От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 18

• 49 704
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Не знам какво става с ГГБГ, но за жалост ми се наложи да ги сменя, Окадо вече не отблокират адреса им, някой има ли идея дали до адреса на Лерон доставят от Окадо?

# 106
аз си взех пратките от ГГБГ  курс 505 едва вчера. Наистина беше прекалено.

# 107
  • София
ggbg и лерон ползват един адрес.

# 108
  • гр. София
И аз имам липсваща пратка от курса с ГГБГ. Та ако някой е взел нещо не негово, моля да се свърже с тях и да го върне.

# 109
И аз съм с липсваща пратка от предишния лурс. Пристигнала е в Англия на адреса им, после явно изчезва...

# 110
  • София
След като се разхождах да връщам чужда пратка, набутана ми от тях, че и платена (да не мислите, че ми върнаха парите? Не), вече си гледам IDто още в офиса. Бързат, много хора има, не ме вълнува - аз нямам време и нерви да се разхождам и разправям с чужди пратки...
Ако продължават така, наистина ще се преориентирам, въпреки удобната локация.
И ги гонете до дупка за загубените пратки. Недопустимо е да изчезват пратки ей така.

# 111
  • Sofia
Ужас! Как така не са ти върнали парите?! Това е безобразие...

# 112
Момичета,аз пък съм с изгубена/недоставена пратка от Германия.-Некст Confused Някой,ако е получил нещо,което не е негово от там,моля да пише.

# 113
За живеещите в западната част на София, Люлин може и да е удобно. За всички, сегашни клиенти, очевидно Зоопарка е ОК. С метро аз няма да хукна да си взимам пратките, а от Младост никога няма да отида в Люлин за пратка. Така че е много субективно.
За тях самите Люлин също не би било удобна локация. Все пак идват от Пловдив и ще трябва да преминават през града всеки път.
Докато не се случи, това са спекулации, които можем да дискутираме до безкрай.
Надявам се, ако наистина решат да се местят, да се допитат до клиентите си.

# 114
Хора, не ви разбирам. От години съм клиент на Габиели, нямам нито една загубена пратка, не бих ги сменила въпреки, че са ми на другия край на Пловдив.

# 115
Офисът на Габриели в в София е на много неудобно място, а ГГБГ са в Младост, затова повече хора ползват тях. Не че и аз не ходя до другия край на София, за да си взема пратката от ГГБГ, но поне с метрото ходя. А до Габриели няма друг транспорт освен някакъв скапан автобус.

Иначе на хората с изчезнали пратки, дано ви се намерят както моите (от Англия изобщо не ми ги бяха отбелязали в профила).

# 116
Не знам какво става с ГГБГ, но за жалост ми се наложи да ги сменя, Окадо вече не отблокират адреса им, някой има ли идея дали до адреса на Лерон доставят от Окадо?
Е Аз вчера поръчах от Окадо през Лерон които ползват един склад в Англия с Ггбг даже си мисля са едно цяло.

# 117
  • София
Е Аз вчера поръчах от Окадо през Лерон които ползват един склад в Англия с Ггбг даже си мисля са едно цяло.

Много странно, на мен не ми позволи? Явно от време на време отблокират адреса, няколко пъти успявах с ГГБГ, но сега вече няколко седмици не ми позволи, ще пробвам да сменя пак адреса.

# 118
Може да опиташ с нов акаунт.

# 119
  • София
Аз имам 3 пратки пристигнали на адреса на GGBG в Англия миналата седмица, но в системата им пише, че е само една. Пиша им...отговор никакъв. Ноември една пратка ми изчезна безследно. Една седмица си я издирвах, отговора беше все: "Мадам, няма такава пратка." Беше 15 лв и лесно я прежалих.
Сега пак ще тръпна в очакване дали ще си получа всичко, че този път не са евтини пратките.
Това е последния път, който си поръчвам на техен адрес. Комуникацията с тях и решаването на проблем е на нулево ниво.

Общи условия

Активация на акаунт