Форумски липси - тема 8

• 86 753
  • 850
  •   1
Отговори
# 405
Аааа тая беше друга звезда с гарсониерата.

# 406
Коя е тази тема?

# 407
Темата е "Жилище и мисли". Имах предвид, че в тази тема шефката вече си е подобрила правописа, не че е авторката.

# 408
Благодаря, Куку!

# 409
Да не се е преродил в тираджия. А може и той да не е бил мъж.
Сандоканчев ли? Топло, топло ...

# 410
Изобщо не ми пречат пързалките, реинкарнациите и преекспонирането на проблемите. Ако човекът пише интересно, особено пък и с добро чувство за хумор, хич не ме интересува дали кореспондира с истината и колко пъти се е преродил, мястото ми е за забавление и убиване на времето. Имам любими съфорумци, но хич няма да се разочаровам, ако образът им е измислен, важното е да е забавен.
Колкото до тези с измислените проблеми, явно имат нужда от внимание, ползата е двойна - хем те го получават, хем се заформя дискусия, която може да е от полза за някой с истински такива.
По темата - липсват ми всички зачезнали съфорумци, които имаха чувство за хумор и не се вземаха толкова насериозно.

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 21:40 от usmihni_mi_se

# 411
Изобщо не ми пречат пързалките, реинкарнациите и преекспонирането на проблемите. Ако човекът пише интересно, особено пък и с добро чувство за хумор, хич не ме интересува дали кореспондира с истината и колко пъти се е преродил, мястото ми е за забавление и убиване на времето. Имам любими съфоромци, но хич няма да се разочаровам, ако образът им е измислен, важното е да е забавен.
Колкото до тези с измислените проблеми, явно имат нужда от внимание, ползата е двойна - хем те го получават, хем се заформя дискусия, която може да е от полза за някой с истински такива.
По темата - липсват ми всички зачезнали съфорумци, които имаха чувство за хумор и не се вземаха толкова насериозно.

И на мен не ми пречат, току-що например доволно се посмях с тази тема-пързалка rotfImbo

Заглавие на темата "Шест месеца без него. Нека поговорим отново за виртуалната смърт"

Поводът на тази тема е тъжен. Тези дни се навършват шест месеца, откакто виртуалната кончина застигна нашият скъп съфорумец Селтакис (онзи с мустаците). Ако беше сред нас, в понеделник щяхме да вдигаме пълни чаши с чилийско вино и да се поздравяваме за неговият рожден ден, но уви косата на вечния бан го покоси, като крехко житено стъбълце Sad
Зная, че за доста от вас темата е безсмислена, тъй като може би в реалния живот някой някъде среща или чува нещо за Селтакис, но нека все пак тази темичка остане за тези от нас, които нямат досег до неговата нежна и лирична душа. Нека си спомним за него, да поговорим за виртуалния му образ, за черитата, за финия му маниер, увлекателният начин да разказва и забавлява, изобщо нека си спомним за целия му финес! Също така можем да използваме темичката и за нещо, като поздравителна страничка във вестник, да изкажем поздравленията си за това, че както вече споменах, пораства още повече. Расте, но не старее, може би мотото на столицата не е подходящо за човек от селски произход, но винаги има изключения.
Наясно съм, че темата ще бъде остроумно заключена или изтрита; но до тогава, нека не я превръщаме в арена на догадки кой всъщност е автора  и дали Селтакис не е пуснал тема за себе си, де да можеше 
Cry

# 412
Тя сякаш преди бизнеса, беше лаборант?
И аз така си спомням. Обаче така и не разбрах, как става този номер- до вчера си била дебела лаборантка, а от днес вече си кльощава бизнесдама?  Whistling

# 413
Този Селтакис е бил истински поет. Загуба за форума е, че го няма.

# 414
Аз не знам защо като се появи Иванка Курвоазие, реших, че това няма как да не е наш Селтакис. Грях ми е на душата, ако неоснователно съм имала такива подозрения, но намирах нещо общо.

# 415
По остроумие си приличат, но Селтакис (явно е негов първият възпоменателен пост) пише доста добре граматически, а Иванка обръща граматиката с краката нагоре.

Аз този потребител не го помня. Защо има бан?

# 416
  • София
Simple Smile Хър.
Селаткис не съм го чела, но ме подсети да навестя Иванка К., че я бях забравила:)

# 417
Аглая, те грешките са целен д'ефект Simple Smile

# 418

Е, добро утро!  Simple Smile
Имам предвид, че нашият някогашен съфорумец явно няма потребност от такива (д)ефекти и пише високо романтически (съдя само по първия пост, нищо друго не знам за него); докато Иванка нарочно опошлява нещата.

Не че не могат да се изиграят и двете роли, разбира се. Ако мога да видя повече от Селтакис, ще имам по-голямо поле за анализ. Ама няма как да му се видят другите публикации.

# 419

Е, добро утро!  Simple Smile
Имам предвид, че нашият някогашен съфорумец явно няма потребност от такива (д)ефекти и пише високо романтически (съдя само по първия пост, нищо друго не знам за него); докато Иванка нарочно опошлява нещата.

Не че не могат да се изиграят и двете роли, разбира се. Ако мога да видя повече от Селтакис, ще имам по-голямо поле за анализ. Ама няма как да му се видят другите публикации.

Би трябвало да е писал в някоя от тези теми:
https://www.google.com/search?q=seltakis+site:bg-mamma.com&e … =1280&bih=610

Общи условия

Активация на акаунт