От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 18

• 49 677
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Да,ще се радвам и аз за подробности за CD transport като получите пратката.Аз досега също винаги съм поръчвала директно,точно защото трябваше да плащам и куриерска услуга в БГ.Ще потърся тези доставчици в интернет.

# 721
да питам ако някой знае курс 882  gabieli кога е посочен да дойде в бг? Че не откривам дата кога тръгва , кога пристига, кога може да се вземе newsm78
мерси

# 722
]
Според мен на  13.12 ще си получите нещата.

# 723
  • София
да питам ако някой знае курс 882  gabieli кога е посочен да дойде в бг? Че не откривам дата кога тръгва , кога пристига, кога може да се вземе newsm78
мерси
Има главно меню, отиваш на график.

# 724
 bouquet
ей живи да сте и здрави, аз гледах,търсих, ама съм за очила явно Laughing вече ще знам.
А тук в София, къде се ходи за получаване и нещо носи ли се?

# 725
Когато си регистрирала пратка би трябвало да си посочила в кой офис искаш да си я получиш .

# 726
  • София
bouquet
ей живи да сте и здрави, аз гледах,търсих, ама съм за очила явно Laughing вече ще знам.
А тук в София, къде се ходи за получаване и нещо носи ли се?
В офиса: номер на курс, Ай ди, лична карта.

# 727
  • София
И пари Simple Smile

# 728
# 729
здравейте!
Дали пратка, за която съм получила мейл в 18:30 ч, от ГГБГ Германия, ще пътува с днешния курс ?

# 730
  • София
ГГБГ не приемат карти Simple Smile Не знам другите превозвачи как са.

# 731
  • Sofia
Само Габиели ли предлагат адрес за гросъри? Много ми се иска да подновя купуването на хранителни стоки от Англия. Преди години поръчвах редовно, но после от Сайнсбъри ми отрязаха картата, защото е БГ. Вие откъде пазарувате хранителни стоки, с кой доставчик и как плащате?

# 732
А какви хр. Стоки поръчвате , никога не съм го правила и ми е интересно кое е толкова предпочитано от тези groceries.

# 733
  • Sofia
Скоро не съм гледала, но навремето за децата - разни био-продукти, перилни препарати, Weetabix (детето искаше само това за закуска). Сега се изкушавам от мини коледните им пайве и морковените торти (такива вкусни, пакетирани тортички, като там, няма в БГ).

# 734
Малко съм притеснена ,Хермес ми изпратиха мейл,че вчера в неделя на обяд са ми доставили поръчката на адреса на Габко.Да ама Габко в неделя не работят.Чудно ми е ,че Хермес въобще са работили и то в неделя. Ако са доставили и е нямало никой ,явно е хвърлено отпред.Още нямам нищо отбелязано от Габко ,иначе съм си описала нещата. Някой имал ли е такъв случай?

Общи условия

Активация на акаунт