Декемврийски бебета 2018

• 65 069
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Нас ни приеха в болница утре сме на ренген и ще пиша как е полужението. На антибиотик през устата сме и кортикостероиди. Утре ще си купя инхалатора от лидл тук в болницата ни правят доста. Пазете се момичета много е гадно да го гледаш мъничето как се мъчи и да не можеш нищо да направиш. Гушкането помага за сега.
Пожелавам бързо възстановяване!!

# 526
  • София
Здравейте, момичета,
Чувствам се освежена. Както ви бях споделила, имахме планирана ски почивка миналата седмица и я осъществихме. Бяхме с бебо и всичко мина много добре. Стояхме си в хотела двамата с него-в стаята, по коридорите, в барчетата, а в късния следобед, като се прибереше компанията (бяхме 12 човека) пийвахме по нещо и с тях. Вечер го срагах в кошницата и слизахме в механата-при шум от над 100 души и силна музика, спеше без да мръдне, примерно между 19.30 и 22.30ч. Така си хапвах, даже и хорА играх Wink))
Иначе, сякаш от 2-3 дни утихнаха коликите и е доста по-спокоен. Спи на спалнята при мен, но вече го уча да не гушкам през цялата нощ, за да мога постепенно да го преместя в креватчето. Вчера се заинатих и с биберона и на два пъти го поджвака по малко Simple Smile)
За вослето-почиствам с бебешки клечки за уши, понякога капвам и физиологичен разтвор, и започнахме да спим на по-хладничко.
Да се оправят болничките бързо, ей! Simple Smile

# 527
  • София
Beauty, браво за почивката! На нас ни предстои зимна планина края на другия месец и се радвам, че има и други любители в темата.
Сладката, бързо да оздравява малката и да ви изпишат скоро!

Аз напоследък нямам много време за писане, но поне си ви чета. Моя мъник е станал страшно интересен - непрекъснато нещо ми говори, гука, смее е само да си засечем погледите. Има интерес и към активната гимнастика и към играчките на шезлонга вече. Започнахме да правим едни упражнения препоръчани от ортопеда - с боси крачета да го оставяме да стъпва по твърда и равна повърхност и май много се кефи Simple Smile
Вчера е спал почти два часа в количката на слънце и гледка, даже беше зачервил бузките.

# 528
  • София
Здравейте,

може ли контакти на ортопед, от когото сте останали доволни? Време е да заведем бебо, имаме и направление. Някои споменаха за лекар във Военна болница Rolling Eyes

# 529
  • София
Здравейте,

може ли контакти на ортопед, от когото сте останали доволни? Време е да заведем бебо, имаме и направление. Някои споменаха за лекар във Военна болница Rolling Eyes

Ние ще ходим при доктор Драганов, ВМА. Много ни го нахвалиха. 2 пъти говорих с него по телефона, заради грипната епидемия , вдига веднага.

Ето тук може да му видиш контакти, отзиви както и да си запишеш час(онлайн, където часовете са актуални или по телефона)

https://superdoc.bg/lekar/d-r-nikolay-draganov-2439/

# 530
Сладката, бързо оздравяване!!!
Ние имахме тежка нощ, малката се скъса от колики и страшен рев, а за капак ММ вдигна температура и изцяло аз поех грижите за бебка. Заспахме в 3 посреднощ. Явно Био Гая и Био Амика или не и действат или ефекта им не може изобщо да се усети. Не знам дали да я мъча още няколко дни с тях или да сменяме с нещо друго. Купили сме и Лефакс, но според лекарката и било рано за тях още..

# 531
  • Ловеч
Епълче,аз точно от тази комбинация за сега сякаш съм доволна,а смених доста.Ама то си е до дете.

Сладката кака- бързо да оздравявате😘😘

Аз в момента съм си на балкан та не се оплаквам.Зимата го гледам в Рибарица.Чист въздух,тишина,спокойствие.И сега дреме навън в количката а аз умирам от студ😄😄😄

# 532
Ехааа, Лаленце, колко хубаво звучи🥰 голямо момче ❤
Аз тази година пропускам ските заради секциото, но също мислим за една седмица някъде на зимна почивка из България - мъжа ми ще кара, а ние ще се разхождаме 🥰
Глори, на разкошно място си и бебо на чист въздух!

Моето момченце вече не плаче като му сменям пелените, а ми се смейка и се закача 🥰 мислех, че няма да мине този период с плаченето, но ето 😇
Почна да се закача, да издава звуци и да гледка учудено като му говоря и съм направо влюбена до уши 😇

# 533
  • София
Beauty, ние ходихме при доктор Фурлакис и останахме много доволни. Той преглежда по ЗК в Нео Клиник на бул. България и в болница Надежда на частно.

# 534
Момичета, това с почивките звучи прекрасно, много се радвам за вас Simple Smile Ккато ви чета и на мен ми се доходи някъде, дори и само ей така да сменя обстановката, но с ММ не сме много по зимните спортове, а и на него не му се занимава много да пътуваме зимата така че няма да ме огрее скоро. Sad
На болните бебчета пожелавам бързо оздравяване и повече спокойни нощи на родителите.
И имам един въпрос. Тези от вас, които сте на АМ, като излизате на разходка как взимате мляко за хранене навън? Цялата кутия с АМ ли си носите? Ние взимаме едни от по 800гр и са доста големи та не ми се мъкне цялата кутия. Мислех си да си сложа в шишенце направо една доза мляко и като огладнее само да налея водата, но пък шишетата излизат мокри от стерелизатора и не знам как да ги изсуша бързо и качествено. Пробвах веднъж със сешуар ама трудна работа. Вие как процедирате?

# 535
Мамита, напоследък забелязвам, че напишканите памперси на бебето ми са много леки след като е спала. Тази сутрин за 3 часа е пишкала само веднъж. После като се събуди ги пълни добре. Това нормално ли е, при вас така ли е? Само на кърма сме, почти на два месеца. В началото май не беше така.

# 536
Галя, продават се дозатори за сухо мляко разделени на няколко отделения или една върху друга кутийки. Виж в сайтовете на големите бебешки магазини.

# 537
Здравейте, колко е тъжно че има болни дечица. Бързо да оздравяват!

Нашия проблем с вратлето май се пооправя, но леко главичката му е крива. Надявам се че тъй като е мъничък още ще се оправи.

Галя, ние основно сме на кърма, но понякога се налага да взимам АМ като излизаме. Слагам точно определената доза в едно шише, не в това от което ще храня и вода в термос. Даже в термоса слагам точните мл. Бързо смесва че понякога е напечено Simple Smile

# 538
  • София
gallia, ей такова ти трябва Дозатор за съхранение на сухо мляко. С такива дозички можете и цял ден да изкарате навън.

M_Oliviya, нормално е това с пишкането, не се притеснявай. Даже като почнем да ги учим на гърне децата едно от правилата е, че детето се слага веднага след сън защото тогава пишкат редовно.

# 539
gallia, ей такова ти трябва Дозатор за съхранение на сухо мляко. С такива дозички можете и цял ден да изкарате навън.

M_Oliviya, нормално е това с пишкането, не се притеснявай. Даже като почнем да ги учим на гърне децата едно от правилата е, че детето се слага веднага след сън защото тогава пишкат редовно.

Много благодаря, аз се притесних дали кърмата и стига на бебка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт