем и много повече килограми отгоре. Чудя се кога мога да правя упражнения!? Естествено раждане съм. Вчера опитах да се затичам и корема започна да се друса ... Та се е прибрал, но още е разплут.
Момичета, не издържам ...малката е с обърнат режим. Не ми се е случвало с другите деца, умираме за сън, без сили останахме вече. Постоянно реве и иска да суче. Не смея да отлагам кърмене, утре става на 20 дни. Та приемам съвети как да правя режим.
И ние утре ставаме на 20дни. С обърнат режим сме, но суче па 10-15мин и спира. Започва да ръмжи и нервничи. При нас са колики. От както съм родила не съм спала повече от 2часа без прекъсване.

# 198
  • Ловеч
И ние утре ставаме на 20дни. С обърнат режим сме, но суче па 10-15мин и спира. Започва да ръмжи и нервничи. При нас са колики. От както съм родила не съм спала повече от 2часа без прекъсване.

Същата работа,само,че не кърмя.Нямам сън.Няколко пъти по за 4 часа и това беше.Казват денем спи с него,еми трудна работа,той все мрънка,а ако спи спи на мен!!! Това е положението,да се минават тези колики и да се надявам,че е само от това а не някой бебешки темперамент😣

# 199
Момичета като ви чета и виждам, че не съм сама и че всички минаваме през този период на плач и недоспиване и се опитвам да гледам по-позитивно, че нещо ме наляга депресията и си поплаквам всеки ден... Мъчно ми е, че не мога да обръщам достатъчно внимание на баткото, защото постоянно съм залепена за бебето, тежи ми, че съм затворена вкъщи по цял ден и всеки ден е едно и също... Бебе Цветослав вече е на 11 дена и коликите ни мъчат с пълна сила... Кърмим се на поискване, горе долу през 2 часа (плюс, минус), но това недоспиване ме съсипва... Таткото си е вкъщи и много помага, бебчо най-добре спи върху него или върху мен, може да откара и 3 часа така, но преместиш ли го край! Започвам да се чудя таткото като тръгне на работа другата седмица, как ще се справям... Днес например можах да поспя 2 часа след обед, докато Цеци спеше върху баща си. Вечер ми е най-тежко, защото оставам сама с бебето, а ММ спи при баткото, защото още не е свикнал да спи сам в новата си стая... Чета ви всеки ден и намирам по малко от своята ситуация и при вас и си викам стискай зъби, ще мине... Е оплаках се, докато бебчи спи върху мен, сега да му мисля как да го преместя и да се надявам на малко сън тази нощ...

# 200
При нас и тази нощ ще е кошмарна:cry:. От 21ч. не е спряла да реве. От днес мина и на АМ за рефлукс. Две хранения вече е с него и не е повръщала, което ме обнадеждава, че този проблем може да го решим.

# 201
Корема при мен се прибира,  но има още какво да се желае, кафявата линия обаче още седи. С времето ще се оправят, дано е по- скоро.
Снощи Алекс спа от 12 до 6 сутринта. Не смея да се надявам, че така ще продължи, че всяка нощ е различно. За сметка на това тази вечер ни побърква- от 9 ч реве и нищо не може да я успокои. Какви ли пози не изпробвахме! И биба не ще. Задреме за малко и рев.

# 202
# 203
  • Ловеч
Момичета като ви чета и виждам, че не съм сама и че всички минаваме през този период на плач и недоспиване и се опитвам да гледам по-позитивно, че нещо ме наляга депресията и си поплаквам всеки ден... Мъчно ми е, че не мога да обръщам достатъчно внимание на баткото, защото постоянно съм залепена за бебето, тежи ми, че съм затворена вкъщи по цял ден и всеки ден е едно и също... Бебе Цветослав вече е на 11 дена и коликите ни мъчат с пълна сила... Кърмим се на поискване, горе долу през 2 часа (плюс, минус), но това недоспиване ме съсипва... Таткото си е вкъщи и много помага, бебчо най-добре спи върху него или върху мен, може да откара и 3 часа така, но преместиш ли го край! Започвам да се чудя таткото като тръгне на работа другата седмица, как ще се справям... Днес например можах да поспя 2 часа след обед, докато Цеци спеше върху баща си. Вечер ми е най-тежко, защото оставам сама с бебето, а ММ спи при баткото, защото още не е свикнал да спи сам в новата си стая... Чета ви всеки ден и намирам по малко от своята ситуация и при вас и си викам стискай зъби, ще мине... Е оплаках се, докато бебчи спи върху мен, сега да му мисля как да го преместя и да се надявам на малко сън тази нощ...

Все едно говориш за мен🙂 Не си сама

# 204
За килограмите аз през бременноста качих 14 кг до сега съм свалила 20 кг . Бебка разбира се  много ми помага за това 😁 не спи хайвана и това си е . Два дни имах помощ от майка , но днес дойде и някак хремава ми се видя и я пратих да почива в тях . Много ми е гадно , но пък ме е страх беба да не се разболее . ММ  и и той е хремав , да же си мисля че и малката има някаква хрема защото започна много да ми хърка от снощи и съм на тръни . Промивам нослето с физиологичен р-р и аспирирам , снощи такива дълги сополки изкарахме чак се уплаших.  Дано не се разболее малката , много ме е страх .

# 205
Мили момичета, здравейте! Минавам да ви споделя, че тази сутрин се роди дъщеря ми, 3.500, 51 см. За съжаление минах и през естествено раждане и през секцио. Слагат ми обезболяващи в момента, но силно се надявам да нямам по-силни болки. Опитвам се да мърдам с крака в леглото и леко да се въртя, довечера ще ме раздвижат и дано мине леко.

# 206
  • бургас
Мили момичета, здравейте! Минавам да ви споделя, че тази сутрин се роди дъщеря ми, 3.500, 51 см. За съжаление минах и през естествено раждане и през секцио. Слагат ми обезболяващи в момента, но силно се надявам да нямам по-силни болки. Опитвам се да мърдам с крака в леглото и леко да се въртя, довечера ще ме раздвижат и дано мине леко.

Честита дъщеричка, да ти е жива и здрава! Hug

# 207
  • Ловеч
Епълчеее,Честитоооо!!! Да ти е жива и здрава малката а на теб бързо възстановяване! Вече сме в пълен комплект🤗🤗😘😘😘

# 208
Честито, Епълчеее, много приятна новина!! Да ти е жива и здрава, да се възстановяваш бързо, за да й се радваш!

# 209
Епълчета, честито! Жива и здрава да ти е! Ти бързо да се възстановяваш. Понеже минах през същото - движение му е майката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт