От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 18

• 49 721
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Извинявам се, че пиша в тази тема, но не намерих достоверна информация, някой може ли да ми препоръча коректен превозвач от САЩ до БГ.

От моя опит – Shopr.bg. Peace Имам няколко поръчки с тях, но съм убедена, че и GGBG стават.

# 151
Аз на място си я взех и платих, предполагам с Еконт ще е същото. Предварително искат да им се изпрати информация за пратката за оформяне на митническите документи (скрийншот от поръчката и плащането). 10$ е на килограм.

# 152
Аз на място си я взех и платих, предполагам с Еконт ще е същото. Предварително искат да им се изпрати информация за пратката за оформяне на митническите документи (скрийншот от поръчката и плащането). 10$ е на килограм.

В случая ще е нещо дребно, не толкова скъпо, за да отиде на митница, снощи има звънях за подробна информация към 18 часа, но не вдигаха, а пишеше до 20 часа.

# 153
Разтоварваха и за това не са ти вдигнали а бяха  малко в офиса.

# 154
  • Стара Загора
Моята история с изгубената пратка от ГГБГ приключи успешно. Както обещаха поръчаха ми същия продукт от същия сайт, (на по-висока цена е в момента) и днес си го получих по Еконт, за тяхна сметка, като реверанс за забавянето и неудобството.

# 155
  • ...край Дунава
Sisley, в кой ден си получаваш обикновено пратките от Лерон?
Камионът на ГГБГ напоследък все пристига в петък (даже някога и събота). Ясно е иначе, че ако са в един камион, пратките на Лерон са си в отделен сектор / чували от тези на ГГБГ и само им ги стоварват, а след това Лерон си ги обработват сами.

Когато съм си в София, сряда/четвъртък мога да ги взема. Когато обаче съм си в провинцията и трябва да ги получа тук, обикновено  в деня на разтоварване или следващия ми пращат нещата с Еконт.
Последните курсове се забавиха да, отдавам го заради почивката от курс покрай Нова година и голямото пазаруване покрай нея.

# 156
Има развръзка и с моята липсваща пратка от Германия. Simple Smile От некст са я пратили без ай ди и със сгрешено име.Намериха ми я от ГГБГ,нямат никаква вина - доволнааа Sunglasses

# 157
  • гр. София
Знаете ли дали е пристигнал новият курс от UK с ggbg?

# 158
  • София
някой ползвал ли е услугата България - Англия на Габиели? Дали може пратктаа която пътува с тях , като стигнат в Англия да я пуснат по пощата.......

# 159
  • София
Пристигнал е.

# 160
  • София
Да се отчета какво се случи с моите пратки от GGBG...
По принцип пратките ми са пристигнали на английски адрес на 14ти, 17ти и 18ти януари. На 15 ти получих имейл от тях, че имам пратка на английския адрес. И от тогава ни вес ни кос. Писах им 3 пъти да ми кажат какво се случва, за да пиша на продавачите в ибей навреме. Сега отивам и те ми дават пратките, които по принцип са пристигнали на 17ти и 18ти (поръчала съм ги на 15ти и 16ти). Добре, че стана така, защото така бях сигурна, че грешката е в техния телевизор. Та момчето ми обяснява, че явно пратката е без ИД. Почвам да се разправям, защо тогава имам имейл, че имам пратка, като не е в системата и не е разпозната? Тогава една госпожа се появи зад гърба му и му подаде моята пратката. Той ми я подхвърли и каза: "Ето, подарък, няма да плащате за нея! "
Между другото, тази пратка от 15ти не беше с проследяващ номер (имаше и ID и всичко беше написано коректно), а другите 2, които ми дадоха имаха.
Та така приключвам участието си в GGBG и вече съм сигурна, че сандалите, които не пристигнаха ноември (и те бяха без проследяващ номер) пак са потънали по тоя начин.

# 161
  • София, Манастирски ливади
Пристигнал е.

Раздава ли се? Нямам имейл, а и в профила си стои “на път”.

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 08:19 от Drunda

# 162
  • гр. София
Вчера бил пристигнал и на следобяда раздигаха. Казаха ми днес да пробвам, тъй като от 5 само 1 беше излязъл вчера.

# 163
Здравейте, някой има ли отзиви за Габко, или за доставчик който доставя до гр.Русе?

# 164
Здравейте, някой има ли отзиви за Габко, или за доставчик който доставя до гр.Русе?
Аз съм поръчвал през Габко но не ми хареса отношението им за Русе идея нямам за фирма която да доставя.

Общи условия

Активация на акаунт