Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 50

• 21 821
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
"Любовта лекува, но дали ще ни излекува?"
"Любовта лекува, но само нашите пациенти"
"Любовта (дали) лекува?"

Joy

# 46
Нас само една любов може да ни излекува Simple Smile

# 47
Нас само една любов може да ни излекува Simple Smile
Кел файда, като го няма Тони  JoyStuck Out Tongue Winking Eye

П.С. Харесва ли ви новия колаж? Исках да сложа новите снимки на Велислав и Диана Simple Smile

# 48
Откраднат живот сезон 7 - Любовта лекува, но за всеки случай си носете парацетамол

Откраднат живот сезон 7 - Любовта лекува. Завръщането на Виолета Захариева.

# 49
Откраднат живот сезон 7 - Любовта лекува, но за всеки случай си носете парацетамол

Като дух ли Joy

# 50
Като дух ли Joy
Моооже, моооже! Знаеш ли как ще се излекуват всички, ако видят духа на Виолета? Ще забравят и страст, и триъгълници, и изневери, и всичко.
Пешко нали разпръсна праха й в Панчаревското езеро? Е, когато Зорница и Марио бяха там, духът й (пазител на езерото), излязъл и си казал "Няма да я бъде тая работа" и ги последвал. Затова малко след тия събития Зорница взе да....проявява странни влечения към бившето гадже, защото той всъщност е неосъществената любов на госпожа Захариева. Това беше причината и Ина да загуби бебето, защото Виолета си иска поста!
Та. Нали имаше въпрос кой ще последва Ина в новата болница? Еми Виолета Захариева я последва (духът й) и заживява в новото подпокривно (оборудвано с разтегателен диван, меки възглавници и мини хладилник за вино и торта). И от подпокривното ще им разкаже играта на всички. 
Така го виждам седми сезон.

П.С. В шести сезон Фотев всъщност умира, обаче Виолета го връща от отвъдното, за да довърши пъклените й дела. Той ще й е марионетка. Smiling Imp

# 51
Понеже наближава началото на снимките и те ще бъдат снежни, да си припомним един прекрасен актьор в гръб Grinning Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/BeAoXUnnaSF/?utm_source=ig_share_she … hid=19u5g1gzyet56

# 52
Понеже наближава началото на снимките и те ще бъдат снежни, да си припомним един прекрасен актьор в гръб Grinning Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/BeAoXUnnaSF/?utm_source=ig_share_she … hid=19u5g1gzyet56
Има ли индикации кога се очаква да започнат да снимат?

# 53
Качен е целият шести сезон, както и всички стари теми. Промених и визията на епизодите
Има още неща за качване, но нямам време сега - ще продължа в следвата тема.

П.С. Във Фейсбук се говори, че сега ще снимат някъде близо до летището. Там бил новият декор. Не знам доколко е вярно.

Последна редакция: сб, 05 яну 2019, 15:42 от Анонимен

# 54

Това Велислав ли е ?

# 55
Вера - АХААААААААА Grin Той, той
Излагация - да не познаеш този гръб JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 56
Вера - АХААААААААА Grin Той, той
Излагация - да не познаеш този гръб JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Ако можех да пипна, нямаше да се объркам, да знаеш 😜

# 57
Грешница такава Smiling Imp
Ще палпираш, а? Smile

# 58
Да не ми се разсърдихте, че искам да пипам гърба на човека от снимката ?

# 59
Да не ми се разсърдихте, че искам да пипам гърба на човека от снимката ?

Напротив, радваме ти се Kissing Heart Продължавай в същия дух!

Аь съм отворила бара и мисля за едни ръце Joy

Общи условия

Активация на акаунт