От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 18

• 49 716
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря на включилите се по моя казус (масата и столовете).
Направих няколко запитвания към превозвачите, но се оказа, че цената за доставката излиза около три пъти повече от цената на самата маса.
Ще се опитам да потърся друг вариант.

# 76
  • София
Имам въпрос относно Габиели, до сега не бях пускала от новата платформа.
Сега си регистрирах 2 пратки, не пускат ли вече е-мейли?
Още един въпрос - преди имаше графа :
1. номер на поръчка
2. номер за проследяване- сега е само проследяващ, не ме пуска да завърша без него, обаче още нямам проследяващ, после ли да влизам да коригирам?

# 77
  • NE
Габиели пускат имейли и са със снимка на пакета щом го приемат. Вече се пускат заявки след потвърждение от продавача, че е пратено и има тракинг номер. Аз обаче пробвах с някакъв измислен номер ( например 0000) и после си го редактирам с актуалния тракинг. Има и трети вариант те да ти регнат поръчката щом я снимат и потвърдят. ММ редовно не регистрира никакви пратки и Габиели го правят. Няма всичко, ама си идват нещата без пропуск.

# 78
Каква е последно цената на Габриели? Нали имаше някакви промени? Мисля да пробвам следващи поръчки с тях, че ГГБГ вече сериозно лазят по нервите.

# 79
  • София
Аз ползвам габиели. Не регистрирам пратки, те си ги въвеждат.
Получавам мейли като ги регистрират, като тръгнат и като раздават.
2лв е все още цената за кг.

# 80
  • гр. София
Моля препоръчайте ми превозвач от Англия и Германия с регулярни седмични доставки и без да се налага аз да си въвеждам пратките.
Редовен клиент съм на GGBG от самото начало, всяка седмица имам пратки, но наспоследък се уляха, още не съм си получила пакетите от събота, защото съм сама с детето и отбелязах доставка, телефони не вдигат, пълно мазало.

Отделно няколко пратки, получени в събота на 5ти не са ми включени в курса както до сега и тях чакам с пътуващият към Бг, който кой знае кога ще го раздадат.

# 81
Габиели. Ще те информират когато получат пратка за теб и последвакото и движение. Не е нужно нищо да регистрираш.

# 82
  • гр. София
Благодаря, ще пробвам скоро да видя как е с тях. Все се надявам ГГБГ да се оправят. Работят като луди, но персоналът е малко и системата им не е добре.

# 83
Аз със ггбг не успях да се харесам. Дадох им шанс за две пратки, едната пристигна безпроблемно. Другата трябваше да бъде доставена с куриер, но пратката е била върната на продавача. Разбрах го, когато продавачът ми върна парите. Повече не съм ги ползвала.

# 84
  • гр. София
А къде им е Софийския офис на Габиели, че не откривам в страницата им?

# 85
  • София
Близо до зоологическата, но от към квартал Витоша- Чавдар Мутафов 39.

# 86
  • гр. София
Много некомуникативно място. С нищо не се стига, освен с кола. Затова и не ги ползвам.

# 87
Много некомуникативно място. С нищо не се стига, освен с кола. Затова и не ги ползвам.
Абсолютно, и аз така! Иначе съм много доволна, и други клиенти им заведох, но след преместването им съм ги ползвала 4-5 пъти.

# 88
А какво се случва, ако не си взема пратката от Габриели в уречените дни за вземане? Магазинаж ли начисляват?

# 89
  • София
А какво се случва, ако не си взема пратката от Габриели в уречените дни за вземане? Магазинаж ли начисляват?
До 3 седмици е срока иначе го унищожат,така пише в условията. Аз съм се обаждала до офиса ,ако не мога да отида да ми ги пускат по Еконт.

Общи условия

Активация на акаунт