Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 50

• 21 842
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Ръце или бицари Joy  Хм и плочките не са за изхвърляне Heart Eyes

# 61
Ръце или бицари Joy  Хм и плочките не са за изхвърляне Heart Eyes

Е....ся..... Blush Ся..... Kissing Face

# 62
Да не ми се разсърдихте, че искам да пипам гърба на човека от снимката ?
Вере, аз просто те гледам високомерно, че ти се налага да пипнеш, че да го познаеш Joy

# 63
Да не ми се разсърдихте, че искам да пипам гърба на човека от снимката ?
Вере, аз просто те гледам високомерно, че ти се налага да пипнеш, че да го познаеш Joy
Абе мога и само с гледане, но ако можех да пипнааа....да се уверя, така да се каже.
Иначе косата ми е най-отличителният белег.

# 64
Косата и гората в този кадър са нещо великолепно. Мен ме удивлява гърбището Grinning

# 65
Зимната има някакви странни филтри Grinning, езерната ми по-харесва:

# 66
И изобщо.
Ето вижте какъв момент между двама души. Емоция, всичко както си трябва. И накрая....?
Обяснете ми как може да правиш нещо толкова красиво за човек, да си готов да преодолееш най-големите си страхове заради него, за да му покажеш колко ти е важен и накрая да мислиш, че ако останеш с него...ще го намразиш?
Защо това се смята за нормално и логично?
Ми не. Заблудила се е Зорница. Тя си го обича. Нали, Марио.

# 67
Такава хубава история им направиха в пети сезон. Е, почти.
Чудни. И двамата. И сега.... Confused
Сега пак са чудни и двамата, ама съсипани

# 68
Доне, нали се разбрахме, че сценаристите действат според текущите им нужди. В седми сезон ще си спомнят само нещата, които им трябват, за да разкажат намислената история.

# 69
А най-гадното е ,че Зорница я превърнаха в ...мокра кърпичка , с която да лъснат  имиджа на герой , който цял сезон  пи като смок и обяздваше   когото и където свари . Е точно заради такива  тъпотии гледах  сезон 6 с голямо  отвращение .
Има ли го вече рейтинга на сезона , сравнен с предишните два ?
Понеже не трябва да пия , още ми е рано за гимнастика - ще взема да тресна някакъв шоколад Angry

# 70
И изобщо.
Ето вижте какъв момент между двама души. Емоция, всичко както си трябва. И накрая....?
Обяснете ми как може да правиш нещо толкова красиво за човек, да си готов да преодолееш най-големите си страхове заради него, за да му покажеш колко ти е важен и накрая да мислиш, че ако останеш с него...ще го намразиш?
Защо това се смята за нормално и логично?
Ми не. Заблудила се е Зорница. Тя си го обича. Нали, Марио.
Доне, плача Sob

Обаче, както ви споделих след последното ми прозрение, съвсем не е нелогична сцената на езерото и последвалият финал. Зорница се опитва да убеди не само Марио, но и себе си. Да направи избора, еднозначно. Получава й се, за съжаление за кратко. И това  ми показва, че всъщност наиситна го обича. Обаче Банков си остава фактор, независимо от усилията й.

# 71
А най-гадното е ,че Зорница я превърнаха в ...мокра кърпичка , с която да лъснат  имиджа на герой , който цял сезон  пи като смок и обяздваше   когото и където свари .
Ще добавя, че въпросният герой се държеше като лумпен на моменти. Мечтата на всяка жена Astonished

# 72
Ели, все още за декември не е излязъл, но 6-ти сезон убедително побеждава 4-ти и надмина 5-ти. Предполагам като излезе и за последният месец, а там са финалните 4-ри епизода ще напредне още пред 5-ти.

# 73
Доне, нали се разбрахме, че сценаристите действат според текущите им нужди. В седми сезон ще си спомнят само нещата, които им трябват, за да разкажат намислената история.
Да, за съжаление е така. Просто по-рано днес четох мнения на поредните разочаровани и недоумяващи и се ядосах пак.

И това  ми показва, че всъщност наиситна го обича.
Обича го.

# 74
На мен точно това, че до последно стоя и се бори ми показва, че го обича. Ако не го обичаше, отдавна щеше да си е тръгнала.

Общи условия

Активация на акаунт