От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 18

• 49 698
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Близо до зоологическата, но от към квартал Витоша- Чавдар Мутафов 39.
Много некомуникативно място. С нищо не се стига, освен с кола. Затова и не ги ползвам.
Ходи автобус 102 ,но трябва пеша да се върви по една уличка около 5 Мин. Много им е скапано мястото.
Нещо говореше преди човека в офиса ,че може в Люлин да се местят , за мен е още по зле тая алтернатива.

# 91
Аз съм много доволна от Габко ( с уточнението, че съм от провинцията и така или иначе получавам всичко с куриер, не ходя до склад).
Винаги, когато изпращача е отпечатал айдито ми на пакета получавам инфо за получена пратка, в кой курс е, като пристигне и я обработят за изпращане също.
Системата им позволява да се търси по съответния английски или немски тракинг номер, в случай, че изпращача не е сложил айдито ми върху пратката.

Поръчвала съм и от Англия, и от Германия, от Германия пристигат много бързо.

# 92
  • Sofia
Аз съм много доволна от Габко ( с уточнението, че съм от провинцията и така или иначе получавам всичко с куриер, не ходя до склад).
Винаги, когато изпращача е отпечатал айдито ми на пакета получавам инфо за получена пратка, в кой курс е, като пристигне и я обработят за изпращане също.
Системата им позволява да се търси по съответния английски или немски тракинг номер, в случай, че изпращача не е сложил айдито ми върху пратката.

Поръчвала съм и от Англия, и от Германия, от Германия пристигат много бързо.

GabCo наистина са много точни в това отношение, но имат 2 значителни за мен минуса:

1. Раздават само в определени дни и часове, за разлика от GGBG, например;

2. Имат малко грубо отношение – преди време причината да ги сменя беше, че с заповеднически тон ми обясняваха как трябва да им заплатя някакви несъществуващи (!) такси. Абе, на практика – изнудваха си ме, като в действителност нямаше нищо за плащане от моя страна.

Изгубиха ме като клиент. Иначе, офисът им в София ми е далеч по-удобен от този на GGBG.

# 93
Близо до зоологическата, но от към квартал Витоша- Чавдар Мутафов 39.
Много некомуникативно място. С нищо не се стига, освен с кола. Затова и не ги ползвам.
Ходи автобус 102 ,но трябва пеша да се върви по една уличка около 5 Мин. Много им е скапано мястото.
Нещо говореше преди човека в офиса ,че може в Люлин да се местят , за мен е още по зле тая алтернатива.
с Люлин и онази част на града ще ме загубят.

# 94
Люлин е доста по-удобна локация от зоологическата градина/ кв. Витоша или където точно се намират. Върви метро до там и за 10 мин си в центъра. Сегашната им локация не виждам на кого би била удобна освен на човек от същия квартал.

# 95
Съгласна съм с Есмералда, Люлин е къде къде по-комуникативен квартал, на мен Младост пък ми е абсолютно нуедобен и затова не ползвам фирмите с локации там.
От Габко съм доволна, но си затвориха офиса в Овча купел, без дори да ни известят по е-mail или предварително, което отчитам като сериозен минус, и затова не ги ползвам.

# 96
  • София
нормално е за ползващите ги сега, които са ги избрали заради мястото, люлин да не е удобно място.
аз също ще се откажа от услугите им ако се преместят в люлин.
с метро няма да мъкна тежки неща, изобщо не ми се струва удобно.
с кола в работен ден си е мъчение да прекосявам цял град.
те не работят събота и неделя.

# 97
  • София
Някъде с централната част да си намерят офис, че иначе по кварталите трябва да се пътува по много. Люлин е свръхнеудобен ,все едно да мина целият град по диагонал.

# 98
  • София
Винаги ще има клиенти, за които ще е неудобно, няма как да се угоди на всички. А за място/склад в центъра според мен е немислимо...трябва си огромно складово пространство, а наемите няма да са такива, като тези в кварталите. Неудобно е, но всички сме си избрали някой превозвач и се нагаждаме, което е за предпочитане вместо да вдигнат цените и да си наемат помещение в центъра. Пълно щастие няма за съжаление.
Ползвам услугите на Gabco вече доста години, доволна съм. Техния склад ми е много далеко, но търся варианти с взимането на пратките и нямам забележки. Бих ги сменила, само ако някоя друга сериозна фирма направи офис в моя квартал 🙂

# 99
Здравейте не съм сигурна ,че въпросът ми е за тази тема ,извинявам се ако не е така.
Искам да си поръчам детска количка от английски сайт чрез доставчик до България ,обаче в check out ми излиза данък VAT ,който всъщност в гранд тотала не влиза ще прикача снимка понеже не знам дали обяснявам правилно .Та въпроса ми е плащаме ли реално този данък или не ,ако има някой по запознат моля да ми обясни, ще съм много благодарна.

# 100
VAT е ДДС, включен е в цената на всяка стока.

# 101
С риск да прозвучи тъпо,тоест не го плащаме допълнително?

# 102
  • София
Не би трябвало, по-скоро ти дават стойността на VAT отделно.
При GGBG има някакво ново момче май... малко неориентиран ми се видя...

# 103
  • София
Здравейте не съм сигурна ,че въпросът ми е за тази тема ,извинявам се ако не е така.
Искам да си поръчам детска количка от английски сайт чрез доставчик до България ,обаче в check out ми излиза данък VAT ,който всъщност в гранд тотала не влиза ще прикача снимка понеже не знам дали обяснявам правилно .Та въпроса ми е плащаме ли реално този данък или не ,ако има някой по запознат моля да ми обясни, ще съм много благодарна.
До колкото знам във Великобритания детските стоки са освободени от данък Ддс за Амазон говоря.

# 104
При GGBG има някакво ново момче май... малко неориентиран ми се видя...

То да беше едно само Grinning

В понеделник си взех пратките от ГГБГ. По система бяха 3. В офиса ми дадоха 4. Вчера вечерта гледам, че в профила ми отбелязали "4 взети от 5". Аз се чудя къде са ми пратките, пиша писма на тези от Ибей да им искам тракинг номера, а те от ГГБГ не ми ги отбелязали в профила. Бас ловя, че ако днес отида да си взема оставащата пратка, новият курс още няма да е дошъл.
П.С. Всичките ми пратки са с ID.

Общи условия

Активация на акаунт