Декемврийски бебета 2018

• 65 059
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Бързо оздравяване на болните мами и бебоци.
Дозатора за АМ ще ми е полезен, мерси че споделихте. Аз се цедя, но на вън ще сме само на АМ, кърмата в къщи.
Ние бяхме на ортопед и на преглед на фонтанелата- всичко е наред, остава само кардиолога.
На нашата бебка много добре й се отразяват разходките- спи през цялото време. Вече се заглежда в играчките, диви им се, ама за кратко. После обаче е много кисела и е голям рев.

# 556
Още един въпрос за дозатора за АМ - вие стерилизирате ли го? Защото той пак ще излезе мокър от стерилизатора, както шишетата ... или може би той по-бързо съхне? И колко често според вас трябва да се стерилизира?
И още един въпрос - вие слагате ли в количката под бебо нещо непромокаемо? На мен не ми се иска да слагам, но понякога ни пропуска памперса та затова се чудя.

# 557
Галя, аз съм сложила в количката една еднократна подложка за повиване, но отгоре така или иначе слагам пелена, т.е. бебка не е директно върху подложката, сложих я само за да предпазя матрачето евентуално.

# 558
Галя, ами като отвориш стерилизатора и тя водата се изпарява. Ако стерилизираш вечер, би трябвало контейнерчето да ти е сухо за следващия ден. Също гледай да разреждаш стерилизирането докато отпадне напълно 😉
Иначе матрачето на моята количка е с непромокаемо покритие, а аз слагам отгоре чаршафчета с ластик такива за количка и под главичката муселинова пеленка, че моя много връща и плюе и ги сменям постоянно.

# 559
Добро утро Simple Smile
Как сте с нощното спане. Моя юнак си се буди 2-3 пъти, че яденето за него си е важно Joy.

В количката задължително слагам под него поларено одеалце, струва ми се че иначе държи стидено. Какви памперси ползваш че изпускат? Ние сега взехме от лидъл на пуфис и съм много доволна имам и на памперс и ги редувам. Бяха ми дали на лупилу да ги пробвам и те му пропускаха през нощта, но аз ако не е акал не го сменям.

# 560
  • София
Аз се каних сума ти време да ги сравня нагледно...
От ляво на дясно Хъгис, Памперс, Бебелино. Бебелино ми харесват, но са плитки - оставят следи по крачетата, а и сигурно не е добре за момченца.  На Памперс премиум вътре пълнежът не стига до край нито отзад, нито отстрани, което ме дразни много. Иначе не съм ги тествала, защото се изприщва от тях. За мен победителят е Хъгис - дълбоки, с ластик на кръста. При нас нощем държат по 8-10 часа без акане.

Днес спа от 10 до 3 и от 4 до 7. Беше страхотно!

# 561
Аз до момента съм пробвала памперс премиум кеър и протекшън (от кеър и се зачерви дупето), на ДМ бейби лов и в момента на лупилу, но най-много ми харесват памперс премиум протекшън, мекички, леки и с лентата отпред за мен са най-добрия избор.
Между другото,
Скрит текст:
поръчах си 1 кашон 2-ка памперс премиум протекшън, но вече са и малки. Останаха ми доста, давам ги на цената, на която съм ги взела.
А за спането също махна едното нощно хранене и ставаме вече по 2 пъти Simple Smile усеща се разликата 😄

# 562
Пробвала съм Либеро, Пъфис и сега сме с Памперс Премиум, но Памперс най-не ми харесват, сякаш не попиват толкова добре и си срои мокро от вътре. На Либеро така попиват че понякога даже не мога да разберадали е пишкала. Чак като го сваля и усетя колко е тежък разбирам Simple Smile
И аче за пропускането може и да не е от памперса, мисля че по якога просто аз не съм го сложила много добре и вероятно тя като се движи го поразмества ... нв знам. Защото се случва от време на време, не често. Но ако се случи в количката докато сме навън ще е много неприятно, затова се чудех за непромокаемите подложки. Единствено ме притеснява дали няма да й запарват - все пак повечето са с нещо като найлон ...

# 563
  • София
От няколко нощи бебо спи доста добре и се буди основно да похапне.
Сега, обаче, аз го закъсах. Имам страшен зъбобол от мъдрец трети ден вече. Моят мъж е почивка в петък и ще ме кара на зъболекар, а той ще разхожда бебо с количката. Съмнявам се, обаче, че ще изтрая до петък. На парацетамол съм нощно време. Половината ми челюст че боли и не мога да се храня, дори е боли като пия вода. Тази нощ ми се подуха и лимфните възли от тази страна. И ме втриса на моменти. Чудя се утре вечер на някой денонощен да ме закара...Можите ли да препоръчате такъв в София?

# 564
  • Пловдив
От няколко нощи бебо спи доста добре и се буди основно да похапне.
Сега, обаче, аз го закъсах. Имам страшен зъбобол от мъдрец трети ден вече. Моят мъж е почивка в петък и ще ме кара на зъболекар, а той ще разхожда бебо с количката. Съмнявам се, обаче, че ще изтрая до петък. На парацетамол съм нощно време. Половината ми челюст че боли и не мога да се храня, дори е боли като пия вода. Тази нощ ми се подуха и лимфните възли от тази страна. И ме втриса на моменти. Чудя се утре вечер на някой денонощен да ме закара...Можите ли да препоръчате такъв в София?

Пий аулин ако имаш в момента.

# 565
Има денонощен кабинет на ул. Гурко веднага щом свиеш по нея от бул. В. Левски вдясно. Кабинетът се пада от лявата страна на Гурко веднага след клона на банка ДСК. Сестрата на моя колежка го ползва и била доволна.

# 566
  • София
Има и денонощен зъболекар на 5те кьошета. Точно над спирката на трамваите в посока НДК.

# 567
  • София
Благодаря, момичета, чакам моят мъж да се прибере от работа и тръгваме с него и бебо. Тази нощ едва издрапах. Боли ме като преглъщам и вода дори пия трудно. Боли ме и като говоря дори. Не мога да си отварям вече широко устата. Закъсах го...

# 568
Момичета, нашия дребус нещо много шумно се оригва и пръцка и нещо започна доста да нервничи. Акането пък е зор , става с рев въпреки че няма запек. От време на време повръща бели частици/ вече преработено мляко а не течно мляко. Струва ми се че гълта много въздух. Има ли и други с този проблем и как се справяте?

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 14:44 от Koki12

# 569
  • София
Момичета, нашия дребус нещо много шумно се оригва и пръцка и нещо започна доста да нервничи. Акането пък е зор , става с рев въпреки че няма запек. От време на време повръща бели частици/ вече преработено мляко а не течно мляко. Струва ми се че гълта много въздух. Има ли и други с този проблем и как се справяте?
На кърма ли сте?
Моят син де държи по същия начин, но реве при акане само, ако му се и спи в този момент.

Общи условия

Активация на акаунт