Форумски липси - тема 8

• 86 789
  • 850
  •   1
Отговори
# 345
  • Другата България
Омикрон не е ли от Варна? Имал е и годеница, която е въртяла друг като замине на път.
hahaha И котарак, и въшки, и колега с инфаркт от...боМбони със забранени субстанции ли беше, че то всички истории не могат да се помнят, а и аз не съм му/ѝ следила творчеството подробно и цялостно.
Не, понеже прочетох, че фалшив бил образът, но все пак симпатичен. Четеш някаква дискусия и Омикронка изведнъж се изцепва за коврите на снимката, за по-мъжествено сигурно да ѝ изглежда мнението.
На Уиш беше, ама тя си е добра душа по принцип, затова сигурно.
Сега Омикрон е офлайн, а Натаел е онлайн и ми праща ЛС. Joy
Абе тия хора верно са за освидетелстване. ooooh!

# 346
Уж зрели жени, а толкова лично и драматично приемане на един форум...
Форум беше. Отдавна не е. Вече е информационна платформа,  носеща пари, която има нужда от потребители,  цъкащи на реклами и вярващи на рекламни публикации, а не от потребители със собствено мнение и критично мислене.   
Искаш да кажеш, че нашето участие тук задоволява чужди интереси, а не- собственото его.
Човече в потрес

# 347
  • Пловдив
Пък другият тираджия дава мнения по теми от типа на "Бременна ли съм".

# 348
Помня, че не можеше да си хареса мацка, ама по едно време хареса жената на свой приятел.Даже и снимка качи, ама не я видях, награкаха го, че не е коректно да я качва.

# 349
Е ся кво, двамата са един и същи човек ли? Признавам, че в началото и аз си го помислих, но не съм задълбавала. Натаел раздаваше акъл и красотните теми. 😆

# 350
Ама и протестират с емнайстия си поред, че и успореден акаунт. Нямало да влизат. Ами, бегай, бате, тука ли си още? Чакам следващия акаунт Микроскоп, с професия водопроводчик. А пък теб ще те пишем за форумна липса.

# 351
  • Другата България
Е ся кво, двамата са един и същи човек ли? Признавам, че в началото и аз си го помислих, но не съм задълбавала. Натаел раздаваше акъл и красотните теми. 😆
Е, то и Сандоканчев пишеше в темата за менопаузата....

# 352
И това нормално ли е?
Зависи от каква гледна точка.

# 353
  • Далече, далече

Натаел ми изглежда различен от Омикрон. Не ми "звучи" като да е жена.

# 354
  • София
Е, то и Сандоканчев пишеше в темата за менопаузата....

А Татти беше пуснал тема "С какво ви дразнят свекървите?"...Joy

# 355
Бре, каква активност имал тоз чиляк, а аз да не знам. Само за едни прахове за пране го четох, добре, че не си купих, значи. То щото ме домързя да ходя до ДМ, де, не за друго. ПовервАх му, като стой, та гледай Joy
Уж зрели жени, а толкова лично и драматично приемане на един форум...
Форум беше. Отдавна не е. Вече е информационна платформа,  носеща пари, която има нужда от потребители,  цъкащи на реклами и вярващи на рекламни публикации, а не от потребители със собствено мнение и критично мислене.   
Искаш да кажеш, че нашето участие тук задоволява чужди интереси, а не- собственото его.
Човече в потрес
И аз не съм съгласна с първото мнение. Форумът дали е информационна платформа или не, хич не ми пука, аз се забавлявам тук, имам си собствено мнение и си го казвам. Щом не са ме изгонили досега, значи и на въпросната платформа толкова й пука за мен, колкото на мен за нейните реклами Stuck Out Tongue Winking Eye
Хората са ни предоставили място, където да си говорим - не! Все някой недоволен. И той не знае какво иска, ама си иска нещо си там!

# 356
  • София
Скрит текст:
Омикрон не е ли от Варна? Имал е и годеница, която е въртяла друг като замине на път.
hahaha И котарак, и въшки, и колега с инфаркт от...боМбони със забранени субстанции ли беше, че то всички истории не могат да се помнят, а и аз не съм му/ѝ следила творчеството подробно и цялостно.
Не, понеже прочетох, че фалшив бил образът, но все пак симпатичен. Четеш някаква дискусия и Омикронка изведнъж се изцепва за коврите на снимката, за по-мъжествено сигурно да ѝ изглежда мнението.
И какво ти пише? Че той не е тя, а с другия няма нищо общо, освен че са се засичали два-три пъти на тир паркинги?
Simple Smile

# 357
  • Fairbanks, Alaska
Набеди ме, че съм Рибозом. И, че повече ѝ харесвал стилът ми като Рибозом. И я попитах какъв е стилът ми на писане. Измъкна се с това, че няма време.

# 358
  • Другата България
Скрит текст:
И какво ти пише? Че той не е тя, а с другия няма нищо общо, освен че са се засичали два-три пъти на тир паркинги?
Simple Smile
hahahaДа, без последното. И понеже написах, че като Рибозом ги харесвах повече иска да знае какво смятам за неговия стил на писане. Crazy
Не отговарям повече на такива ЛС, ако продължава, ще го блокирам.
Набеди ме, че съм Рибозом. И, че повече ѝ харесвал стилът ми като Рибозом. И я попитах какъв е стилът ми на писане. Измъкна се с това, че няма време.
hahaha Е, поне не лъжеш, 100% съвпадение на казаното.

# 359
  • София
Можеш да го блокираш.

Общи условия

Активация на акаунт