От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 18

• 49 728
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • гр. София

GGBG.bg
Току-що ·
Поради поредната проверка от НАП, днес 21.01.19г., офисът в Младост ще бъде затворен, заповядайте утре с нормално работно време.

# 136
Еми Честито пък да вземат да издават касов бон в крайна сметка.

# 137
  • ...край Дунава
Не подвеждай Лерон и Ггбг са на 1адрес в Англия, предполагам и в др държави.Преди да стигнат до Лерин минават през Ггбг така че пак ще има забавяне.

Ехо, не подвеждам. Двете фирми могат да получават на един адрес в УК, но начинът им наработа явно е съвсем различен!
Ползвам ги година и всичко става много бързо.

# 138
Кога си получавате пратките от Лерон?

# 139
  • гр. София
Аз в събота взех частично от ггбг, но ми остават още пакети, но не са и заприходили още.

# 140
Не подвеждай Лерон и Ггбг са на 1адрес в Англия, предполагам и в др държави.Преди да стигнат до Лерон минават през Ггбг така че пак ще има забавяне.
Явно

Ехо, не подвеждам. Двете фирми могат да получават на един адрес в УК, но начинът им наработа явно е съвсем различен!
Явно НЕ четеш всички стоки идват на куп разпределят се 1през Ггбг и след това отиват в Лерон.Ако закъснее курса или при разтоварването респективно и в Лерон се бавят нещата.

# 141
  • София
ползват общ транспорт, но най-вероятно се разделя още в ук.
и тук им стоварват тяхната част и те си го разпределят по-бързо.

# 142
  • ...край Дунава
Не подвеждай Лерон и Ггбг са на 1адрес в Англия, предполагам и в др държави.Преди да стигнат до Лерон минават през Ггбг така че пак ще има забавяне.
Явно

Явно НЕ четеш всички стоки идват на куп разпределят се 1през Ггбг и след това отиват в Лерон.Ако закъснее курса или при разтоварването респективно и в Лерон се бавят нещата.

Извинявай, но явно ти НЕ четеш!
С Лерон ли получаваш?
Пиша само от опит и не говоря празни приказки. Неделя тръгва курс и след 3/4/5 дни е при мен.

# 143
Sisley, в кой ден си получаваш обикновено пратките от Лерон?
Камионът на ГГБГ напоследък все пристига в петък (даже някога и събота). Ясно е иначе, че ако са в един камион, пратките на Лерон са си в отделен сектор / чували от тези на ГГБГ и само им ги стоварват, а след това Лерон си ги обработват сами.

# 144
Някой, който ползва куриерска фирма има ли съобщение за пратка от курс 508?
Отново нямам имейл, че пратката ми е изпратена и не знам кой ден да я очаквам.

# 145
  • гр. София
Аз всичко си взех от курс 508, но на място.

# 146
Извинявам се, че пиша в тази тема, но не намерих достоверна информация, някой може ли да ми препоръча коректен превозвач от САЩ до БГ.

# 147
  • София
Извинявам се, че пиша в тази тема, но не намерих достоверна информация, някой може ли да ми препоръча коректен превозвач от САЩ до БГ.
GGBG предлагат тази опция. Виж в сайта им. Не съм я ползвала.

# 148
Ползвах лятото ГГБГ за доставка от Щатите. Освен, че е скъпо и бавно, както са всички останали доставчици от там, нямам забележки. При тях ми се стори най-добрият вариант.

Курсът тръгва на 1-во или 2-ро число всеки месец и пристига на 24-25. Така че е добре да съобразиш поръчката, защото ако поръчаш в началото на месеца, ще си отчакаш близо 2 месеца, докато си получиш пратката.

# 149
Ползвах лятото ГГБГ за доставка от Щатите. Освен, че е скъпо и бавно, както са всички останали доставчици от там, нямам забележки. При тях ми се стори най-добрият вариант.

Курсът тръгва на 1-во или 2-ро число всеки месец и пристига на 24-25. Така че е добре да съобразиш поръчката, защото ако поръчаш в началото на месеца, ще си отчакаш близо 2 месеца, докато си получиш пратката.

Заплащането си е както е стандартно нали, плащам си поръчката през дадения сайт, а когато ми я изпратят по еконт си начисляват комисионната. Ако не бъркам от Сащ до БГ е 10$ + 20% от стойността на пратката.

Общи условия

Активация на акаунт